Bu kartlar böyle saçma şekilde üretildi. Normal yani slotun kilitlenmemesi, normalden daha kısa bir giriş kısmı bulunuyor. İttirince düzgün şekilde yerine oturuyorsa öyle bırakın. Kilitlenmesine uğraşmayın.
Emin değilim mesela pc yi kapatınca güç kaynağından çıt diye bir ses geliyor, elektriği kesiyormuş. Arkadaşın PSU' da bu sistem yeniden devreye girip elektrik akımını başlatmıyor olabilir diye düşündüm. Ya da statik elektrik gibi bir şey oluşuyor ve pc nin açılmasını engelliyor korumak için ama...
Redditte birisi bana pili çok iyi gidiyor kullanıyorum falan dedi de acaba sonraki üretimlerde o sorunu gidermiş olabilirler mi? Gen2 bu model çünkü.
1782983794
İndirim mindirim kalmamış ortada bu arada.
İlk kullanımda mı sıkıntı oldu? Ben sadece güncelleme yaparken kablo takmak durumunda kalmıştım. Dongle ile güncelleyince sadece dongle için güncelleme yapıyor. Kablo ile takınca mouse için güncelleme yapıyor.
Direkt dongle için tak çalıştır şeklinde olmuştu bende. Kasam masanın üzerinde...
Mali yükümlülüğü bir kenara bıraktığımız zaman 32 gb ram özellikle Windows 11 kullanan birisi için 'must have' diyebilirim. Sunduğu rahatlık başka gerçekten. Arkada ne çalışıyor? ne kadar ram yiyor? Chrome 100mb fazla mı ram kullanıyor? gibi bütün sorular anında uçup gidiyor kafadan. Diğer...