Mali yükümlülüğü bir kenara bıraktığımız zaman 32 gb ram özellikle Windows 11 kullanan birisi için 'must have' diyebilirim. Sunduğu rahatlık başka gerçekten. Arkada ne çalışıyor? ne kadar ram yiyor? Chrome 100mb fazla mı ram kullanıyor? gibi bütün sorular anında uçup gidiyor kafadan. Diğer...
A9+ kullanıyorum 3 gün sonra 1 ay olacak şarjı %65 daha. Nearlink bağlantı mükemmel çalışıyor daha kopma, gecime falan yaşamadım. Dongle ile mouse arasındaki mesafe önemli.
Sen çok boş konuşuyorsun esas gözümle 9gb üstünü gördüm. 8 gb ile de oynatmaz demedim farkettiysen. Muhtemelen 8gb kart olunca daha az VRAM kullanılacak ben sadece oyunların ne kadar VRAM açı olabildiğini, eski bir oyun bile 1080p çözünürlükte bu seviyelere çıkabiliyorken güncel oyunların her...
PS4 döneminin oyunu olan Uncharted 4 bile 8'in üzerinde VRAM kullanıyor ayarları fulledinmi sen düşün güncel olarak kaç GB kart alman gerektiğini. 8gb kartlar espor oyunları için.
3 kuruş az vericem diye tercih etmeyin böyle yerleri. '' Ölü piksel çıkabilir'' diye bir açıklama gördüğünüz an koşarak uzaklaşmanız lazımdı. Tüketici olarak önce bizim analiz etmeyi öğrenmemiz lazım.