Neler Yeni

Dualsense vs Xbox 9.Nesil kontrolcü

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Bütçe
800
Normalde Xbox almayı düşünüyordum ancak xbox kontrolcüsünde gyroscope olmadığı için nişan alımında çok zorlanabileceğimi düşündüm. Ayrıca internette DualsenseX veya DS4 programlar ile hem kontrolcüyü rahatça tüm oyunlarda kullanabilme hem de adaptive triggers özelliğinden faydalanabileceğini öğrendim. Sizce yine de Xbox mı alınır yoksa dualsense para verilir mi. Ayrıca alacağım 2 üründe Türkiye Garantili.

Techno08

80+ Gold
Bende ps5 var ve sana tavsiyem kesinlikle dualsense deneyimini yaşamalısın tavsiye ederim

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
bilgisayar için alacaksan dualsense özel titreşimi pc de çalışmıyor normal dualshock 4 titreşimi gibi düşün yani
edit: ama özel bir uygulama geliştirildimi bilmiyorum.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,834
İsim
Eren Yeager

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar için alacaksan dualsense özel titreşimi pc de çalışmıyor normal dualshock 4 titreşimi gibi düşün yani
edit: ama özel bir uygulama geliştirildimi bilmiyorum.
Dediğim gibi DualsenseX diye bir program buldum dualsensin triggerlarına istediğin kuvveti basabiliyormuşsun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Normalde Xbox almayı düşünüyordum ancak xbox kontrolcüsünde gyroscope olmadığı için nişan alımında çok zorlanabileceğimi düşündüm. Ayrıca internette DualsenseX veya DS4 programlar ile hem kontrolcüyü rahatça tüm oyunlarda kullanabilme hem de adaptive triggers özelliğinden faydalanabileceğini öğrendim. Sizce yine de Xbox mı alınır yoksa dualsense para verilir mi. Ayrıca alacağım 2 üründe Türkiye Garantili.

Ben Xbox derdim nedeni hep PS kolları elime oturmadı ve hep elim kakıyordu ama Xbox Controller büyük olduğundan elime tam oturuyordu.
Ve Windows için daha uyumlu.
Ama DualSense 'de güzel.

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam güzel rehber olmuş cidden çoğu soruma cevap verdi :D.
Ben Xbox derdim nedeni hep PS kolları elime oturmadı ve hep elim kakıyordu ama Xbox Controller büyük olduğundan elime tam oturuyordu.
Ve Windows için daha uyumlu.
Ama DualSense 'de güzel.
Hocam bende normalde Xbox almayı planlıyordum fakat gyroscope'suz nişan almak gerçekten kanser geliyor. Özellikle zelda oynarken yay kullanırken çıldırmıştım.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bilgisayarda kullanılacaksa Xbox kontrolcüler daha avantajlı.

Bu arada Xbox 9. nesil kolların tutma yerleri pütürlü stilde rahatsız edebilir mi bilmiyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,222
İsim
Mert Can Ergün
xbox kolları daha iyi pcde

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
xbox kolları daha iyi pcde
Evet hocam Xbox kolları çok daha avantajlı ancak gyroscope cidden çok kolaylaştırıyor. Ayrıca tasarımsal olarak sony kontrolcülerine biraz daha yatkınım diyebilirim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,222
İsim
Mert Can Ergün
Evet hocam Xbox kolları çok daha avantajlı ancak gyroscope cidden çok kolaylaştırıyor. Ayrıca tasarımsal olarak sony kontrolcülerine biraz daha yatkınım diyebilirim.
sony kontrolcüsünü kullandım çok iyi

Top Bottom