1TBRam isimli üyenin son içerikleri

1. 1TBRam

A9 Plus Scroll Rock Sonrası Mouse Önerisi

Temizlemeyi denediniz mi? Belki pislik falan kaçmıştır mekanizmaya. Youtube' da videolar var scroll sorunları için. İlle aynı mouse olmasına gerek te yok.
  2. 1TBRam

Epic Games Türkçe Dil Desteğini mi Kesti?

Geçen bende kendi kendine İspanyolca falan oldu bir sorun var sanırım Epic' de dil ile ilgili.
  3. 1TBRam

B580 Yerine 5060ti 8gb Asus Dual Aldim Sizce Mantikli mi

20 civarına RX 9060XT 16 gb varken çok mantıklı hareket olmamış.
  4. 1TBRam

Öneri 1500 TL Mouse Önerisi

Hocam ben de 15 gündür, günde 10 saatten fazla kullanıyorum, sizin gibi 250 hz de, %90' a anca düştü acaba diyorum şarj göstergesi bug'da mı kaldı. En az 4 5 gündür %90. Ben böyle bir batarya verimliliği görmedim.
  5. 1TBRam

RTX 5060 Yeterli Olur Mu ?

Nvidia RTX 5000 serisi alıcaksanız PSU' da uygun kablo olup olmadığını kontrol edin yoksa PSU masrafı da çıkar.
  6. 1TBRam

12bine 4060ti Alınır mı?

16 gb mi kart?
  7. 1TBRam

Atk Dragonfly A9 Pro Alınır mı

A9 Plus için mouse pad seçme olayı neymiş ya. 250 liralık mouse pad ile kullanıyorum. 2 haftadır sıkıntı olmadı sensör ile ilgili. LOD 1 mm kullanıyorum.
  8. 1TBRam

5060 8gb Vs Arc B580 12gb

Şöyle bir şey de var yeni nesil ekran kartı aldım oyunları full ayarda oynamak istiyorum dersen şöyle bir Vram kullanımı ile karşılaşabiliyorsun. 1080p den sadece 2 örnek:
  9. 1TBRam

5060 8gb Vs Arc B580 12gb

8 gb önermesem de şu ikiliden biri alınacaksa ben Nvidia derim ya.
  10. 1TBRam

Lütfen Yardımcı Olun Sistemim Gayet İyi Fakat Fps Sorunu Yaşıyorum

Sonuç ne oldu sorun düzeldi mi?
  11. 1TBRam

Lütfen Yardımcı Olun Sistemim Gayet İyi Fakat Fps Sorunu Yaşıyorum

Aldığın gibi hiç ayar yapmadıysan kuvvetle muhtemel Expo kapalı ve ramler 4800mhz de çalışıyordur. Görev yöneticisinden bakar mısın ramler kaç mhz de çalışıyor? Sonra anakart modelini ve işlemcini Youtube' a yazıyorsun ve bios ayarlarını araştırıp uyguluyorsun.
  12. 1TBRam

Çözüldü✓ Zotac RTX 4060ti 16gb Aldım

RX 9060XT 16gb var aynı bütçede ben olsam onu alırdım. https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-9060-xt.html
  13. 1TBRam

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

HDMI kablosunu ekran kartı yerine anakarta takıp AMD suçlayan gördü bu gözler.
  14. 1TBRam

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Boşuna yorulmuşsunuz hocam katılmakla birlikte üzülerek söylüyorum ki ülkemizde alım gücünün az olmasına ironik şekilde zıt olarak Nvidia fanboyluğu hakim. Ekran kartı alacam ama falanca kişi kullanmayı beceremeyip kötü dedi diye Nvidia istiyorum mantığında çok kişi var. UV yapması daha kolay...
  15. 1TBRam

Çözüldü✓ Bedava Win 11 Etkinleştirmek Sorun Yaratır mı ?

Olmaz, aktivasyon sırasında HWID seçiceksin 1 e basıp.
Geri