Aynen öyle Ekran kartı altına takınca ekran kartının daha çok boştaki sıcaklıklarına faydası oluyor onun dışında görsel olarak güzel duruyor. Sizin kasa ön...
Üç tane öne takabilirsin ama fanlar ters durur bilgin olsun. Işıklar içeri doğru bakar daha çok. Ön taraf meshse pek güxel bi görüntü olmaz. Ha çalışırmı...
Başlat simgesine sağ tıkla Aygıt Yöneticisine gidin oradan Görüntü Bağtaştırıcıları sekmesini genişletin orada ne yazıyor? sizin ekran kartı mı yoksa...
Sıfırdan parçalar kargodan yeni gelmiş gibi bir kurulumdan sonra da aynı şey devam ediyorsa garantiye göndermekten başka çare kalmıyor umarım gerek olmadan...
Sorunuzu aynı şekilde kopyala yapıştır yaparak Gemini ya da herhangi başka AI asistana sorun ve önerdiklerini yapın. Ben buraya kopyala yapıştır yapmak...
Sanki kısa devre varmışta PSU sistemin açılmasını engelliyormuş gibi ses geliyor ama bu seferde döngüye sokmazdı diye tahmin ediyorum. PSU üzerindekiler...
İkisini de bolca kullandım, setup sırasında çıkan zırvaları, zorunlu hesap açmayı, parola oluşturmayı falan direkt yok ettiği için Rufus daha pratik geliyor.