Arama sonuçları: *

1. mummyss

Bu sistemde bir eksik varmı? Hava sirkülasyonu nasıl çözülür?

Teşekkür ederim sağolun
  2. mummyss

Amd Ryzen 5 3600x 80 85 dereceye çıkması normal mi?

Tüm cevaplar için teşekkürler benim yeni kasa alacak param yok matkapla kasanin önünde birkaç delik açacağım. Bide işlemci soğutucu alacağım uygun fiyatlı işlemci soğutucu tavsiyeniz varmı kardeşinize
  3. mummyss

Kasamdaki rgbyi nasıl değiştirebilirim.

Hocam modeli altta attım kasada tek model rgb var bulabildinizmi bişey
  4. mummyss

Çok teşekkür ederim ben macunu denedikten sonra bir değişiklik olmazsa soğutucu alacağım ekran kartı neden çok ısınıyor onu anlamadım 3x pervanesi var yanıyor mübarek garantiye göndersem değiştirirler mi acaba 1623346133 Çok teşekkür ederim ben bunu incelemiştim sıcaklığı azaltma gibi bir...
  5. mummyss

Yardım Maks 450 tl klavye önerisi

hydra r7 hayatında böyle güzel bir klavye görmedim ağırlığından kalitesi anlaşılıyor bennzaten bi tek aksesuarları düzgün aldım
  6. mummyss

Evet stock fanı değiştirmeyi düşünüyorum dark marka buldum baya güzel yorumları olan temperi kaldırdım 6 derece düştü ama hala çok Yuksek 75 77 geziyor after burnerden yüzde 75 e ayarladım ses çok çıkıyor :( 1623344971 Valla keske monster laptop alsaydim 15bin masraf ettim pişman etti
  7. mummyss

Evet bir tarafı temper orayı açarım ama tozlanir kalan yerler kapalı üst tarafı açık delikli üstünde mıknatıslı bir süzgeç mevcut ama hala çok sıcak.. 1623345034 Ssd gayet güzel hızlı fakat 1 kere mavi ekran hatası aldım ssd den olabilir haklısınız ne gibi bi sorunu var acaba? 1623345779 Ne...
  8. mummyss

Kasamda hava sirkülasyonu olmadığını söyledi burdan biri acaba ne yapayım bilmiyorum maddi durumum yok şu an 2 3 aya anca bir soğutucu alabilirim ama ekran kartı da ısınıyor onu nasıl çözeceğim
  9. mummyss

hava sirkülasyonunu nasıl sağlarim? bu kasada hava sirkülasyonu yoksa neddn 500 tl para istiyorlar amaçları ne ?
  10. mummyss

Değerli dostlarım, render yayıncılık için 1 sene boyunca çalışıp bu bilgisayarın topladım. Bir eksiği gediği varmı gözünüze çarpan. Stranded deep bf1 oynarken islemci 80 85 dereceye çıkıyor orta ayarda 165hz ekranda oynuyorum. ekran kartı da 80 82 dereceyi buluyor elle ekran kartı ve fan...
  11. mummyss

Yardım Thermaltake UX200 ün rgb sini kontrol edemiyorum

aynı sorunu t25 modelinde yaşıyorum çözüm bulabilen varmı? aynı anakartla kullanilan kasada yapabileni gördüm ama ispanyolca konuştuğu için nasıl yaptığını anlamadım
  12. mummyss

kasayı netten izlediğim bir videodan ve sinerji üzerinden topladim darboğaz sorunu yok tüm parçalar birbiriyle uyumlu nasıl bir değişiklik yapabilirim. Yorumunuzu tam olarak anlayamadim biraz daha açarsanız sevinirim. Aslan gibi sistem kurdum kedi gibi kullanıyorum resmen
  13. mummyss

Kasamdaki rgbyi nasıl değiştirebilirim.

Merhabalar tekrardan bilgisayarım hakkında kafama takılan çok şey var. Sizi rahatsız ettiysem özür dilerim. Kasamı alırken netten araştırıp aldım fakat netten baktığımda rgb sabit bir renk yanıyordu. Benim kasanın önü ankaradaki pavyonlar gibi sürekli renk değiştiriyor ve ben rahatsız oluyorum...
  14. mummyss

Değerli dostlarım. Foruma yeni kaydoldum. Aldığım bilgisayar da yenidir. Özelliklerini yazıyorum. Stranded deep orta ayar, oynarken ne hikmetse islemci 85 dereceyi gördü ekran kartı da 80dereceyi. stock fan ile çalışıyor. monitorum msi 32.5 inc 1ms 165hz . Kablosunu taktim acaba o çözünürlükte...
Top Bottom