4500 TL Bütce RX 9070 XT Akvaryum Kasa Önerisi

bide hocam bazi anakartlari desteklemiyor m100r sizce uzerine biraz daha para koyup lian li mi almaliyim yoksa bir problem yaratmaz mi emeginiz icin tesekkur ederim

anakartim b365m pro hocam ve 3 fanli sivi sogutucu almaya karar verdim tekrardan son konuma bakip gorebilrsiniz uygun mudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyati neden bu kadar uygun diger kasalara gore hocam arkadasiniz memnun mu halen
B365m pro mAtx bi anakart. Attığım kasaya uyması lazım.

bide hocam bazi anakartlari desteklemiyor m100r sizce uzerine biraz daha para koyup lian li mi almaliyim yoksa bir problem yaratmaz mi emeginiz icin tesekkur ederim
Ayrıca üst tarafa 360mm radyatör desteği var diye biliyorum, hangi soğutucuyu kullanacaksınız?

Edit: Konu 1 yıl önce açılmış, bu konuyu hortlatan arkadaş mı fark etmedi yoksa siz mi konuyu yükselttiniz bilemedim 😅 Ama hâlâ kasa almadıysanız tavsiyelerim geçerlidir. 🙂

Son düzenleme:
bunlarin sogutucusu dik koyuldugu icin korkuyorum hocam tam performans alamayabilirsin dendi
Bu kasa baya iyi düşünmeden al geç her açıdan güzel tavsiye ederim.
Msi kalitesi hem siyahı hem beyazı var bak kafana göre seç

B365m pro mAtx bi anakart. Attığım kasaya uyması lazım.

Ayrıca üst tarafa 360mm radyatör desteği var diye biliyorum, hangi soğutucuyu kullanacaksınız?

Edit: Konu 1 yıl önce açılmış, bu konuyu hortlatan arkadaş mı fark etmedi yoksa siz mi konuyu yükselttiniz bilemedim 😅 Ama hâlâ kasa almadıysanız tavsiyelerim geçerlidir. 🙂
ben yukselltim hocam ya alamadim hala bir kasa
anakart da degisicem ileride ddr5e gecis yapacagim icin
ve sivi sogutucuya karar vermedim

ben yukselltim hocam ya alamadim hala bir kasa
anakart da degisicem ileride ddr5e gecis yapacagim icin
ve sivi sogutucuya karar vermedim
Eğer ATX anakarta geçeceksiniz önerdiğim iki kasayı da önermiyorum. Lian Li konusunda da bir şey diyemeyeceğim. Soğutucu olarak Arctic LF 3 Pro bahsettiğim kasalara sığacaktır, soğutucuyu halihazırda kullanıyorum, tavsiye ederim. Geleceğe dönük olacaktır.

Eğer ATX anakarta geçeceksiniz önerdiğim iki kasayı da önermiyorum. Lian Li konusunda da bir şey diyemeyeceğim. Soğutucu olarak Arctic LF 3 Pro bahsettiğim kasalara sığacaktır, soğutucuyu halihazırda kullanıyorum, tavsiye ederim. Geleceğe dönük olacaktır.
m100r dusunuyorum su anda hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,278
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri