1TBRam isimli üyenin son içerikleri

1. 1TBRam

❌İndirim Bitti! Green Striker Fanlı 800 W ATX Oyuncu Kasası 3565TL

İlk aklıma gelen şeyi yazmışsın hocam valla :)Zalman Z11Plus' ım vardı temizlemek tam bir eziyetti. Böyle çok girintili çıkıntılı kasalar tozlandımı işkenceye dönüşüyor. Akvaryum kasanın gözünü seveyim.
  2. 1TBRam

Frame Generation 6X Mükemmel Çalışıyor!

Benim cigolaytım daha büyük olayına döndürdü Nvidia işi artık.
  3. 1TBRam

Rx 9060 xt 16 gb ekran kartımı ikinci elde kaça satmalıyım?

Kutusunun olmaması düşündüğünüzden çok daha büyük bir handikap. 2 bin fazla verip kutulusunu alacak insan kaynıyor ortalık. 15-17 arası sanırım adil olurdu ama kutu olmadığı için daha geç satılabilir. Yine de kart daha yeni olduğu için oradan kurtarabilir.
  4. 1TBRam

Öneri Kaliteli 850watt PSU Önerisi

FSP Vita 850GM çok iyi PSU tavsiye ederim sesi de yok.
  5. 1TBRam

NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Çok değiştiriyor görüntüyü ama sanki kasıtlı olarak karşılaştırılan default görüntüyü kötü göstermişler gibi. En doğru sonucu gerçek kullanıcı gözünden, çıktığı zaman görücez gibi. Bir de işin performans tarafı var tabi ne kadar etkileyecek.
  6. 1TBRam

❌İndirim Bitti! KIOXIA 960GB Exceria Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) 3869TL(SEPETTE)

M2 sandım heyecanlandım bir anlığına da olsa.
  7. 1TBRam

Windows 10dan 11e geçmeli miyim

Windows 11 LTSC kur madem 16 gb ram var, faydası olur.
  8. 1TBRam

Sinerji RX 9060 XT sistem alınır mı?

Sistem güzel görünüyor aslında ama ram için en azından 6000/ cl 30 yapma imkanı oluyor mu makul farkla? Olmasa da olur gibi ama.
  9. 1TBRam

YouTube Müzik İnternet Problemi

Netspeed mi kullanıyorsun?
  10. 1TBRam

9070XT İçin f/p PSU Önerisi

https://www.bizdehesapli.com/fsp-vita-850gm-850w-80-gold-gaming-atx-power-supply-psu-urun-VITA-850GM?ref=akakce&v=1.50.4
  11. 1TBRam

Galiba PSU Yaktım Acil Yardım

Eski sistemimde kullanıyordum diyor ben eski diye düşündüm ama yani garantisi bitmemişse açmasın tabi .
  12. 1TBRam

Şasi yapması için içindeki iletken kısımın temas etmesi lazım, dışında da plastik koruma var ve iletken kısım baya içerde kalıyor yani bu pek mümkün değil. PSU içini açabiliyorsanız içerden kontrol etmek lazım aslında yanık, kararma var mı diye.
  13. 1TBRam

4060a yakışacak işlemci?

Ryzen 5 5600 elindeki ekran kartından güzel verim almanı sağlar, darboğaz yapmaz diye düşünüyorum. 32 gb ram de varmış. Mis gibi sistem olur.
  14. 1TBRam

GPU kablosunu takmamak böyle bir soruna neden olmaz hocam ya farklı bir yanlış yapmışsınız ya da kusurlu bir PSU geçmiş elinize. Yeni bir PSU alıp sistemi denemek lazım inşallah başka bir şey hasar görmemiştir.
  15. 1TBRam

ÜLKEDE Kİ 2.EL SİSTEM FİYAT SAÇMALIĞI

Bana ülkede saçma olmayan bir şey söylesin birisi.
Geri