Arama sonuçları: *

• Users: MTBC
  • Order by date
  1. MTBC

🔥İndirim Fıstık Yeşili Xbox Controller 2399TL

Pilliydi değil mi bu model?
  2. MTBC

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3200A 4999TL (HOPARLÖR+PİVOT)

https://www.itopya.com/msi-mag-256f-245-180hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584 https://www.itopya.com/philips-evnia-24m2n3200s-238-180hz-1ms-hdmi-dp-gsync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451 Bunları düşünebilirsiniz 1080P'de ama 27" te güzel monitör. Hangi monitör...
  3. MTBC

❌İndirim Bitti! Goodyear Kış Lastiği 205/55/16 Ultragrip 8(2024 üretimi) adedi 1745₺

Uyarsa bi 5 sene kullanırım bunları 🤣🤣
  4. MTBC

❌İndirim Bitti! Goodyear Kış Lastiği 205/55/16 Ultragrip 8(2024 üretimi) adedi 1745₺

215 60 16 lastik kullanıyorum, janta uyar mı ya 2 lastiği bir lastik parasına alacağım, takımı alayım
  5. MTBC

🔥İndirim Deep Fresh Pamuklu Kulak Temizleme Çubuğu 300'lü Paket 3 Adet 89,90 TL :D

Bu şekilde olması en mantıklı olur. Uzun zamandır teknolojik ürün almayı bıraktım tamamen günlük alış verişle ilgileniyorum ...
  6. MTBC

❌İndirim Bitti! Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

Metin2 ‘de meley yapıyoruz, amd işlemcilerde hep sorun yaşıyorum alsam mı acaba böyle bir şey ya
  7. MTBC

Cam filminin böyle olması normalmi?

Kart ile ufak bir düzelt arka camı eğer su felan varsa onu attırırsın veya söylersin düzeltir de keşke alırken orada baksaydın. Keserken düzgün kesmemiş :D
  8. MTBC

Yardım Golf, Leon, Egea veya Audi A3: Hangisini Almalıyım?

1.4 Egea iyidir hocam. 1.3 MJ bulabilirsen çok daha iyi ancak bütçe buysa ve bakım açısından daha f/p olsun diyorsan egeayı düşün. Gitmiyor diyenler sanırsam 500BG arabadan bindiler Egeaya. Gayette gidiyor ancak bir turbolu araç performansı olmadığını bilerek binmek gerekiyor o araca da. Devrini...
  9. MTBC

Cam filminin böyle olması normalmi?

İşçilik kötü hocam yan camları götür en azından o şekilde olmaması lazım arka cam rezidanstan dolayı sökmeyebilirler de yan camlara bi baksınlar.
  10. MTBC

🔥İndirim MAD NİCHE SERİSİ PARFÜMDE 25% İNDİRİM!!

Sert kokular seven Narcotic'e de bir baksın
  11. MTBC

❌İndirim Bitti! Kohlemann Taşınabilir Titreşimli Oto Koltuk Masaj Isıtıcılı 349 TL🔥🔥

Henüz gelmedi bugün kargoya verilmiş kuvvetle muhtemel 2 güne anca gelir. Geldikten sonra inceleme yazarım konuyu arada uplayın :D
  12. MTBC

🔥İndirim MSI B550M PRO-VDH WiFi ProSeries Anakart

3000 bandına alınabilecek b550 anakart öneriniz var mı arkadaşlar 5600x ile kullanacağım 32 gb ram koyulcak
  13. MTBC

❌İndirim Bitti! Kohlemann Taşınabilir Titreşimli Oto Koltuk Masaj Isıtıcılı 349 TL🔥🔥

Verdik sipariş gelsin bi deneyelim beğenmessek iade ederiz
  14. MTBC

🔥İndirim Einhell Jeneratör 8.294 tl

Kaynak makinesini çalıştırır mı bu acaba
  15. MTBC

2025 Hurda Teşvik Yasası! ÖTV'siz KDV'siz Sıfır Araç

Meclisten geçti mi bu muhabbet yaklaşık 1-3 ay oldu duyurulalı.
  16. MTBC

🔥İndirim FRECCIA 150 EURO5+ Nakit 96.625 ₺

Baya iyi fiyatta kartla çekim olsa iyiydi böyle oldu mu sıkıntı ya
  17. MTBC

🔥İndirim Xbox Black Friday indirimleri başladı!

XBOX'un en son sürümünü almak istesek hangi konsolu almamız gerekir?
  18. MTBC

2024 Skoda Superb alınır mı ?

Ben ilk başta Seat Ateca almayı düşündüm ama firmayla anlaşamadım, Superb'e geçtim genişliği ve rahatlığından dolayı. Kodiaq yüksek evet tercih meselesi benim hoşuma gidiyor aslında yüksek araç. Ayrıca arabada 3 yıl sonra ufak ufak belli başlı yerlerde trim sesleri başladı. Bunları göz önüne al...
  19. MTBC

Einhell TP-CD 18/60 Li-i BL - Solo, Akülü Darbeli Vidalama - 2280 TL

2800'e almıştım. 2200'e kaçmaz bu fiyata.
  20. MTBC

2024 Skoda Superb alınır mı ?

2021 1.5 TSi Superb sahibiyim. Araçtan çok memnunum. Kavrama konusuna gelince araç 40 binde oldu. Şanzımana dikkat etmen gerekiyor. Bildiğim kadarıyla 50 Binde bir yağının değişmesi lazım seneye değişir ama şu ana kadar şanzımandan sorun yaşamadım. Bir kereye mahsus çok sıkıştırdığımda ufak bir...
Top Bottom