amazonda filan 5k ya düşüyordu ama artık pek düşmüyor uzun zamandır kasa geniş ileride pişman etmez belirttiğiniz bütçeye göre aklıma geldi paylaştım ama...
bide hocam bazi anakartlari desteklemiyor m100r sizce uzerine biraz daha para koyup lian li mi almaliyim yoksa bir problem yaratmaz mi emeginiz icin...
hocam kasam hic acilmiyor su anda hemen gecis yapamayacagim malum ram fiyatlari yuzunden o yuzden en azindan yavas yavas gecis yapip hemde su anki islemci...
hocam lian li v100r e-atx destekliyor benim anakartımda msi pro x870e-s evo yani atx bir anakart yani çoğu anakart rahat sığar diyebilirim soğutucuya...
hocam ekran kartsız sistemler piyasada neredeyse hic yok oyuzden yavas upgradeler yapmak istiyorum aslinda ve 2 fanli kaliteli bir sivi sogutucu ile 3 fanli...
hocam 360m sivi sogutucunuz sorunsuz calisiyor dimi bu kasayla ayrica buyuk bir ana kart sigabilir mi bu kasaya
1789164542
peki sizce bu kasa mi yoksa...
Selamlar herkese,
Şu anda i9-9900 işlemci ve Intel stok soğutucu kullanıyorum. Eskiden oldukça iyi performans alırken son zamanlarda masaüstünde bile...
anakartim b365m pro hocam ve 3 fanli sivi sogutucu almaya karar verdim tekrardan son konuma bakip gorebilrsiniz uygun mudur
1789163239
fiyati neden bu...
selamlar aktif olarak i9 9900 işlemci kullanıyorum ancak son bir haftadır inanılmaz ısınmalar oluyor işlemcimde masaüstünde 65-80C arası ısı alırken...