Arama sonuçları: *

1. Eqemen_

Asus Prime B650M-a Wifi 2 kule tipi hava soğutucu desteklermi?

Kanka aynı anakarttan bendede var soğutucu alıcam şimdi oluyor mu denedin mi
  2. Eqemen_

Deepcool CH560 Anakart Montaj

Deepcool CH560 Kasanın içinden Anakart montaj vidası çıkıyor mu? Sinerjiden alan arkadaşlar varsa bilgi verirse memnun olurum.
  3. Eqemen_

Öneri Asus VS Sapphire Ekran kartı

Evet Sapphire in Tam fiyat performans kartları arasından teşekkür ederim yinede
  4. Eqemen_

Sapphire 22-23 Asus 27-29 Bandında geziyor ben özelleştirilmiş sistem alacağım Asusun fiyat farkı benim için çok önemli değil yorumlama üzerine bir forum sadece, ayrı alan arkadaşlar olursa yardımcı olur
  5. Eqemen_

Eline sağlık hocam teşekkürler
  6. Eqemen_

Teşekkür ederim yanıt için ancak bu fiyat farkının havadan eklendiğini düşünmüyorum açıkçası Ekran kartlarının fiyatlarını ektileyen önemli faktör Ömür süreleridir, her şey kağıt üstündeki gibi olmuyor bazen mesela bu ekran kartının malzeme yapısını iyi araştırırsan askeri malzemelerden...
  7. Eqemen_

Bu sistem alınır mı?

İyi Akşamlar, Gaming Gen TR den toplamanı öneririm şuan çok iyi indirimleri mevcut kendin toplayarak 52 ye alacağın sistemler 40-43 bandında geziyor üstelik seçeneğin daha fazla bilindik markalar tercih ediyorlar
  8. Eqemen_

Hayırlı Geceler arkadaşlar, Çok Yakında hayırlısıyla bir sistem alacağım Resimde belirttiğim ekran kartları arasında iyi bir araştırmada yaptım kararım Asus tarafından oldu, sizden isteğim beni yorumlamanız, deneyimleriniz varsa paylaşmanız olacaktır. Lütfen birbirlerinize sert itamlarda...
  9. Eqemen_

Kasamin 1 fanı çalışmıyor sorun olurmu?

Olabilir ama bunun Anakartın sorunlu olmasına kadar yolu olabilir, anlamak için tak çıkar işlemleri falan yapman lazım, çok takıntılıysan garantisi varken götür derim bi baksınlar. Kasa serin boşver diyorsan senin kararın tabi
  10. Eqemen_

Kasamin 1 fanı çalışmıyor sorun olurmu?

Ciddi bir sorun olmaz ama sen bi sıcaklık değerlerine bak yinede birde kasanın arkasında kalan fan switch i gibi bişey varsa onu kontrol et, Yoksa anakarta bağlıdır zaten. Sorun olmaz dediğim gibi.
  11. Eqemen_

En iyi Monitör Markası Tecrübelerinizce nelerdir?

eline sağlık teşekkür ederim
  12. Eqemen_

Bu markayı çok duymadım araştırırım eklemek istediğin olursa yazabilirsin teşekkür ederim
  13. Eqemen_

2K Uygun 144Hz üstü IPS panel olması iyi olur
  14. Eqemen_

Mümkünse evet çünkü ekran kartını RX 7700-7800 Tarafından düşünüyorum
  15. Eqemen_

Benim düşüncemde Asus tarafından Ancak tevrübe ile bilgi aynı şeyler değil biliyorsunuz sizin öneriniz varsa söyleyeyim tabi 12 Bin bütçem var gerekirse 13 ve 13 küsüre çıkabilir
  16. Eqemen_

Samsung Galaxy A34 Alınır mı?

Samsung Android Tarafında iyi bir markadır tatmin eder ama IOS tan Androide geçmiş birisi olarak pek önermem, hızı, yazılımsal kalite farkını aratmıyor değil. Mecburi olarak geçeceksen Samsung iyi seçimdir, xiaomi,redmi,poco gibi markalara yönelmemen daha iyi olur.
  17. Eqemen_

Merhaba arkadaşlar Yakın zamanda bir sistem toplayacağım ancak Monitör seçmek beni yoruyor, şu dönemde hayli zor. Ana sorum fikrinizce en iyi marka sorusudur model veya bilgi değil, farklı markalar deneyimlemiş arkadaşlar varsa fikirlerini yazarsa teşekkür ederim.
  18. Eqemen_

Red Dead Redemption 2 M.S. İndirimi Soru

Şimdi satın alma bölmünde "Oynatılabilir" Kısmına PC Yazmıyor alsam PC de oynayamam mı, Desteği yok mu demek. Cevaplayana teşekkür ederim.
Top Bottom