leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,920
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdilik cihazı pc üzerinden şarj etmek tek amacım. Çünkü kendi telefonumun adaptöründen şarj edince fazla yük bindirdiğimden olsa gerek (5w kablo 27w adaptör) pil çok ısınıyor. Ya da çakma olduğundan artık bilmiyorum. Son 20 dakikadır bilgisayarın USB'sine bağlı. Gayet normal bir sıcaklıkta şarj oluyor. Artık o kaç W veriyordur bilemem.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Hocam ileri zamanlarda müsait olduğunuzda 1 aya veya telefona alışıp şu iyi şu kötü diyebildiğiniz zaman bir inceleme yapın bence çok iyi olur
(etiketlerseniz çok mutlu olurum)
Pil sağlığı söylendiği gibi 100, normalde 17-18 kasım akşamında kılıf sipariş etmiştim, geldi ama yanlış adrese. Pazartesiden önce gelmez diye düşündüğümden okula vermiştim kargoyu. Ya birazdan ya da yarın kılıf almaya gideceğim.
Kasa vs. değişmiş demiştim zaten, ekranda da bariz bir çizik göremedim kim kullandıysa helal olsun. Face id truetone falan her şey çalışıyor. Şu anda tek tedirgin olduğum kısım söylediğim gibi batarya. Umarım batarya aşırı dandik bir şey değildir.
Şu anda tek ihtiyacım aksesuar ve şarj için gerekli birtakım şeyler.
Eğer iade vs. bir durum söz konusu olmazsa (umarım bir sorun çıkmaz da zorunda kalmam) 1 ay içerisinde bir inceleme yayınlamayı düşünüyorum.
Not: ekran FHD olmamasına rağmen piksel yoğunluğundan kurtarıyor. Çok daha kaliteli.