1TBRam isimli üyenin son içerikleri

1. 1TBRam

🔥İndirim Razer Mousepad 599 TL🔥

Kenardaki minnak Razer etiketi.
  2. 1TBRam

R5 7500 F İşlemci İçin Soğutucu Önerisi?

Thermalright Burst Assasin kullanıyorum ben 6 bakır borulu, MX6 macunla birlikte shader falan yüklerken 80leri görüyor, normal oyun sırasında 60-70 derece arası takılıyor genelde. Bunlar AM5 işlemciler için normal kabul edilebilen sıcaklıklar ama öyle 2 bakır borulu falan da almanı önermem...
  3. 1TBRam

Yardım AMD EKRAN KARTLARINDA GENEL DRİVER SORUNU MU BAŞLADI?

Microsoft'un sitesinden en son sürüm VisualC++ bulup yükle belki faydası olur. Bunların eksikliği de sorunlara yol açıyor AMD' de.
  4. 1TBRam

❌İndirim Bitti! James Donkey 650W PSU 1259₺

Sistemi eşşeğe emanet etmeyin.
  5. 1TBRam

9800x3d ve RTX 5060ti için psu önerisi

600w psu yeter muhtemelen ama kablo uyumluluğuna dikkat etmek lazım RTX 5000 serisi için.
  6. 1TBRam

RAM fiyatları sizce ne zaman normale döner?

Hocam öyle olmuyor işte. 50 bine yükselse 45' e indirim olunca çullanan bir milletiz.
  7. 1TBRam

RAM fiyatları sizce ne zaman normale döner?

Normale dönmesinden kasıt yine o 16 gb modülün 4 bin bandına inmesi ise imkansız gözüyle bakıyorum. Belki globalde düşer ama Türkiye' de pek düşmez kazıklamanın tadını aldılar bir kere.
  8. 1TBRam

Netspeed VDSL internetim gün içerisinde defalarca kez kopuyor

Netspeed kullanıyorum bende de bazen anlamsız kopmalar oluyor. Gelip ilgilenme gibi durumları olmuyor. En iyisi türk Telekom altyapısı kullanıyosan direkt Türk Telekom' a geçmek. Kendi müşterileri olunca daha hızlı sorun çözüyorlar.
  9. 1TBRam

Çözüldü✓ Rx 9070 xt güven sorunu

Uzun vadeli olarak bütçe de elverişliyse ben olsam 5070ti alırdım. Nvidia gelecek konusunda daha güven veriyor ekran kartlarına sağladığı destek konusunda. 5080 gereksiz harcama olur.
  10. 1TBRam

Yardım İKİ MOUSEPAD ARASINDA KALDIM HELP ME

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F4RRKTQP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Az önce şunu aldım, bundan önce de yaklaşık 4 sene Hepsiburada' dan aynı boyutta 50 tl ye aldığım mousepadi kullandım. Sanırım bu kadar para vermeye gerek var mı yok mu hep içimde bir merak kalacak.:D
  11. 1TBRam

❌İndirim Bitti! BEYAZ 5060 ti 16 gb SEPETTE 27 K

İlk defa güzel görünen 5060ti gördüm. Genelde kağıt gibi oluyor Nvidia modelleri. Cücük gibi kalıyor kasa içinde.
  12. 1TBRam

Steamdan Alınan Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Türkçe Dil Yok

Steam hesabının dili Türkçe değilse Türkçe yap öyle indirmeyi dene. Türkçe yaptıktan sonra indirmeden önce dosya doğrulamayı da deneyebilirsin belki yeniden indirmene gerek kalmaz.
  13. 1TBRam

Ryzen 5 7500f 2k oyunlarda iş yapar mı?

Kullanılır güzel iş çıkartır.
  14. 1TBRam

İlk defa rtx ekran kartı alacağım önerileriniz ve dikkat etmem gerekenler?

8 gb Vram ile 5 yıl güncel ve yeni çıkacak oyunları yüksek ayarda oynarım diye düşünüyorsan üzülebilirsin ama nadir de olsalar iyi optimize olmuş oyunlarda yine çok sıkıntı çıkartmayabilir. Nvidia bellekteki verileri sıkıştırma gibi bir şey üzerinde çalışıyor eğer fiyasko olmazsa o kurtarabilir...
Geri