Neler Yeni

EasyCep'ten Yenilenmiş iPhone 11 Aldım! (TELEFON GELDİ)

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ali
Hayırlı olsun.
teşekkürler sizede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işin bugu var şöyle kredi kartın varsa nakit avans sistemi var kredi çeker gibi kredi kartı limitinin parasını alıyorsun ve normal bir vade farkı ile ödüyorsun s21fe almıştım 10kya o zaman 10k çektim 12aylık vadeyle 11.000 ödeyeceğim bence bedava
nası ya aylık faizi yüzde 1.5 daan fazla değilmi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bu işin bugu var şöyle kredi kartın varsa nakit avans sistemi var kredi çeker gibi kredi kartı limitinin parasını alıyorsun ve normal bir vade farkı ile ödüyorsun s21fe almıştım 10kya o zaman 10k çektim 12aylık vadeyle 11.000 ödeyeceğim bence bedava
O da fena değilmiş ama çok bir gelir gider olmaması lazım sanırım. Nakit avans nasıl olsa limit dahilinde oluyor değil mi?
828p IPS ekran ya şu lanet telefona neden 828p IPS koyarsın abi
Kesinlikle katılıyorum. Sırf bu yüzden Bulgaristan'a gidip oradan iPhone 12 alıp gezip geri dönmeyi düşündüm. TR'deki iPhone 12 parasından 3k daha ucuza geliyordu hem de geziliyordu. Kayıt ücretleri 6000TL mi ne olacağından, ben de bunu ocak ayı için planladığımdan iş yattı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kesinlikle katılıyorum. Sırf bu yüzden Bulgaristan'a gidip oradan iPhone 12 alıp gezip geri dönmeyi düşündüm. TR'deki iPhone 12 parasından 3k daha ucuza geliyordu hem de geziliyordu. Kayıt ücretleri 6000TL mi ne olacağından, ben de bunu ocak ayı için planladığımdan iş yattı.
Cidden amoled ile ekstrem farkediyor ya. Hele OLED IPHONE ekranları ile arasında dağlar var. 11 bana göre iphone olmayı haketmiyor bile

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
teşekkürler sizede
Mesaj otomatik birleştirildi:

nası ya aylık faizi yüzde 1.5 daan fazla değilmi
Aylık faizi bilmiyorum fakat kredi çekmekten daha mantıklı.
Ayrıca hiç durumun yoksa 3 ay almak yerine 12 ay kredi daha mantıklıydı.
O da fena değilmiş ama çok bir gelir gider olmaması lazım sanırım. Nakit avans nasıl olsa limit dahilinde oluyor değil mi?

Dediğinizi tam anlamadım fakat nakit avans sistemi kredi kartı limitini kulanarak veriyor yani 15k limitin varsa 15k kullanabiliyorsun.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Cidden amoled ile ekstrem farkediyor ya. Hele OLED IPHONE ekranları ile arasında dağlar var. 11 bana göre iphone olmayı haketmiyor bile
Sadece ekran bile almamak için bir neden ama parası olanlar iPhone 12lerini satıp yenisini almak istemediği sürece piyasada yenilenmiş veya temiz ikinci el iPhone 12 pek göreceğimizi sanmıyorum. Halen fazlasıyla iyi bir cihaz günümüz şartlarında.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ali
Aylık faizi bilmiyorum fakat kredi çekmekten daha mantıklı.
Ayrıca hiç durumun yoksa 3 ay almak yerine 12 ay kredi daha mantıklıydı.

Dediğinizi tam anlamadım fakat nakit avans sistemi kredi kartı limitini kulanarak veriyor yani 15k limitin varsa 15k kullanabiliyorsun.
hallettim hocam sağolasın

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Sadece ekran bile almamak için bir neden ama parası olanlar iPhone 12lerini satıp yenisini almak istemediği sürece piyasada yenilenmiş veya temiz ikinci el iPhone 12 pek göreceğimizi sanmıyorum. Halen fazlasıyla iyi bir cihaz günümüz şartlarında.
Teknoloji çok sakat her yıl çok daha iyi şeyler geliyor iphone bile olsan geri kalıyorsun :D Çok sıkıntı

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji çok sakat her yıl çok daha iyi şeyler geliyor iphone bile olsan geri kalıyorsun :D Çok sıkıntı
Kasası bataryası vs yenilenmiş iPhone X'ler, 2017 Eylül'de çıkan cihazlar bile şu anda 9-10K civarı bir paradan satılıyor.
Gerçekten çok değişik.

