anakartim b365m pro hocam ve 3 fanli sivi sogutucu almaya karar verdim tekrardan son konuma bakip gorebilrsiniz uygun mudurAnakartın Micro Atx ise:
![]()
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.830,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fiyati neden bu kadar uygun diger kasalara gore hocam arkadasiniz memnun mu halenyakın arkadaşım şu kasa taşıdı sistemi, kasa ben beğenmiştim.
daha iyisi var mıdır bilmiyorum ama güzel kaliteli diyebileceğim kasa
hocam 360m sivi sogutucunuz sorunsuz calisiyor dimi bu kasayla ayrica buyuk bir ana kart sigabilir mi bu kasayasapphire pulse rx 9070xt ile lian li v100r kullanıyorum bence baya şık duruyor fiyatıda bütçene yakın bence değerlendirebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraflarda bu şekilde çok net çekemedim oda ışığıyla anca oldu
peki sizce bu kasa mi yoksaBU kasa bütçeyi aşıyor ama çok güzel kasa. Ben de 9070 xt ile kullanıyorum. Amazon 5000/500 kuponla alınabilir.
lianli daha kaliteli tasarım olarak ve gpu fanı var 3 adet baya önemli ve 5 fanı da reverse blade asus reverse değil, reverse fanlar daha pahalı. eğer rgb fetişin yoksa lianli al, varsa bilememASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA - 6.479 T
hocam lian li v100r e-atx destekliyor benim anakartımda msi pro x870e-s evo yani atx bir anakart yani çoğu anakart rahat sığar diyebilirim soğutucuya gelicek olursak uzun vadeli deneyimlemedim bende sistemi yeni topladım ama yaptığım testlerde cpu max 82 derece gördü power testlerinde ve soğutucumda kalın radyatörlü bir soğutucu rahat biçimde sığdı çarpışma duruma yaşamadım ben.hocam 360m sivi sogutucunuz sorunsuz calisiyor dimi bu kasayla ayrica buyuk bir ana kart sigabilir mi bu kasaya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki sizce bu kasa mi yoksa
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA - 6.479 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-argb-fanli-atx-kasa.html?utm_source=vtnShare
bu mu fiyati biraz pahali geldi cunku
rx 9070 xt ekran kartim var dolayisiyla normal kasaya çok zor sığıyor kasa konusunda pek bilgim yok f/p akvaryum ya da 9070xtnin sığabileceği bir kasa önerebilir misiniz
bunlarin sogutucusu dik koyuldugu icin korkuyorum hocam tam performans alamayabilirsin dendiMSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaş atmış ama vatanda şuan indirimde eğer düşünürseniz.
Keza şu da var:
MSI MAG PANO 110R PZ 4x120mm ARGB FANLI ATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO 110R PZ 4x120mm ARGB FANLI ATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tabi ölçüleri ekran kartınıza uyuyor mu kontrol ediverin.
bide hocam bazi anakartlari desteklemiyor m100r sizce uzerine biraz daha para koyup lian li mi almaliyim yoksa bir problem yaratmaz mi emeginiz icin tesekkur ederimMSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaş atmış ama vatanda şuan indirimde eğer düşünürseniz.
Keza şu da var:
MSI MAG PANO 110R PZ 4x120mm ARGB FANLI ATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO 110R PZ 4x120mm ARGB FANLI ATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tabi ölçüleri ekran kartınıza uyuyor mu kontrol ediverin.