Arkadaşlar bir kasa alacağım da 6 taksit şeklinde amazonda Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow buldum 6.300'e. Benim anakartım MSI X870E Edge Ti ATX ve PSU'm...
sıfırı 13.5-14k civarında ama kioxia’ların gen5’leri de 15.5-16k civarlarında olduğundan gen5 daha mantıklı gibi değil mi peki? Ya da üstteki arkadaşın...
işlemci şahsen daha öncelikli 7800x3d + 1tb ssd yapabilirsin , ben geçen 2 tb gen 5 ssdyi 12kya sattım , sahibinden üzerinden o şekilde de kovalayabilirsin
Arkadaşlar merhabalar tekrardan. Ramlerden sonra son bütçem kaldı diyebilirim. Şu an WD 500GB Gen3 M.2 SSD 3000/1500 kullanmaktayım ve doğrusu depolamadan...
Yani estetik görüntüsünü beğendiysen ve tek yazılım üzerinden kontrol edebilme rahatlığı varsa MSI'da onu tercih etmeni anlarım ama bence BIOS arayüzlerini...
Evet 1000 TL daha ucuz MSI. Benim işte aklımı karıştıran tek durum Patriot Ramler. Dual Kit 30 bin civarı olduğundan tek tek alırsam 25 bin. Ve 2 hafta önce...
1000 tl fark var ancak bankayla ve amazonla görüştüğümde 2 gün içerisinde tam parayı iade edeceklerini belirttiler. Normalde 12 taksit almıştım vadesiyle 19...
Arkadaşlar merhaba şu an kargoda olan bir Gigabyte X870E Aorus Elite Ice anakartım var ancak daha uygun fiyata Msi X870E Edge Ti buldum. Yakın zamanda da...