Kart kendisi FSR 4.1 Quality ya da Balanced seçeneğiyle 60 fps üzeri ya da çok yakın fps verir. Üstüne Frame Gen/ AFMF açtığın zaman keyifli FPS alırsın. Ben 1 hafta kadar 4k TV de kullandım beklediğimden çok daha iyi sonuç aldım.
Geçen format attım. Masaüstüne GPU driver, chipset driver falan yerleştirdim, sürücüyü kurmaya çalışıyorum. Kurulum için açtığımda daha sistem bilgilerini toplayıp uyumluluğu kontrol edene kadar Windows kendi eski sürücüyü yüklüyordu. 3 kez DDU ile silip tekrar denedikten sonra çözümü interneti...
Sorunda genelde gerçekten AMD de olmuyor nedense. Yine aklıma geldi aynı buna benzer konu bir forumda, sayfalar sonra anlaşılıyor ki adam hdmi kablosunu anakarta takmış GPU yerine.
Bu yüzden diyorum bilgisayardan pek anlamayan Nvidia alsın. Adamlar ne güzel işi tek kablo ile çözdü. Bu sefer de...
Beden ve kalıplara dikkat edin alırken slim fit falan baya dar oluyor. Mesela 120 likler hep S/XS beden. M beden birkaç tane bulup aldım 200tl den. Yine güzel fiyat. Çoluğu çocuğu olan için bedava fiyatlar, 120 tl ye elbezi vermiyorlar artık. Soğuk suyla yıkatın makineye yeter.
Çözünürlük yükseldikçe yük ekran kartına daha çok biner işlemci önemi azalır rahat besler. 7500f öyle güçsüz bir işlemci değil ki. Eski nesilde kalması şaşırtmasın.
Ben RGB sevmiyorum o yüzden bana göre değmez. 6400 mhz, 5600 mhz bakımından yine değmez gibi. Aradaki farkı oyun ve günlük işler bakımından anlamak zor. İntel işlemciler yüksek mhz daha çok seviyor diye biliyorum ama dediğim gibi normal biri kolay kolay farkı anlamaz.