1TBRam isimli üyenin son içerikleri

1. 1TBRam

Koorui G2721e Parlaklık Sıfırlanma Sorunu

Farklı monitörlerde kullanıyorum hiç monitör ile çakıştığını görmedim ama monitörün yazılımı dandikse en baştan probleme o sebep oluyor da olabilir.
  2. 1TBRam

Sorunu çözmese bile bu uygulamadan kısayol ekleyip parlaklığı kolayca klavyeden tek tuşla artırıp azaltabilirsin.:kedi:
  3. 1TBRam

Parlaklık ayarını neyle yapıyorsun? Microsoft Store' dan Twinkle Tray adlı uygulamayı indirip onunla kullanmayı dener misin?
  4. 1TBRam

Yardım Msi B650m Gaming Wıfı Değiştirmeli Miyim?

Ekran kartı sıcaklığı yüzünden kilitleniyordur ama işlemci kaç dereceye çıkıyor onu yazmamışsın. İşlemci sıcaklığı normalse ekran kartına bakım yaptır. Temizleyip kaliteli termal ped koysunlar büyük fark yaratır. Kasanı falan değiştirmene gerek yok boşuna masraf yapma. Anakart da ekran kartının...
  5. 1TBRam

Radeon RX 9060 XT Model Önerisi

Anladım benim fanlar rölantide hep :D
  6. 1TBRam

Bu arada imzanızda şöyle yazıyor. ''GPU: Asus Saphire Pure Rx 9060 XT 16 GB'' Ben de Sapphire Pure kullanıyorum ama benim bellekler 80-85 civarı çalışıyor. Fan hızını kaça ayarladınız?
  7. 1TBRam

Asus olanı al geç hocam. 1 ay önce Amazonda 24 bindi zamlar ağlatıyor yemin ediyorum ya geldiğimiz hale bak.
  8. 1TBRam

Atk A9 Plus Nasıl? Alınır mı?

Kaplaması falan çok iyi şarjı rakipsiz bu bütçede alınır. 4k 8k HZ olayı dümen tamamen.
  9. 1TBRam

🔥İndirim Fazeon X27f120qp 4.999tl

Yan ekran olarak tatmin eder diye düşünüyorum kusurlu bi ürün gelirse direkt iade edersiniz zaten.
  10. 1TBRam

🔥İndirim Fazeon X27f120qp 4.999tl

1 yıldızlı yorumları açıp okuyun eğleneceksiniz.
  11. 1TBRam

🔥İndirim Ryzen 5 7600 Box İşlemci 6.600₺

7500f den daha ucuz mikemmel. Yeni sistem toplayıp 7500f düşünenler için kaçırılmayacak fırsat.
  12. 1TBRam

İlk Defa Monitör Aldım Sorun Var Galiba

Bariz kusurlu görünüyor direkt değişime gönderin.
  13. 1TBRam

Çözüldü✓ 1440p Monitör Öneriniz Varmı?

2 gündür kullanıyorum 8k ya aldım geçen cuma indiriminde korktuğum bir şeydi ölü piksel falan ama çok şükür kusursuz çıktı. Büyük şanssızlık yaşamışsın.
  14. 1TBRam

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT Pulse 42.999 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.199)

Birkaç hafta önce uzun süre 36 binden akşamları Vatan' da satıldı. Sağa sola link atıp alın demekten ellerim nasır tuttu. Beğenmeyip erteleyenler profil fotoma birkaç saniye baksın.
  15. 1TBRam

🔥İndirim Windows 11 Enterprise 548,90₺'den 67₺

https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Geri