Neler Yeni

EasyCep'ten Yenilenmiş iPhone 11 Aldım! (TELEFON GELDİ)

Reindi

80+ Silver
Gerçekten sırf bu yüzden telefon almak için binlerce lira fazladan harcayan o kadar kişi var ki.
Adam gidiyor mahallesinde bir telefoncuya, iPhone 11 alacam diyor, senetle falan bir şekilde fazladan binlerce lira verse de "taksitle" o cihazı alıyor.
Bu uygulamanın özellikle telefon alacakları zora sokması dışında bir mantığa sığacak tarafı yok.
Biz ailecek tek tük de olsa geçinebiliyoruz çok şükür. Diyelim zar zor geçinen bir ailedeki çocuk gitti telefon istedi. Redmi bile olsa bir cihaz alınacak oldu. Onu bile taksitle alamıyorsun çünkü herkese bu sistem uygulanıyor.
Ha annen veya baban esnaftır, KOBİ falandır. O zaman nasıl olsa ticari kartın var. Kurumsal fatura kesersin vergiden bile düşebilirsin, 12 ay taksitle o telefonu da alırsın.
nerde oturuyorsunuz istanbulda Beşiktaşda mağazası var ordan alabilirsin satıcı olarak çok yardımcı oldular ben 8 almıştım ama bir konuya dikkat etseydin keşke bu telefonu aldığın zaman apple teknik servisleri telefonun bir şeyi bozulduğu zaman değiştirmiyor benim 8 in bataryası değişmiş bitti mesela değiştirmiyorlar çok sıkıntı çıkarıyor bana batarya işi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
nerde oturuyorsunuz istanbulda Beşiktaşda mağazası var ordan alabilirsin satıcı olarak çok yardımcı oldular ben 8 almıştım ama bir konuya dikkat etseydin keşke bu telefonu aldığın zaman apple teknik servisleri telefonun bir şeyi bozulduğu zaman değiştirmiyor benim 8 in bataryası değişmiş bitti mesela değiştirmiyorlar çok sıkıntı çıkarıyor bana batarya işi
Nasıl yani, şu anda ben garantisi bitmiş olsa bile Apple servisinden pil değişimi sağlayamıyor muyum?

şahin doğan

80+ Platinum

Reindi

80+ Silver

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
gidip sorabilirsin gürgeçnler vb servislere
Gürgençler premium reseller olarak geçiyor. Ben apple.com'dan servis talebi oluşturarak servis hizmeti almaktan bahsediyorum.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hayırlı Olsun :)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Reindi

80+ Silver
Gürgençler premium reseller olarak geçiyor. Ben apple.com'dan servis talebi oluşturarak servis hizmeti almaktan bahsediyorum.
öyle oluşturup da gittim zaten
nasıl yani açar mısın biraz? ben bu çakma olan bataryayı apple a değiştirtebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim bilidğim servis talebi açsan bile burlara yönlendiriyor premium reseller satış mağazası mallof ta en aşa bodrum da teknik servisi var bide

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
nasıl yani açar mısın biraz? ben bu çakma olan bataryayı apple a değiştirtebilir miyim?
Bilmem -_-

@şahin doğan Ben Android'den İOS'a taşırken fotoğraf albümü kısmını değil de dosya kısmından seçtim fotoğraflarımı. Depolama sorunu çıkıyor diye. Şu anda o fotoğraf ve videolar sadece Dosyalarım'da gözüküyor. Fotoğraflarım kısmına nasıl taşırım?

şahin doğan

80+ Platinum
@şahin doğan Ben Android'den İOS'a taşırken fotoğraf albümü kısmını değil de dosya kısmından seçtim fotoğraflarımı. Depolama sorunu çıkıyor diye. Şu anda o fotoğraf ve videolar sadece Dosyalarım'da gözüküyor. Fotoğraflarım kısmına nasıl taşırım?
Hepsini seçip paylaş butonuna tıkla sonra kaydet.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

şahin doğan