4500 TL Bütce RX 9070 XT Akvaryum Kasa Önerisi

inanc11

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4500
rx 9070 xt ekran kartim var dolayisiyla normal kasaya çok zor sığıyor kasa konusunda pek bilgim yok f/p akvaryum ya da 9070xtnin sığabileceği bir kasa önerebilir misiniz

Anakartın Micro Atx ise:

anakartim b365m pro hocam ve 3 fanli sivi sogutucu almaya karar verdim tekrardan son konuma bakip gorebilrsiniz uygun mudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yakın arkadaşım şu kasa taşıdı sistemi, kasa ben beğenmiştim.
daha iyisi var mıdır bilmiyorum ama güzel kaliteli diyebileceğim kasa
fiyati neden bu kadar uygun diger kasalara gore hocam arkadasiniz memnun mu halen

sapphire pulse rx 9070xt ile lian li v100r kullanıyorum bence baya şık duruyor fiyatıda bütçene yakın bence değerlendirebilirsin

fotoğraflarda bu şekilde çok net çekemedim oda ışığıyla anca oldu

Ekler

• IMG_2465.webp
    IMG_2465.webp
    733.9 KB · Hit: 30
  • IMG_2466.webp
    IMG_2466.webp
    787.6 KB · Hit: 25
BU kasa bütçeyi aşıyor ama çok güzel kasa. Ben de 9070 xt ile kullanıyorum. Amazon 5000/500 kuponla alınabilir.

Ekler

• xxter6.webp
    xxter6.webp
    130.9 KB · Hit: 19
sapphire pulse rx 9070xt ile lian li v100r kullanıyorum bence baya şık duruyor fiyatıda bütçene yakın bence değerlendirebilirsin

fotoğraflarda bu şekilde çok net çekemedim oda ışığıyla anca oldu
hocam 360m sivi sogutucunuz sorunsuz calisiyor dimi bu kasayla ayrica buyuk bir ana kart sigabilir mi bu kasaya

BU kasa bütçeyi aşıyor ama çok güzel kasa. Ben de 9070 xt ile kullanıyorum. Amazon 5000/500 kuponla alınabilir.
peki sizce bu kasa mi yoksa
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA - 6.479 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-argb-fanli-atx-kasa.html?utm_source=vtnShare
bu mu fiyati biraz pahali geldi cunku

ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA - 6.479 T
lianli daha kaliteli tasarım olarak ve gpu fanı var 3 adet baya önemli ve 5 fanı da reverse blade asus reverse değil, reverse fanlar daha pahalı. eğer rgb fetişin yoksa lianli al, varsa bilemem :) lianliya rgb asiahorse fan takıp acayip kasalar diziyorlarama senin bütçeyi aşırı aşar.

hocam 360m sivi sogutucunuz sorunsuz calisiyor dimi bu kasayla ayrica buyuk bir ana kart sigabilir mi bu kasaya

peki sizce bu kasa mi yoksa
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA - 6.479 TL
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-argb-fanli-atx-kasa.html?utm_source=vtnShare
bu mu fiyati biraz pahali geldi cunku
hocam lian li v100r e-atx destekliyor benim anakartımda msi pro x870e-s evo yani atx bir anakart yani çoğu anakart rahat sığar diyebilirim soğutucuya gelicek olursak uzun vadeli deneyimlemedim bende sistemi yeni topladım ama yaptığım testlerde cpu max 82 derece gördü power testlerinde ve soğutucumda kalın radyatörlü bir soğutucu rahat biçimde sığdı çarpışma duruma yaşamadım ben.

rx 9070 xt ekran kartim var dolayisiyla normal kasaya çok zor sığıyor kasa konusunda pek bilgim yok f/p akvaryum ya da 9070xtnin sığabileceği bir kasa önerebilir misiniz

Arkadaş atmış ama vatanda şuan indirimde eğer düşünürseniz.

Keza şu da var:

Tabi ölçüleri ekran kartınıza uyuyor mu kontrol ediverin.

Son düzenleme:

Keza şu da var:

bunlarin sogutucusu dik koyuldugu icin korkuyorum hocam tam performans alamayabilirsin dendi

Keza şu da var:

bide hocam bazi anakartlari desteklemiyor m100r sizce uzerine biraz daha para koyup lian li mi almaliyim yoksa bir problem yaratmaz mi emeginiz icin tesekkur ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,278
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri