Neler Yeni

EasyCep'ten Yenilenmiş iPhone 11 Aldım! (TELEFON GELDİ)

roahawks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
sefa uçak
hocam hayırlı olsun. taksit konusuna gelince ticari karta kurumsal şirketler sıfır telefona taksit yapıyor. bende bonus garanti var media markt 6 teknosa 12 ay yapıyor. üstüne bonusflaş kampanyası denk getirirsen +3 taksit veriyor ben 15 ay 0 vade s22 aldım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kesinlikle tercih etmezdim. Onca para bayıp ikinci el, yenilenmiş telefon kesinlikle almazdım. İçindeki parçaların hangi kalitede olduğu bile bilmiyor. Ne denli yenilendiği vesaire bilinmiyor. 15.000 TL bandında başka cihazlar tercih ederdim.

Son düzenleme:

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Ben de daha yeni mesem'e geçeceğim. Gayet güzel, kurumsal bir firma buldum. Eğer sıkıntı çıkmazsa yemek kartından tutun yoluma kadar karşılayacaklar. Aynı zamanda yazın iki ay tam asgari ücret alacak olmak hem köşeye para atmak hem de gezmek için muazzam bir fırsat.
Zaten okulda meslek derslerinin faydasını görmüyordum zaten bildiğim şeyler olduğundan, artık evden çalışırım. 12'de de dershaneye giderim.
Ben de başladığım gibi her ay 1.5K şeklinde vereceğim.
Umarım sorun çıkmaz da hiç yoktan 2-3 yıl sıkıntısız kullanabilirim.
Hocam konu ile alakasız ama bir sorum var, bu mesemden falan staja girtmek içim illa meslek lisesi fln okumak gerekiyor mu yoksa başka bir liseden haftalık veya aylık olarak çalışılabilir mi?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
15000 falan ip11 için çok bence. İyi hoş cihazda artık 10' dan fazla etmez bence
Bence de çok, 2022'nin başında 8-9 bin TL civarına satılıyordu. Keşke fiyatlar eskisi gibi olsaydı.
hocam hayırlı olsun. taksit konusuna gelince ticari karta kurumsal şirketler sıfır telefona taksit yapıyor. bende bonus garanti var media markt 6 teknosa 12 ay yapıyor. üstüne bonusflaş kampanyası denk getirirsen +3 taksit veriyor ben 15 ay 0 vade s22 aldım
Hayırlı olsun hocam. Keşke her son kullanıcıya bu imkanlar sunulsa.
Kesinlikle tercih etmezdim. Onca para bayıp ikinci el, yenilenmiş telefon kesinlikle almazdım. İçindeki parçaların hangi kalitesinde olduğu bile bilmiyor. Ne denli yenilendiği vesaire bilinmiyor. 15.000 TL bandında başka cihazlar tercih ederdim.
Yorumun için teşekkürler Furkan. Evet haklısın, ben de pek güvenmiyorum bu tarz ikinci el konulara, umarım talihliyimdir.
Hocam konu ile alakasız ama bir sorum var, bu mesemden falan staja girtmek içim illa meslek lisesi fln okumak gerekiyor mu yoksa başka bir liseden haftalık veya aylık olarak çalışılabilir mi?
Mesem için meslek lisesinde okuyor olmanız lazım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Easycep bana da mantıklı gelmeye başladı, önce elimdeki telefonu satıp ordan yenilenmiş almak baya kafama yatıyor. 2-3k az paralar değil bunlar yani

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Herkese selam, yaklaşık 1 aydır yeni telefon arayışındaydım. Başta aklımda S21, S21 FE gibi cihazlar olsa da çoğu yakınımın/çevremin yönlendirmesi ve kendi kararlarım sonucunda iPhone 11 veya 12 almaya karar vermiştim. Hatta başta iPhone X almayı düşündüm ancak 2017'de çıkan ve 2-3 yıl sonra değiştirmem gereken bir cihaz olacağından pek yönelmedim.

Ancak sonrasında okul, yaptığım geziler ve katıldığım/katılacağım etkinlikler vs. derken fatura iyice şişecekti. Bu yüzden öncelikli olarak taksitli ve normalden düşük fiyatlı bir cihaz almam gerekiyordu.
Uzun zamandır yenilenmiş cihaz alıp almamak arasında gidiyordum çünkü kesin tertemiz bir cihaz gelmeyebilir, iade gerekebilir. O riskleri ve uğraşları göze almak istemiyordum. O yüzden yine en F/P seçenek olarak S21 FE vardı.
Bunları düşündüğüm sıralarda S21 FE 12300TL civarı bir fiyata sahipti. Şu anda ise 13-14.000TL arasında seyirde.

Şimdi benim için asıl konu taksit. Taksit olmazsa sıkıntı çünkü alışveriş kredisiyle maksimum 3 ay vade veriyor ve fazladan vade farkı koyuyor.
*şu anda kullandığım realme cihazı 2022 başında 12 ay vadeli alışveriş kredisiyle almıştım...
Yakın zamanda da işe girme gibi bir konu olduğundan hazır cebime para girecek diyerekten alayım dedim.

Bahsettiğim gibi yenilenmiş almamın nedeni normalden 2000TL ucuz olması, kar etmek falan değil. 6 ay da olsa taksitli cihaz alabilmek.
*Elbette tanıdıklarımızda ticari karta sahip olanlar vardı ama onlardan 15.000TL tutarında bir ürünü bizim için almalarını istemek seneler boyu bağımız bile olsa mümkün değil.

Bugün de hazır easycep'te vade farkı kalkmışken, bir de yeni stoklar eklenmişken bakayım dedim. iPhone 11'e bayağı bir stok gelmiş.
Uzun süren bir ikna süreci ve babamla aramda geçen "amorti garantisi sözleşmesi" sonrasında Product Red renginde 64GB depolamalı, %100 bataryalı iPhone 11 aldım.

Hata mı ettim bilmiyorum ama ettiysem de bir gerekçe gösterip 14 gün dolmadan iadesini sağlarım diye düşünüyorum. Umarım sıfır sıkıntısız, değişeni de az olan temiz bir cihaz gönderilir.
Eğer cihazda 14 günde bir sorun çıkmazsa veya şüphelenmezsem kullanmaya devam ederim. Normalde hiç sıcak bakmadığım ikinci el cihaz konularına bulaştıranlar utansın.. Elimde olan bir şey değil.

Daha önce EasyCep ile iyi kötü herhangi bir deneyimi olan varsa lütfen iletsin. Teşekkürler.

