İ240 kullanıyorum en güzel özelliği fanlar gerçekten sessiz aşırı sessiz. Sıcaklık olarak 7500f çok güzel apexde 2kda 180 fps sabitken urfada yaşıyorum 65 i...
Merhaba, araştırmalarım sonucunda bu iki modelde karar kıldım gibi fiyatları da hemen hemen yakın ancak sizce hangisini almalıyım hangisi daha performanslıdır?
Dediğin soğutucuyu kullanıyorum yani phantom spirit. Aynı işlemci var bende de performans da gayet iyi fakat şu an alacak olsam bu kadar fiyat farkında...
O halde kule tipi soğutucu benim kullanım senaryomda iyi iş çıkaracak gibi görünüyor. Peki önerdiğiniz Segotep FZ6 Pro mu daha iyidir yoksa Thermalright...
Segotep 1300 liraya düşüyor krallar gibi de soğutur. Önemli olan fiyatı değil yaptığı iş.
1784456221
Segotep FZ6 Pro indirimi bekleyebilirsin her hafta...
95 derece hiç öyle kullanma düzgün bir soğutucu al . yayıncılıkta ram ne kadar kullaniliyor bilmiyorum ama 16gb in yeteceğinide sanmıyorum. ilk işlemci...
Merhaba öncelikle platformlarda yayın açıyorum ancak AAA oyunlara girdiğimde sürekli olarak FPS drop başlıyor. Genel bütçem kamera vs kısmına gittiği için...