Neler Yeni

3D AYT VDD Yanına Kaynak Önerisi!

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur Balcı
Merhaba, 3D TYT VDD ve 3D Soru bankasını bitirip AYT Matematiğe 15 tatilin sonuna yakın başlayacağım. Eyüp B. 3D AYT VDD ile ilerleyeceğim. Hoca, kendi videosunda 3D Soru bankası ve Eyüp B. soru bankasını önerdi(önce kolay testleri sonra zor testleriyle). Daha önce hiç AYT Matematik görmemiş birine zor gelir mi? Başka kaynak öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Klavye
Merhaba, 3D TYT VDD ve 3D Soru bankasını bitirip AYT Matematiğe 15 tatilin sonuna yakın başlayacağım. Eyüp B. 3D TYT VDD ile ilerleyeceğim. Hoca, kendi videosunda 3D Soru bankası ve Eyüp B. soru bankasını önerdi(önce kolay testleri sonra zor testleriyle). Daha önce hiç AYT Matematik görmemiş birine zor gelir mi? Başka kaynak öneriniz var mı?
tyt mata başladın mı 15 tatilin sonunda nasıl bitircen

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Evet daha önce hiç gormediysen bazı konularda afallayabilirsin, bence tyt kaynaginizi çok zor secmissiniz gercekten 3d tyt mat soru bankasının gereksiz olduğunu düşünüyorum 30un üstü tyt mat neti goruyorsaniz hiç gerek yok. Ayt matta da vdd de bazı konuları tekte anlamayabilirsin . Bence bu konularda ytden daha kolay anlatan birini bulup sadece o konuları 1 sefer dinleyip tekrar vddye dönsen güzel olur. Ayt matta soru bankası olarak 345 kesin çözün derim. Tyt soru bankası için de vddyi düzgün cozduyseniz gerek bile yok ha yine 25li netleri gecemiyorum diyorsanız yine 3d degil daha kolay bı kaynak çözün

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet daha önce hiç gormediysen bazı konularda afallayabilirsin, bence tyt kaynaginizi çok zor secmissiniz gercekten 3d tyt mat soru bankasının gereksiz olduğunu düşünüyorum 30un üstü tyt mat neti goruyorsaniz hiç gerek yok. Ayt matta da vdd de bazı konuları tekte anlamayabilirsin . Bence bu konularda ytden daha kolay anlatan birini bulup sadece o konuları 1 sefer dinleyip tekrar vddye dönsen güzel olur. Ayt matta soru bankası olarak 345 kesin çözün derim. Tyt soru bankası için de vddyi düzgün cozduyseniz gerek bile yok ha yine 25li netleri gecemiyorum diyorsanız yine 3d degil daha kolay bı kaynak çözün
3D TYT VDD den konuyu işledikten sonra soru bankasında testlerin ilk sayfasını fulleyip ikinci sayfada takıldığım 2 3 soru oluyor onları da çözümü ile anlayıp sindiriyorum. En son kümelere başlayacaktım kümeler için perm. komb. gerekliymiş o konulara gittim konuyu işledikten sonra yine testlerin çoğu sorusunu çözdüm. Her testte kaçırdığım 3-4 civarında soru oldu ama onların da mantığını kavradım şuan kümeler konusundayım günde 10 saatin altına düşmüyorum bu tempoyla ayt konularını da halledeceğimi düşünüyorum. 345'in yanında Eyüp B. Soru Bankası nasıl gider sence?

sirefeee

80+
Dostum merhaba 3d Ayt vdd deki beceri temelli sorular ile 3d Ayt mattaki sorular çok benzer o yüzden orijinal / acil / barış üçlüsünden birini öneririm ben 3d nin sb sini almıştım hata yaptım

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum merhaba 3d Ayt vdd deki beceri temelli sorular ile 3d Ayt mattaki sorular çok benzer o yüzden orijinal / acil / barış üçlüsünden birini öneririm ben 3d nin sb sini almıştım hata yaptım
Merhaba aslında 3D'yi içinde kolay sorular da olduğundan tercih etmiştim. Dediğin kulağa mantıklı geliyor ama söylediğin kaynaklar 3D'ye göre çok zor kaynaklar değil mi? aklımdaki 3D kolay-orta Eyüp B. Soru bankası orta-zor şeklinde ilerlemekti
Mesaj otomatik birleştirildi:

345 + Eyüp B.'nin soru bankası mantıklı gibi.

Son düzenleme:
Top Bottom