Ekleme: S21 11K civarı bir fiyata sahip olsa muhteşem bir cihaz. 3x Optik Zoomdan tutun birçok kamera özelliğine sahip. Android tarafında yıllardır gördüğüm en büyük eksik, her yeni işlemci çıktığında, her amiral gemisi telefon üreticisi o işlemciyi kullandığında artık 2021'de veya 2022'de çıkan bir önceki nesil işlemci amiral gemisi olmaktan çıkıyor.
Bence alınmaz bu konularda çok şikayet gördüm ve bugün hbden 14.700e alışveriş kredisiyle iPhone 11 aldım 3ay taksit yapıldi aylık ödemesi 5.200 civarı onuda kredi kartından düşük faiz verdiği için nakit avans çekerek odicem kafam rahat olucak.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
İpad 6 verdim geçen hafta. Sistem tam da dedikleri gibi çalıştı ve sistemin önerdiği para kuruşu kuruluna hesabımdaydı. Önce benden onay aldılar, 1-1.30 saat içinde de parayı hesabıma yatırdılar.
Sipariş kısmında da sorun olacağını sanmıyorum zira, 2. El aldıkları cihazı hemen satışa koymuyorlarmış. Öncelikle bir dizi testten geçirip, batarya vs değişmesi gerekiyorsa değiştiriyorlarmış. Kasaya dokunmuyoruz dedi ilgili bana. Orada da zaten, mükemmelden outlete giden bir skala var. Üstelik bir yıl garantili oluyor. Tabi ben yine de sıfır alma taraftarıyım ancak sadece iphone alınacaksa, tercih edilebilir.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Bence alınmaz bu konularda çok şikayet gördüm ve bugün hbden 14.700e alışveriş kredisiyle iPhone 11 aldım 3ay taksit yapıldi aylık ödemesi 5.200 civarı onuda kredi kartından düşük faiz verdiği için nakit avans çekerek odicem kafam rahat olucak.
İnanın ben de çok şikayet gördüm, ama nedense şikayetlerin çoğu iPhone 6, 7 ve X'te var. Her siteden yorumları araştırıp aldığımda iPhone 11'de çok olumsuz yorumlar görmedim.
Henüz 18 olmadığım için, haliyle sadece bir banka hesabım olduğu için bu tarz nakit avans vs çekme konusu 2. hatta 3. planda kalıyor. Ben de dün öğrendim ama daha çok çalışıp kendisi için harcayanlar için mantıklı gibi duruyor. 2 Çocuklu bir aile için pek de iyi bir fikir değil gibi.
Bir sonraki cihazımı alacağımda muhtemelen 18'i geçmiş ve sektöre atılmış olurum. Ondan telefon alırken nakit avans tarafında pek sıkıntı çekeceğimi sanmam.
İpad 6 verdim geçen hafta. Sistem tam da dedikleri gibi çalıştı ve sistemin önerdiği para kuruşu kuruluna hesabımdaydı. Önce benden onay aldılar, 1-1.30 saat içinde de parayı hesabıma yatırdılar.
Sipariş kısmında da sorun olacağını sanmıyorum zira, 2. El aldıkları cihazı hemen satışa koymuyorlarmış. Öncelikle bir dizi testten geçirip, batarya vs değişmesi gerekiyorsa değiştiriyorlarmış. Kasaya dokunmuyoruz dedi ilgili bana. Orada da zaten, mükemmelden outlete giden bir skala var. Üstelik bir yıl garantili oluyor. Tabi ben yine de sıfır alma taraftarıyım ancak sadece iphone alınacaksa, tercih edilebilir.
Dediğim gibi taksitle veya alışveriş kredisiyle sıfır şekilde bir cihaz alacak olsam S21 FE veya S22 tercih ederdim. iPhone tarafına daha sıcak bakmamın nedenlerinden biri de 2,3 sene sonra bu cihazı satacaksam sorun yaşamadan satacak olmam. Günümüzde 2017 yılında çıkan iPhone X bile ikinci elde 7.000TL, yenilenmiş tarafta 9000TL fiyat bandında satılırken özellikle iPhone 11 için pek sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum.
Umarım her şeyi orijinal, cillop gibi bir cihaz gelir de ne iadeyle ne de başka bir şeyle uğraşırım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Niye XS Max almadın?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

şahin doğan

80+ Platinum
Kesinlikle tercih etmezdim. Onca para bayıp ikinci el, yenilenmiş telefon kesinlikle almazdım. İçindeki parçaların hangi kalitede olduğu bile bilmiyor. Ne denli yenilendiği vesaire bilinmiyor. 15.000 TL bandında başka cihazlar tercih ederdim.
Hangi parçanın yenilendiği cihazla birlikte gelen kâğıtta yazıyor. Pil %100 olduğuna göre değişmemiş zaten. ekran değişimi çok sıkıntı olmaz 11'de IPS olduğu için. Kasa değişimi olmuşsa bir tık sıkıntılı olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun. S21 veya S21 Fe kesinlikle daha iyi tercih olurdu ama 11'de üzmez.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Hangi parçanın yenilendiği cihazla birlikte gelen kâğıtta yazıyor. Pil %100 olduğuna göre değişmemiş zaten. ekran değişimi çok sıkıntı olmaz 11'de IPS olduğu için. Kasa değişimi olmuşsa bir tık sıkıntılı olabilir.
Kasa değişimini bildiğim kadarıyla yapmıyorlar. Onun yerine Mükemmel-Çok İyi-İyi-Outlet diye seçenekler oluyor. Kasanın nasıl olacağını o şekilde seçiyorsunuz.
TP'de gördüm, biri Çok İyi seviyesinde XR almış ve kasada neredeyse hiç hasar görememeiş. Görülen tek iz apple logosu açık duran kılıflardan kullanıldığı için o kılıfın izi kalmış.
Kasa konusunda üstteki arkadaş da aynısını yazmış sanırım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Top Bottom