1TBRam isimli üyenin son içerikleri

1. 1TBRam

Yardım RTX 5060 Ti Montajını Yapamıyorum !

Bu kartlar böyle saçma şekilde üretildi. Normal yani slotun kilitlenmemesi, normalden daha kısa bir giriş kısmı bulunuyor. İttirince düzgün şekilde yerine oturuyorsa öyle bırakın. Kilitlenmesine uğraşmayın.
  2. 1TBRam

RX 9070 XT Ler Neden Pahalılaştı?

RX 9060 lar da pahalandı sadece o değil ki.
  3. 1TBRam

❌İndirim Bitti! James Donkey Jdp850 Gen5.1 850 W Power Supply 2949tl+Kargo

Bazı markaların yasaklı kelime olarak engellemesi lazım forumlarda.
  4. 1TBRam

AMD Adrenalin 26.6.4 Çıktı !

FSR 4.1 2027 yılının başları olarak bildirildi.
  5. 1TBRam

Yardım Cratos 1000w Tekrar Açılmıyor.

Emin değilim mesela pc yi kapatınca güç kaynağından çıt diye bir ses geliyor, elektriği kesiyormuş. Arkadaşın PSU' da bu sistem yeniden devreye girip elektrik akımını başlatmıyor olabilir diye düşündüm. Ya da statik elektrik gibi bir şey oluşuyor ve pc nin açılmasını engelliyor korumak için ama...
  6. 1TBRam

Yardım Cratos 1000w Tekrar Açılmıyor.

İçindeki anahtar görevi gören koruma bileşenleri işini yapamıyor gibi servise gönderin.
  7. 1TBRam

Yaz Ayı Sıcaklıkları Ekran Kartı Nasıl İyi mi

Çok sıcak.
  8. 1TBRam

Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 1099tl

Redditte birisi bana pili çok iyi gidiyor kullanıyorum falan dedi de acaba sonraki üretimlerde o sorunu gidermiş olabilirler mi? Gen2 bu model çünkü. 1782983794 İndirim mindirim kalmamış ortada bu arada.
  9. 1TBRam

Çözüldü✓ Dragonfly Atk A9 veya A9 Plus Alınır mı?

İlk kullanımda mı sıkıntı oldu? Ben sadece güncelleme yaparken kablo takmak durumunda kalmıştım. Dongle ile güncelleyince sadece dongle için güncelleme yapıyor. Kablo ile takınca mouse için güncelleme yapıyor. Direkt dongle için tak çalıştır şeklinde olmuştu bende. Kasam masanın üzerinde...
  10. 1TBRam

Çözüldü✓ Dragonfly Atk A9 veya A9 Plus Alınır mı?

A9 Plus kullanıyorum soru varsa yanıtlayabilirim. Kısacası memnunum.
  11. 1TBRam

🔥İndirim AMD Ryzen 7 8700f 6.000₺

Alacaklar oyun için alıyorsanız 7500f daha mantıklı. L3 16 mb 8700f de.
  12. 1TBRam

🔥İndirim Inno3d RTX 5060 Ti 16gb 25.969tl

Nvidia giriş seviyesi kartlar neden çok ince tipsiz oluyor yav hep. GTX 1650 gibi duruyor kart.
  13. 1TBRam

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra 499₺ 🔥

https://www.arctic.de/en/MX-6/ACTCP00079A Hala bu macunu SÜREMEDİĞİ için kötüleyip ağlayan var. Cehalet, sen nelere kadirsin.
  14. 1TBRam

❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

Ptt AVM olduğunu görünce yüzüm ekşi bir hal aldı.
  15. 1TBRam

16gb Rami 32gb Ram Yapmalımıyım

Mali yükümlülüğü bir kenara bıraktığımız zaman 32 gb ram özellikle Windows 11 kullanan birisi için 'must have' diyebilirim. Sunduğu rahatlık başka gerçekten. Arkada ne çalışıyor? ne kadar ram yiyor? Chrome 100mb fazla mı ram kullanıyor? gibi bütün sorular anında uçup gidiyor kafadan. Diğer...
Geri