Aynen öyle Ekran kartı altına takınca ekran kartının daha çok boştaki sıcaklıklarına faydası oluyor onun dışında görsel olarak güzel duruyor. Sizin kasa ön taraf kapalı olduğu için bir esprisi kalmaz reverse fan almanın. Şu an ki sistem sıcaklıklarından memnunsanız zaten masrafa gerekte yok.
Başlat simgesine sağ tıkla Aygıt Yöneticisine gidin oradan Görüntü Bağtaştırıcıları sekmesini genişletin orada ne yazıyor? sizin ekran kartı mı yoksa Microsoft Basic Display Adapter' mı?
Sıfırdan parçalar kargodan yeni gelmiş gibi bir kurulumdan sonra da aynı şey devam ediyorsa garantiye göndermekten başka çare kalmıyor umarım gerek olmadan sorun çözülür.
Kolay gelsin.
Sorunuzu aynı şekilde kopyala yapıştır yaparak Gemini ya da herhangi başka AI asistana sorun ve önerdiklerini yapın. Ben buraya kopyala yapıştır yapmak istemedim şimdi.
Sanki kısa devre varmışta PSU sistemin açılmasını engelliyormuş gibi ses geliyor ama bu seferde döngüye sokmazdı diye tahmin ediyorum. PSU üzerindekiler dahil bütün kabloları söküp kurulumu baştan sakince yapın yanlış takılmış bir kablo olabilir. Anakart üzerindeki front panel girişleri yanlış...
İkisini de bolca kullandım, setup sırasında çıkan zırvaları, zorunlu hesap açmayı, parola oluşturmayı falan direkt yok ettiği için Rufus daha pratik geliyor.
Sıcaklıkların normal masrafa girme. Alacağın herhangi bir tekli kule soğutucu da aynı değerleri verecek. Fan aşırı hızlanıp sesi rahatsız etmiyorsa devam et.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DVBGFPRH?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1
7500f ile siyah fanlısını kullanıyorum. En baba oyunda 60-65 arası bu yaz sıcaklarında.