1TBRam isimli üyenin son içerikleri

1. 1TBRam

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

%10'u falan anca ettir bunun. Gerisi kabartma zımbırtıları. Balon gibi şişiyor köfteler tadı bir garip. 1767707997 Aynen öyle neresinden baktığına bağlı işte kafa yapısı meselesi. Tebrikler.
  2. 1TBRam

OEM SSD alınır mı?

Çakma Samsung bu sahte ssd yani uzak durulması lazım.
  3. 1TBRam

DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

Evet 6 gb Vram var RTX4050' de. Muhtemelen yeni nesil kartlarda daha verimli çalışıyordur.
  4. 1TBRam

DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

4050 li laptopta 2x frame gen denediğimde oyun oynanmayacak seviyede input lag yapıyordu. Lag' ın hissedilmeyecek seviyede olması için sanırım şöyle bi 100 fps kendi vermesi lazım ki üstüne frame gen açabilelim. O zaman da çok anlamı kalmıyor. Yani 500 hz monitörün sınırını zorlamak dışında...
  5. 1TBRam

B650m r asus anakart bios güncellemesi

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b650m-r/helpdesk_bios?model2Name=PRIME-B650M-R Bunu indirip bios güncellemesi yapın.
  6. 1TBRam

Kasa Fanlarını kontrol edemiyorum

Fanların hepsi kontrolcüye bağlı ama fanlar 4 pin mi 3 pin mi? 3 pin ise tam hızda çalışmaları normal 4 pinli çoğaltıcıya bağlı olduğu için. Fanlar 4 pin ise ayarlanabiliyor olması gerek. Biosdan fan hızları okunuyor mu kontrol et.
  7. 1TBRam

B650m r asus anakart bios güncellemesi

Aynı anakartı kullanıyorum şimdi baktım bende de Armory' de güncellemeler gösteriyor ama biosum güncel zaten. Yani buradakiler bios güncellemesi yerine geçmiyor. Sizde bios versiyonu kaç gösteriyor Pano kısmından bakınca?
  8. 1TBRam

X3D işlemcilere zam gelecek gibi

Eskiden böyle 500 fps almıyorsan oyun oynamıyorsun algısı yoktu zaten. Patates grafiklerle 25 30 fps alıyorsak mutluyduk.
  9. 1TBRam

X3D işlemcilere zam gelecek gibi

X3d ile hiç işim yok valla 7500f' im ile mutluyum.
  10. 1TBRam

Termal macun önerisi

Pump out yapmaması için geliştirilmiş ekstra koyu kıvamlı bir macun. Çimento gibi. Ben gtx 1650de kullanmıştım 1 sene içinde sıcaklıklarında bir artış gözlemlemedim ilk sürdüğüm değerleri korudu, sonra kartı değiştim zaten. Ama kullanımı biraz zor olabiliyor spatula kullanıyorsun spatulaya...
  11. 1TBRam

🔥İndirim JBL Tune 570BT 829,90 ₺

Markadan olayı ve ucuz olduğu için. O kadar da iyi bir şey değil.
  12. 1TBRam

5600x + rtx 5060 dual ekran kartlı sistem darboğaz verir mi?

Youtube videoları daha faydalı oluyor o sitelerden ziyade. Benzer kombonun videoları vardır Youtube' da. Bence ciddi sıkıntı çıkartmaz bu ikili.
  13. 1TBRam

İnce Hesap dan Tray işlemci aldım şüpheliyim

Keşke resim atsaydın ama sıkıntı olacağını sanmam. Kutusuz olduğu için ve paketlerken eldiven kullanmadılarsa ellerinden iz geçmiş olabilir.
  14. 1TBRam

👉 Telefon İçin Wallpaper Önerileri👌

Wallpaper demişken şu an da Wallpaper Engine indirime girmiş Steam' de hani zaten çok pahalı değildi ama şu an 100 lira gibi bir şeye geliyor hareketli duvar kağıtları falan isteyen varsa yapıştırsın çok güzel ve zengin içerikli uygulama.
  15. 1TBRam

AMD yazılımı kendi kendine güncellinip bozuluyor

Cümlelerimden AMD' yi firmanın ceosu gibi savunduğumu anladıysan kafa yapısını değiştirmesi gereken sensin dostum. Diğer yandan ben de Nvidia ve AMD tarafında baba şirketi gibi namus meselesi haline getirilmesinden hoşnut değilim. Sırf AMD kendisine inceleme için bedava kart göndermedi diye...
Geri