Temizlemeyi denediniz mi? Belki pislik falan kaçmıştır mekanizmaya. Youtube' da videolar var scroll sorunları için. İlle aynı mouse olmasına gerek te yok.
Hocam ben de 15 gündür, günde 10 saatten fazla kullanıyorum, sizin gibi 250 hz de, %90' a anca düştü acaba diyorum şarj göstergesi bug'da mı kaldı. En az 4 5 gündür %90. Ben böyle bir batarya verimliliği görmedim.
A9 Plus için mouse pad seçme olayı neymiş ya. 250 liralık mouse pad ile kullanıyorum. 2 haftadır sıkıntı olmadı sensör ile ilgili. LOD 1 mm kullanıyorum.
Şöyle bir şey de var yeni nesil ekran kartı aldım oyunları full ayarda oynamak istiyorum dersen şöyle bir Vram kullanımı ile karşılaşabiliyorsun. 1080p den sadece 2 örnek:
Aldığın gibi hiç ayar yapmadıysan kuvvetle muhtemel Expo kapalı ve ramler 4800mhz de çalışıyordur. Görev yöneticisinden bakar mısın ramler kaç mhz de çalışıyor? Sonra anakart modelini ve işlemcini Youtube' a yazıyorsun ve bios ayarlarını araştırıp uyguluyorsun.
Boşuna yorulmuşsunuz hocam katılmakla birlikte üzülerek söylüyorum ki ülkemizde alım gücünün az olmasına ironik şekilde zıt olarak Nvidia fanboyluğu hakim.
Ekran kartı alacam ama falanca kişi kullanmayı beceremeyip kötü dedi diye Nvidia istiyorum mantığında çok kişi var. UV yapması daha kolay...