Kart kendisi FSR 4.1 Quality ya da Balanced seçeneğiyle 60 fps üzeri ya da çok yakın fps verir. Üstüne Frame Gen/ AFMF açtığın zaman keyifli FPS alırsın...
Geçen format attım. Masaüstüne GPU driver, chipset driver falan yerleştirdim, sürücüyü kurmaya çalışıyorum. Kurulum için açtığımda daha sistem bilgilerini...
bunlardan kafana yatan bir yöntemi dene
adrenalin yerine windows yüklendiği için adrenalin yok
1787728115
farklı sürüm aynı windows olduğu için hiç normal...
Sorunda genelde gerçekten AMD de olmuyor nedense. Yine aklıma geldi aynı buna benzer konu bir forumda, sayfalar sonra anlaşılıyor ki adam hdmi kablosunu...
bence bu konular bilerek kavga çıksın diye açılıyor marka model yerine her gün AMD EKRAN KARTI REZİLLİĞİ-AMD KART ARIZA-AMD KART SORUNU diye başlık atılıyor...
Hassas demedim güzelim. AMD'nin önerdiği şeyleri karşılayın dedim. Adam daisy chain yapmış, karta en fazla 225W verebiliyor şu an. AMD bas bas bağırıyor...
AMD kart alanlar birazdan buraya gelip, bunu kabul etmeyip sizi fanboy olarak isimlendirip linç edecek.
hep diyorum paranız varsa 5 fazla verip nvidia alın.
Çok uzun zamandır tarafsız bir yerden bakınca F/P ürünü olan AMD ekran kartlarını önerdim. Uzun yıllar boyunca kullanıp sorun yaşamamış birisi olarak; 2...