Arama sonuçları: *

1. K

3D AYT VDD Yanına Kaynak Önerisi!

tyt mata başladın mı 15 tatilin sonunda nasıl bitircen
  2. K

TYT Geometri Kaynak Önerisi

345
  3. K

Rtx 3070 i kaça satmalıyım

izmirden 7ye alırım kutu varsa
  4. K

❌İndirim Bitti! Sennheiser Momentum True Wireless 4 8999TL

harbi ya 1000 lira civarına chu2 var mesela ama 4 bin tl çok saçma bir aralıkta kalıyor blackshark v2 prodan geçicem birde gerçekten kafam yamulacak o derece ağrı yaptı
  5. K

istediğim kulaklığı bulamıyorum bir türlü ya kabloluda pek istemiyorum illa bu marka olmasına gerek yok farklı önerilerin yok mu
  6. K

direk açtığım konuya bak istersen https://forum.donanimarsivi.com/konu/4000-tl-fps-oyunlari-icin-kulak-ici-kulaklik-onerisi.1060961/
  7. K

sennsheiserın oyun için modelleri yok mu ayrıyetten bu önerdiğin model IEMlere göre nasıl bir kulaklık bas ve tiz sesleri olarak
  8. K

fps oyunları için nasıldır acaba
  9. K

Yardım 4000 TL FPS oyunları için kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar, uzun saatler bilgisayar başında vakit geçiriyorum. Razer BlackShark V2 Pro kullanıyorum, ancak uzun süre kullanımda baş ağrısı yapıyor ve beni fazlasıyla yoruyor. Kablosuz olması gerçekten büyük bir nimet, bu yüzden benim için kablosuz olması önemli. FPS oyunları oynuyor ve müzik...
  10. K

Öneri IEM kulaklık önerisi

Başka önerisi olan var mı?
  11. K

gümrükten geçiyor mu ürünler yoksa mail atıp düşük mü gösteriyoruz bu arada bu kulaklığın üst modelleri varsa onlarıda düşünebilirim
  12. K

hem daha ucuz hem daha iyi diyorsun yani v2 pronun mikrofonundan kaliteli olacağını sanmıyorumda 1200 tllik bir kulaklığa göre iyidir herhalde
  13. K

nasıl fps oyunlarındaki performansı mikrofon performansı
  14. K

Arkadaşlar blackshark v2 pro aldım yeni fakat bir tık ağır artık daha rahat bir kulaklık almak istiyorum ses ve mikrofon kalitesi aynı olan bir IEM kulaklık önerebilir misiniz?? bütçe 2-3 aralığında
  15. K

Elimdeki Sistem Kaç TL satılabilir 6 aylık kutulu sistem

slim çift kol + nakit istersen dm at
  16. K

30-35.000 Sistem Önerisi

sarıya koydum
  17. K

30-35.000 Sistem Önerisi

üniversite zamanı geldi laptop alıcam pazarlık eder konuşuruz belirttiğin bütçeye göre yazdım ztn
  18. K

30-35.000 Sistem Önerisi

19. K

30-35.000 Sistem Önerisi

bütçene göre önerdim reis 37000 satıyorum kendi sistemimi
Top Bottom