Neler Yeni

EasyCep'ten Yenilenmiş iPhone 11 Aldım! (TELEFON GELDİ)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

şahin doğan

80+ Platinum
70 miydi 80 miydi onun limiti. Ayrıca 80'den sonra 5W'a mı düşürüyor?
Limit diye bir şey yok %65-70 den sonra ısınması azalıyor. 80'den sonra değil de, 90'dan falan sonra yavaşlıyor ama kaç W bilmiyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
13.000TL'ye geldi.
Üstüne Anker Powerport 3 nano aldım. Anker marka kablo bulamadığımdan orijinal şarj kablosu aldım.
150TL ekran koruma, 100TL kılıf derken 900TL'yi buldu.
En azından aldığım şeyler (kabloya güvenemem) ömürlük şeyler. Anker'i de orijinal adaptörle neredeyse aynı değerleri verdiği ve taşınabilir olduğu için tercih ettim.
@şahin doğan Şu anda bu aksesuarlarla 20W hızlı şarj yapıyorum. Pil ısınmış. Her ne kadar 8 dakikada %17 şarj etse de pilin ısınması normal bir şey mi?
20w şarj etmek çok ısındırtıyor bende 13 pro max o da çok ısınıyor 20w ile şarj edince

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
13.000TL'ye geldi.
Üstüne Anker Powerport 3 nano aldım. Anker marka kablo bulamadığımdan orijinal şarj kablosu aldım.
150TL ekran koruma, 100TL kılıf derken 900TL'yi buldu.
En azından aldığım şeyler (kabloya güvenemem) ömürlük şeyler. Anker'i de orijinal adaptörle neredeyse aynı değerleri verdiği ve taşınabilir olduğu için tercih ettim.
@şahin doğan Şu anda bu aksesuarlarla 20W hızlı şarj yapıyorum. Pil ısınmış. Her ne kadar 8 dakikada %17 şarj etse de pilin ısınması normal bir şey mi?
Şuradaki %80 İle %85 seçeneği nedir acaba bilgin varmı
1668874973364.png

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Şuradaki %80 İle %85 seçeneği nedir acaba bilgin varmı
Alıntıyı görüntüle
Pil sağlığını temsil ediyor. %100'de aldım ben. 85 alsam muhtemelen 1 yıl sonra bataryayı değiştirmem gerekirdi.

@şahin doğan
Apple'a tekrar saygı duydum. Benim 6000'lik bataryası olan realme 1.5 saatte tam şarj oluyor. Bu 40 dakikada %70 oldu.
Özellikle optimizasyonda çok iyi, örneğin 2900'lük batarya koyuyor ama öyle bir optimize ediyor ki oyun hariç günlük kullanımda 1 günü rahat çıkartıyor.

Sorularım var, realme'den iPhone'a aktarım için basit bir yol var mı? realme'de telefon kopyalama seçeneği var ama iPhone'da nasıl işler bilmiyorum.
Ayrıca 50GB iCloud almam lazım. Almak için bilgilerimi girdiğimde ödemeyle ilgili uyarı veriyor. Neden sence?
*Kart kredi kartı, her şeyi açık.

şahin doğan

80+ Platinum
Sorularım var, realme'den iPhone'a aktarım için basit bir yol var mı? realme'de telefon kopyalama seçeneği var ama iPhone'da nasıl işler bilmiyorum.
Ayrıca 50GB iCloud almam lazım. Almak için bilgilerimi girdiğimde ödemeyle ilgili uyarı veriyor. Neden sence?
Bu konularda bilgim yok. Sorun muhtemelen kart ile ilgilidir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Bu konularda bilgim yok. Sorun muhtemelen kart ile ilgilidir.
Bilgisayar üzerinden kontrol ettiğimde bataryanın söylediğiniz gibi yan sanayi olduğunu ve SUNWODA markasına ait 2022 yılında üretilmiş bir batarya olduğunu görüyorum.
Cihaz ise 2020 Mayıs üretimiymiş. Henüz bir şarj döngüsü tamamlamadığı için şarj süresi olarak 0 kez olarak gösteriyor olsa gerek.
Umarım batarya tarafında bir sorun çıkmaz.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Pil sağlığını temsil ediyor. %100'de aldım ben. 85 alsam muhtemelen 1 yıl sonra bataryayı değiştirmem gerekirdi.

@şahin doğan
Apple'a tekrar saygı duydum. Benim 6000'lik bataryası olan realme 1.5 saatte tam şarj oluyor. Bu 40 dakikada %70 oldu.
Özellikle optimizasyonda çok iyi, örneğin 2900'lük batarya koyuyor ama öyle bir optimize ediyor ki oyun hariç günlük kullanımda 1 günü rahat çıkartıyor.

Kartınız yurtdışı alışverişine kapalı olabilir. Önce ufak bir mebla çekip, iade edecek, ondan sonra aboneliği başlatacak. Bir de çift kimlik doğrulaması aktif edin.
Bilgileri yedekleme in en kolay yolu google playstore da ios'e taşı uygulamasını kullanmaktır.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Teknosadan yenilenmiş iphone 12 mini alınır öı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Kartınız yurtdışı alışverişine kapalı olabilir. Önce ufak bir mebla çekip, iade edecek, ondan sonra aboneliği başlatacak. Bir de çift kimlik doğrulaması aktif edin.
Bilgileri yedekleme in en kolay yolu google playstore da ios'e taşı uygulamasını kullanmaktır.
Şu anda telefonu tekrar sıfırladım (zaten pek bir şey kurmadım) ve o yöntemle fotoğrafları aktarıyorum. Ağ üzerinden aktarım yapıyor. İlk defa 500Mbps bu kadar faydalı oldu benim için. Toplam 40GB'lık veriyi yarım saatte aktardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,616
Üyeler
163,198
Son üye
papadoc
Top Bottom