1-2 gün önce Msi Mag CoreLiquid i240 sıvı soğutucu almıştım şu anlık onu kullanıyorum. Daha öncesinde stok fan kullandığımdan ötürü ısınınca FPS düşüşleri oluyordu. Şu anlık işlemcim tam yükte 55-65 derece arasında çalışıyor. Dediğiniz şekilde X3D işlemciyi ilerde düşünüyorum. Şu anlık ilk...
Öncelikle çok teşekkür ederim. Görseldeki 14999MB kullanımı evet maalesef ki RAM kısmı. En kısa sürede Dual 32GB Ram'e geçmeyi düşünüyorum. Dediğiniz şekilde DX11'e de geçiş yaptım. Bu arada oyunu 3.5" HDD'ye kurmuştum şu an Gen3 SSD'ye alınca biraz daha düzeldi ancak yine de FPS droplar oluyor...
Merhaba, oyunlarda genel olarak anlık şekilde FPS droplar yaşıyorum. Geçenlerde bununla alakalı konu açmıştım ve sıvı soğutucu alarak 95 derecede olan işlemcimi ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere 55-65 derecelere kadar indirebildim. Ancak bu anlık FPS drop yememin kesin sebebi artık Single...
Merhaba, araştırmalarım sonucunda bu iki modelde karar kıldım gibi fiyatları da hemen hemen yakın ancak sizce hangisini almalıyım hangisi daha performanslıdır?
O halde kule tipi soğutucu benim kullanım senaryomda iyi iş çıkaracak gibi görünüyor. Peki önerdiğiniz Segotep FZ6 Pro mu daha iyidir yoksa Thermalright Phantom Spirit mi? Fiyat farkı da iki katı ancak performans kısmı da 1.5 veya 2 katıysa Phantom Spirit düşünüyorum.
Merhaba öncelikle platformlarda yayın açıyorum ancak AAA oyunlara girdiğimde sürekli olarak FPS drop başlıyor. Genel bütçem kamera vs kısmına gittiği için şu an çok kritik şekilde bir bütçem var.
Sistemim:
Gigabyte 4060Ti 16GB
Gigabyte A620M H rev1.0
Ryzen 5 7600 (STOK FAN)
Corsair 1x16GB DDR5...