Teşekkürler deneyelim bakalım benim dandik mobya ofis koltuğu yok oldu kurtarır belki. Evde kullanılabiliyor mu?Https://app.hb.biz Hepsiburada Kohhlemann Taşınabilir
Hem masaj hem ısıtma özelliği var.
Normalde daha pahalı araç adaptörü ve normal priz kablosu var.
Oyuncu koltuğunda kullanılır
Kalkınca uçak motoruna dönüşüyor hahahhÜrün bu sanırım. Görünüş olarak aynı gibi. Ses miktarı vs fazla bence. Almayı düşünenler önce bu videoya baksın derim.
geldimi artısı eksisi nedir ısıtması nasıl hızlımıVerdik sipariş gelsin bi deneyelim beğenmessek iade ederiz
Henüz gelmedi bugün kargoya verilmiş kuvvetle muhtemel 2 güne anca gelir. Geldikten sonra inceleme yazarım konuyu arada uplayıngeldimi artısı eksisi nedir ısıtması nasıl hızlımı
benim ki geldi. hız ayarı var 3-4 kademe. 2-3-4 kademeler sesli çalışıyor. 8 ayrı çalışma fonksiyonu var. (ister bacağa ister sırta gibi)geldimi artısı eksisi nedir ısıtması nasıl hızlımı
Çok ses çıkarıyorumu video da uçak kalkıyor gibi debenim ki geldi. hız ayarı var 3-4 kademe. 2-3-4 kademeler sesli çalışıyor. 8 ayrı çalışma fonksiyonu var. (ister bacağa ister sırta gibi)
sıcaklık olayı güzel 2-3 dakkaya ısıtıyor. araçta kullanmak için çok iyi bence. içinden çakmaklık girişide çıkıyor.
kıyaslama yaparak anlatayım dedim ama kıyaslayacak bir şey buşamadım. nası ifade edeceğim bilmiyorum ama evde veya ofiste kullanacaksanız çok uzun süreli çalıştıramazsınız 4. kademede. 1. kademede çalıştırabilirsiniz. arabada kullanacaksanız çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum.Çok ses çıkarıyorumu video da uçak kalkıyor gibi de