Neler Yeni

Kasamin 1 fanı çalışmıyor sorun olurmu?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler kasanın bir fani sıkıntılı ugrasmak istemiyorum garanti olmasına rağmen. Nedenini önceki konularda bulabilirsiniz. 1fanin çalışmamasi sorun yaratirmi? (3 fanin en altindaki çalışmıyor)

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hiçbir şey olmaz hocam çalışmayan fan egzoz olmadığı için 2 intake 1 egzoz yeterli olacaktır

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Beyler kasanın bir fani sıkıntılı ugrasmak istemiyorum garanti olmasına rağmen. Nedenini önceki konularda bulabilirsiniz. 1fanin çalışmamasi sorun yaratirmi? (3 fanin en altindaki çalışmıyor)
Benden önce ki yazan arkadaşında dediği gibi egzoz fanı olmadığı sürece sıkıntı yok.

Eqemen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen Ülker
Ciddi bir sorun olmaz ama sen bi sıcaklık değerlerine bak yinede birde kasanın arkasında kalan fan switch i gibi bişey varsa onu kontrol et, Yoksa anakarta bağlıdır zaten. Sorun olmaz dediğim gibi.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ciddi bir sorun olmaz ama sen bi sıcaklık değerlerine bak yinede birde kasanın arkasında kalan fan switch i gibi bişey varsa onu kontrol et, Yoksa anakarta bağlıdır zaten. Sorun olmaz dediğim gibi.
Anakarta takılan fan çalışmıyor hocam iki saniye çalışıp duruyor yazilimsal olduğunu tahmin ediyorum.

Eqemen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen Ülker
Anakarta takılan fan çalışmıyor hocam iki saniye çalışıp duruyor yazilimsal olduğunu tahmin ediyorum.
Olabilir ama bunun Anakartın sorunlu olmasına kadar yolu olabilir, anlamak için tak çıkar işlemleri falan yapman lazım, çok takıntılıysan garantisi varken götür derim bi baksınlar. Kasa serin boşver diyorsan senin kararın tabi

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
Emre
Kasamda 2 fan var ikisininde bi gözü ahirete bakıyor sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK
kanka garantisi varsa versene niye uğraşmıyon

Top Bottom