YazılımKafa

80+ Silver
Herkese selam, yaklaşık 1 aydır yeni telefon arayışındaydım. Başta aklımda S21, S21 FE gibi cihazlar olsa da çoğu yakınımın/çevremin yönlendirmesi ve kendi kararlarım sonucunda iPhone 11 veya 12 almaya karar vermiştim. Hatta başta iPhone X almayı düşündüm ancak 2017'de çıkan ve 2-3 yıl sonra değiştirmem gereken bir cihaz olacağından pek yönelmedim.

Ancak sonrasında okul, yaptığım geziler ve katıldığım/katılacağım etkinlikler vs. derken fatura iyice şişecekti. Bu yüzden öncelikli olarak taksitli ve normalden düşük fiyatlı bir cihaz almam gerekiyordu.
Uzun zamandır yenilenmiş cihaz alıp almamak arasında gidiyordum çünkü kesin tertemiz bir cihaz gelmeyebilir, iade gerekebilir. O riskleri ve uğraşları göze almak istemiyordum. O yüzden yine en F/P seçenek olarak S21 FE vardı.
Bunları düşündüğüm sıralarda S21 FE 12300TL civarı bir fiyata sahipti. Şu anda ise 13-14.000TL arasında seyirde.

Şimdi benim için asıl konu taksit. Taksit olmazsa sıkıntı çünkü alışveriş kredisiyle maksimum 3 ay vade veriyor ve fazladan vade farkı koyuyor.
*şu anda kullandığım realme cihazı 2022 başında 12 ay vadeli alışveriş kredisiyle almıştım...
Yakın zamanda da işe girme gibi bir konu olduğundan hazır cebime para girecek diyerekten alayım dedim.

Bahsettiğim gibi yenilenmiş almamın nedeni normalden 2000TL ucuz olması, kar etmek falan değil. 6 ay da olsa taksitli cihaz alabilmek.
*Elbette tanıdıklarımızda ticari karta sahip olanlar vardı ama onlardan 15.000TL tutarında bir ürünü bizim için almalarını istemek seneler boyu bağımız bile olsa mümkün değil.

Bugün de hazır easycep'te vade farkı kalkmışken, bir de yeni stoklar eklenmişken bakayım dedim. iPhone 11'e bayağı bir stok gelmiş.
Uzun süren bir ikna süreci ve babamla aramda geçen "amorti garantisi sözleşmesi" sonrasında Product Red renginde 64GB depolamalı, %100 bataryalı iPhone 11 aldım.

Hata mı ettim bilmiyorum ama ettiysem de bir gerekçe gösterip 14 gün dolmadan iadesini sağlarım diye düşünüyorum. Umarım sıfır sıkıntısız, değişeni de az olan temiz bir cihaz gönderilir.
Eğer cihazda 14 günde bir sorun çıkmazsa veya şüphelenmezsem kullanmaya devam ederim. Normalde hiç sıcak bakmadığım ikinci el cihaz konularına bulaştıranlar utansın.. Elimde olan bir şey değil.

Daha önce EasyCep ile iyi kötü herhangi bir deneyimi olan varsa lütfen iletsin. Teşekkürler.

Ekleme: S21 11K civarı bir fiyata sahip olsa muhteşem bir cihaz. 3x Optik Zoomdan tutun birçok kamera özelliğine sahip. Android tarafında yıllardır gördüğüm en büyük eksik, her yeni işlemci çıktığında, her amiral gemisi telefon üreticisi o işlemciyi kullandığında artık 2021'de veya 2022'de çıkan bir önceki nesil işlemci amiral gemisi olmaktan çıkıyor.
Sıfırı parasına almışsın . Fiyat açısından bence mantıklı değil.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Sıfırı parasına almışsın . Fiyat açısından bence mantıklı değil.
Farkındayım, bunun bilincindeyim.
İhtiyaç kredisi çekip sıfırını da alabilirdim ama bana 18000TL gibi bir paraya mal olurdu. Bu paraları vermek istemediğimden buraya yöneldim.

YazılımKafa

80+ Silver
İhtiyaç kredisi çekip sıfırını da alabilirdim ama bana 18000TL gibi bir paraya mal olurdu. Bu paraları vermek istemediğimden buraya yöneldim.
O zaman ne diyelim. Hayırlı olsun. Gelince bi inceleme yaparsın herhalde

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
15000 falan ip11 için çok bence. İyi hoş cihazda artık 10' dan fazla etmez bence

Top Bottom