inanc11 isimli üyenin son içerikleri

1. I

4500 TL Bütce RX 9070 XT Akvaryum Kasa Önerisi

m100r dusunuyorum su anda hocam
  2. I

ben yukselltim hocam ya alamadim hala bir kasa anakart da degisicem ileride ddr5e gecis yapacagim icin ve sivi sogutucuya karar vermedim
  3. I

I9-9900 + RX 9070 XT İçin Kasa ve Sıvı Soğutucu Önerisi

Hahsshahhshahsgs dogrudur hocam valla hava sirkilasyonu falan hicbisey yok kasada suan
  4. I

bide hocam bazi anakartlari desteklemiyor m100r sizce uzerine biraz daha para koyup lian li mi almaliyim yoksa bir problem yaratmaz mi emeginiz icin tesekkur ederim
  5. I

hocam kasam hic acilmiyor su anda hemen gecis yapamayacagim malum ram fiyatlari yuzunden o yuzden en azindan yavas yavas gecis yapip hemde su anki islemci problemini cozmek istiyorum
  6. I

bunlarin sogutucusu dik koyuldugu icin korkuyorum hocam tam performans alamayabilirsin dendi
  7. I

hocam bu lian li’nin bircok modeli onerildi bana ama onde iki fan olanlara yonelmeyin dendi nedir sebebi ne yapilir
  8. I

hocam 4 fanla bu fiyat cok ucuk degil mi ekstra alinacak fanlarla ne kadara gelir sizce
  9. I

hocam ekran kartsız sistemler piyasada neredeyse hic yok oyuzden yavas upgradeler yapmak istiyorum aslinda ve 2 fanli kaliteli bir sivi sogutucu ile 3 fanli arasinda bir fark olmayinca yavastan elimi tasin altina koymaya baslayayim dedim
  10. I

hocam 360m sivi sogutucunuz sorunsuz calisiyor dimi bu kasayla ayrica buyuk bir ana kart sigabilir mi bu kasaya 1789164542 peki sizce bu kasa mi yoksa ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA - 6.479 TL...
  11. I

Selamlar herkese, Şu anda i9-9900 işlemci ve Intel stok soğutucu kullanıyorum. Eskiden oldukça iyi performans alırken son zamanlarda masaüstünde bile işlemci sıcaklığım 70°C civarlarında seyrediyor. Bu yüzden sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Ancak mevcut kasamın üst kısmına sıvı soğutucu...
  12. I

anakartim b365m pro hocam ve 3 fanli sivi sogutucu almaya karar verdim tekrardan son konuma bakip gorebilrsiniz uygun mudur 1789163239 fiyati neden bu kadar uygun diger kasalara gore hocam arkadasiniz memnun mu halen
  13. I

5k Bütçe Sıvı Soğutucu Önerisi

selamlar aktif olarak i9 9900 işlemci kullanıyorum ancak son bir haftadır inanılmaz ısınmalar oluyor işlemcimde masaüstünde 65-80C arası ısı alırken herhangi bir oyun açınca ısı bir anda 100e çıkıyor ve thermal throttling başlıyor aktif olarak kullandığım soğutucu https://amzn.eu/d/0bwmfbHN [H3...
  14. I

Aktif Sistemle Ne Yapilmali

yok hocam satmak istemiyorum zaten memnunum ekran kartindan ama hazir sistem daha ucuza gelir mi satarsam onu sordum
  15. I

Aktif Sistemle Ne Yapilmali

kendi sistemimi satmali miyim ekran kartimi ne yapayim hocam 9070xtyi
Geri