Arama sonuçları: *

1. Xeiru_S

Poco F2 PRO nasıldır?

Oyun, kamera, ekran gibi özelliklere bakacak birisi için siz önerir misiniz? Ayrıca bahsettiğim özelliklerden en önemlisi oyun.
  2. Xeiru_S

İpad mini 6 hala alınır mı?

Gelen zamlara rağmen hala sizce ipad mini 6 alnıır mı yoksa samsung tab s7 mi alınır?
  3. Xeiru_S

Gamesir G4 Pro İncehesaptan alınır mı?

Hiç aliexpressten alışveriş yapmadım ondan dolayı nasıl alınır vb. hiç bilmiyorum ayrıca 15 gün kargo süresi ve ailemde pek çinden getirmeye güvenemiyor bana çok gelmekte sizce ince hesaptan alınır mı aradaki fiyat farkı fazla ama. İncehesap'a sorduğumda onların 2 yıl garantisi varmış üründe...
  4. Xeiru_S

1000TL Mikrofonu cidden acayip iyi kulaklık önerisi lazım.

Hocam 350 lira cidden çok yukarısı oluyor o kadar çıkamam. Corsair'in modeline baktım wireless olduğu için mikrofon pek hoşuma gitmedi ancak cidden tasarımı ve ses kalitesi çok hoş duruyor ayrıca bu kulaklıkta dip ses vb. bir sıkıntı var mı? Bazı forumlarda bunun benzer modelinde öyle şeyler...
  5. Xeiru_S

1000TL Mikrofonu cidden acayip iyi kulaklık önerisi lazım.

Başlıkta belirttiğim gibi mikrofonu cidden iyi kulaklık önerisi lazım. Genellikle hikayeli oyunlar veya sandbox oyunlar oynarım tabii ara sıra valorant, csgo da oynarım. Ayrıca kaliteli driverlı da olursa çok iyi olur. Mikrofonun iyi olması isteğim günün çoğunda Discord'da seslide olmam...
  6. Xeiru_S

Blackshark v2 X alınır mı?

Mikrofon kalitesi çok güzel geldi bütçemde tam 450 TL olduğu için çok uygun. Peki sizce alınır mı? https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-gaming-kulaklik/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_71483d9188a3251fcc71295e733bdde857d4845c-1627246238-0-gqNtZGzNAnijcnBszRW6
  7. Xeiru_S

Dualsense vs Xbox 9.Nesil kontrolcü

Evet hocam Xbox kolları çok daha avantajlı ancak gyroscope cidden çok kolaylaştırıyor. Ayrıca tasarımsal olarak sony kontrolcülerine biraz daha yatkınım diyebilirim.
  8. Xeiru_S

Hocam güzel rehber olmuş cidden çoğu soruma cevap verdi :D. Hocam bende normalde Xbox almayı planlıyordum fakat gyroscope'suz nişan almak gerçekten kanser geliyor. Özellikle zelda oynarken yay kullanırken çıldırmıştım.
  9. Xeiru_S

Dediğim gibi DualsenseX diye bir program buldum dualsensin triggerlarına istediğin kuvveti basabiliyormuşsun.
  10. Xeiru_S

Normalde Xbox almayı düşünüyordum ancak xbox kontrolcüsünde gyroscope olmadığı için nişan alımında çok zorlanabileceğimi düşündüm. Ayrıca internette DualsenseX veya DS4 programlar ile hem kontrolcüyü rahatça tüm oyunlarda kullanabilme hem de adaptive triggers özelliğinden faydalanabileceğini...
  11. Xeiru_S

yeni pc ler iptal olmuş

Nereden duydunuz haberi?
  12. Xeiru_S

2 Sene sonra Pc fiyatları ne olur ?

Hocam burası Türkiye ne olup olacağı belli değil ben olsam şimdi alırdım örneğin yarın ekran kartı fiyatları düşse bile.
  13. Xeiru_S

1000TL Maksimum kulaklık önerisi.

1000TL bütçeye kablosuz kulaklık önerir misiniz? Dikkat ettiğim özellikler 1. Mikrofonu iyi olmalı 2.Konforlu olmalı 3.Tek renk veya rgb olmallı ( KIrmızı siyah gibi olmayan) Önem sırası 1'den 3'e. Kablolu da olaiblir ancak mümkünse kablosuz olsun.
  14. Xeiru_S

bu yaz pc fiyatları düşermi

2022 ye kadar asla düşünüyorum hatta 2022 de ABD gibi yerler düzelsede Türkiye pazarının normalleşmesi bi 3-4 ayı daha bulur diye düşünüyorum. Çünkü fırsatçılar bol ülkemizde.
  15. Xeiru_S

Kaspersky'a ne kadar güvenebilirim?

İnternette okuduğum kadarıyla güvenilir ancak legal değilmiş. Kullanabilirsiniz sıkıntı yok gibi.
  16. Xeiru_S

Peki internette Is it safe veya Güvenilir mi yazınca nasıl sonuçlar geliyor ayrrıca site linki verir misiniz?
  17. Xeiru_S

R3 3100+RTX 2060 Ti Sistem İyi mi?

2060 TI Hulk kadar gerçek ayrıca 2060 normali bile olsa r1 3100 önermem.
  18. Xeiru_S

O siteyi virüs total'de de taratın belki yanlış alarmdır. https://www.virustotal.com/gui/
  19. Xeiru_S

6000TL ile monitörlü sistem toplama

Siz ne önerirsiniz?
  20. Xeiru_S

6000TL ile monitörlü sistem toplama

İşlemciyi ryzen 5 2600 yaparsam daha iyi olur mu uzun üsre kullanılacak.
Top Bottom