1TBRam isimli üyenin son içerikleri

1. 1TBRam

🔥İndirim Inno3d RTX 5060 Ti 16gb 25.969tl

Nvidia giriş seviyesi kartlar neden çok ince tipsiz oluyor yav hep. GTX 1650 gibi duruyor kart.
  2. 1TBRam

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra 499₺ 🔥

https://www.arctic.de/en/MX-6/ACTCP00079A Hala bu macunu SÜREMEDİĞİ için kötüleyip ağlayan var. Cehalet, sen nelere kadirsin.
  3. 1TBRam

❌İndirim Bitti! Lexar 1 Tb SSD 3.911,16 TL

Ptt AVM olduğunu görünce yüzüm ekşi bir hal aldı.
  4. 1TBRam

16gb Rami 32gb Ram Yapmalımıyım

Mali yükümlülüğü bir kenara bıraktığımız zaman 32 gb ram özellikle Windows 11 kullanan birisi için 'must have' diyebilirim. Sunduğu rahatlık başka gerçekten. Arkada ne çalışıyor? ne kadar ram yiyor? Chrome 100mb fazla mı ram kullanıyor? gibi bütün sorular anında uçup gidiyor kafadan. Diğer...
  5. 1TBRam

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

Pes etmeyin seve seve verecekler üst modeli. Zaten RX6600'ün sıfırı üretiliyor mu ki değişim yapılsın?
  6. 1TBRam

2000 TL Altı Kablosuz Mouse

A9+ kullanıyorum 3 gün sonra 1 ay olacak şarjı %65 daha. Nearlink bağlantı mükemmel çalışıyor daha kopma, gecime falan yaşamadım. Dongle ile mouse arasındaki mesafe önemli.
  7. 1TBRam

Aynı Paraya RTX 4060ti mi 5060 Mu?

Sen çok boş konuşuyorsun esas gözümle 9gb üstünü gördüm. 8 gb ile de oynatmaz demedim farkettiysen. Muhtemelen 8gb kart olunca daha az VRAM kullanılacak ben sadece oyunların ne kadar VRAM açı olabildiğini, eski bir oyun bile 1080p çözünürlükte bu seviyelere çıkabiliyorken güncel oyunların her...
  8. 1TBRam

Aynı Paraya RTX 4060ti mi 5060 Mu?

PS4 döneminin oyunu olan Uncharted 4 bile 8'in üzerinde VRAM kullanıyor ayarları fulledinmi sen düşün güncel olarak kaç GB kart alman gerektiğini. 8gb kartlar espor oyunları için.
  9. 1TBRam

Steam Wallpaper Engine Domain Sitesine Atıyor ?

Ben de kırk yılın başı değiştireyim dedim bu saçmalıkla karşılaştım.
  10. 1TBRam

Steam Wallpaper Engine Domain Sitesine Atıyor ?

Steam' den beta sürüme geçince düzeliyor. Neden oldu bilmiyorum umarım kısa sürede düzeltirler.
  11. 1TBRam

9070 XT Fps Değerleri Kaç Olur

2k monitör alın 1080p hakaret olur o karta.
  12. 1TBRam

Masaüstü Wallpaper Önerir Misiniz??

https://4kwallpapers.com/ seç, beğen, indir.
  13. 1TBRam

5060 Ti 16 GB İtopya İndirim

Vay be ne indirim ama.
  14. 1TBRam

APTEK TEKNOLOJİ UZAK DURUN!!!

3 kuruş az vericem diye tercih etmeyin böyle yerleri. '' Ölü piksel çıkabilir'' diye bir açıklama gördüğünüz an koşarak uzaklaşmanız lazımdı. Tüketici olarak önce bizim analiz etmeyi öğrenmemiz lazım.
  15. 1TBRam

5060 Ti 16gb Alınır mı

Fiyatı önemli mesela 30k ya alınmaz, 20-25k ya alınır.
Geri