Reindi
80+ Silver
nerde oturuyorsunuz istanbulda Beşiktaşda mağazası var ordan alabilirsin satıcı olarak çok yardımcı oldular ben 8 almıştım ama bir konuya dikkat etseydin keşke bu telefonu aldığın zaman apple teknik servisleri telefonun bir şeyi bozulduğu zaman değiştirmiyor benim 8 in bataryası değişmiş bitti mesela değiştirmiyorlar çok sıkıntı çıkarıyor bana batarya işiGerçekten sırf bu yüzden telefon almak için binlerce lira fazladan harcayan o kadar kişi var ki.
Adam gidiyor mahallesinde bir telefoncuya, iPhone 11 alacam diyor, senetle falan bir şekilde fazladan binlerce lira verse de "taksitle" o cihazı alıyor.
Bu uygulamanın özellikle telefon alacakları zora sokması dışında bir mantığa sığacak tarafı yok.
Biz ailecek tek tük de olsa geçinebiliyoruz çok şükür. Diyelim zar zor geçinen bir ailedeki çocuk gitti telefon istedi. Redmi bile olsa bir cihaz alınacak oldu. Onu bile taksitle alamıyorsun çünkü herkese bu sistem uygulanıyor.
Ha annen veya baban esnaftır, KOBİ falandır. O zaman nasıl olsa ticari kartın var. Kurumsal fatura kesersin vergiden bile düşebilirsin, 12 ay taksitle o telefonu da alırsın.