şahin doğan
80+ Platinum
Durum sadece oled ve geniş açı değil bence. Güncellik, performans, kameralar daha iyi 11'de.Oled ekran çok daha önemli geniş açıdan bence
Durum sadece oled ve geniş açı değil bence. Güncellik, performans, kameralar daha iyi 11'de.Oled ekran çok daha önemli geniş açıdan bence
xs in kılıfsız kullanınca gelen çelik hissi ve ekranı benim için her şeyden önemli şahsen ama tercih meselesiDurum sadece oled ve geniş açı değil bence. Güncellik, performans, kameralar daha iyi 11'de.
Özellikle optik zoom tarafını çok düşündüm çünkü S22'yi düz iPhone 13 ile kıyasladığımızda bile zoom tarafında S22 büyük fark atıyor.Hayırlı olsun. S21 veya S21 Fe kesinlikle daha iyi tercih olurdu ama 11'de üzmez.
Sırf oled ekranı ve daha ucuz olmasından dolayı X veya XS düşünmüştüm ama 2-3 yıl sonra önde veya arkada geniş açısı olmayan bir cihaz kullanmak istemem. Oled aşırı cezbedici ve nit konusunda da IPS'e göre kat kat daha iyi olsa gerek. Pek telefondan film izlemediğimden truetone iş görür umarım.Oled ekran çok daha önemli geniş açıdan bence
truetone ekranı sarılaştırmaktan ve kötüleştirmekten başka bir şey yapmıyor büyük ihtimalle kapalı kullanırsınSırf oled ekranı ve daha ucuz olmasından dolayı X veya XS düşünmüştüm ama 2-3 yıl sonra önde veya arkada geniş açısı olmayan bir cihaz kullanmak istemem. Oled aşırı cezbedici ve nit konusunda da IPS'e göre kat kat daha iyi olsa gerek. Pek telefondan film izlemediğimden truetone iş görür umarım.
Truetone aşırı gün ışığı altında ekrandaki koyu renklerin griye doğru vs güçlendirilerek aydınlatılması değil mi? Niye sararıyor onu çözemedim. Benim dandik realme cihazda da var ama kapatılmıyor. Sensör üstüne günışığı direkt düşünce koyu griler çok açık griye dönüşüyor falan.truetone ekranı sarılaştırmaktan ve kötüleştirmekten başka bir şey yapmıyor büyük ihtimalle kapalı kullanırsın
Apple da farklı mantıkla işliyor. Özellikle akşam saatlerinde, ekrandaki mavi ışınların göz yorgunluğuna sebep olması nedeniyle ekran sararmaya başlıyor. Böylece hem göz yorulmuyor, hem de uyku kaçmıyor(muş). Ben açık ama en kısıkta kullanıyorum.Truetone aşırı gün ışığı altında ekrandaki koyu renklerin griye doğru vs güçlendirilerek aydınlatılması değil mi? Niye sararıyor onu çözemedim. Benim dandik realme cihazda da var ama kapatılmıyor. Sensör üstüne günışığı direkt düşünce koyu griler çok açık griye dönüşüyor falan.
Sararması saçmaymış.
Telefon geldi. Cihazda kasa ve batarya değişmiş. Gönderilen belgede yazmasa da gelen belgedeki QR kodu okuttuğumda bataryanın sıfır ve orijinal, değişmiş. Kasanın ise sıfır ve eşdeğer, değişmiş olduğunu görüyorum. Henüz yeni geldi, içinde şarjı yoktu. Şarja taktım bekliyorum.Hocam bende sizinle aynı haldeydim bugüne kadar.
Hatta babam alacağız dese direk bugün sipariş verecektim sizinle aynı telefondan
Telefon alacaktım staj yapıyorum her ay 1k babama versem asgari ücret zamlandığında daha fazla verip telefon alıp borcunu kapama planım vardı.
Babam ise almayalım sonra alırız gibi bahanelerle erteliyordu durum parasızlık değil ben ondan sadece reşit olmadığımdan dolayı kartına taksit yaptırmasını istedim 5krş para atmanı istemiyorum dedim ama yok
Umarım sorun çıkmaz bende sizden tavsiye isteyeceğim hatta bir inceleme yaparsanız beni etiketlerseniz çok mutlu olurum.
Bende size göre alırım.
Ülkede mantıklı bir durum yok
Batarya %99 orijinal değil bunu bil. Orijinal batarya apple dışında kimsede yok. Çıkma batarya ise olabilir.Telefon geldi. Cihazda kasa ve batarya değişmiş. Gönderilen belgede yazmasa da gelen belgedeki QR kodu okuttuğumda bataryanın sıfır ve orijinal, değişmiş. Kasanın ise sıfır ve eşdeğer, değişmiş olduğunu görüyorum. Henüz yeni geldi, içinde şarjı yoktu. Şarja taktım bekliyorum.
Kutu içinden lightning kablo ve sim için iğne geldi telefon haricinde.
Not: şimdi açıldı. Merhaba diyor.
İnan hiç fikrim yok. Dışarıda bir yere göstersem mi bilemedim.Batarya %99 orijinal değil bunu bil. Orijinal batarya apple dışında kimsede yok. Çıkma batarya ise olabilir.
En korktuğum kısım ekranın replika gelmesiydi. Pile bir yere kadar okey de ekran önemli benim için.Batarya %99 orijinal değil bunu bil. Orijinal batarya apple dışında kimsede yok. Çıkma batarya ise olabilir.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınTelefon geldi. Cihazda kasa ve batarya değişmiş. Gönderilen belgede yazmasa da gelen belgedeki QR kodu okuttuğumda bataryanın sıfır ve orijinal, değişmiş. Kasanın ise sıfır ve eşdeğer, değişmiş olduğunu görüyorum. Henüz yeni geldi, içinde şarjı yoktu. Şarja taktım bekliyorum.
Kutu içinden lightning kablo ve sim için iğne geldi telefon haricinde.
Not: şimdi açıldı. Merhaba diyor.