Neler Yeni

EasyCep'ten Yenilenmiş iPhone 11 Aldım! (TELEFON GELDİ)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kartınız yurtdışı alışverişine kapalı olabilir. Önce ufak bir mebla çekip, iade edecek, ondan sonra aboneliği başlatacak. Bir de çift kimlik doğrulaması aktif edin.
18 yaş altı olduğumdan ve o yöntemle bir banka kartım olduğundan belki kapalı olabilir. Başka bir kart deneyeceğim. Çift doğrulamayı tam anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link?

Furkanozr

80+ Silver
Bilgisayar üzerinden kontrol ettiğimde bataryanın söylediğiniz gibi yan sanayi olduğunu ve SUNWODA markasına ait 2022 yılında üretilmiş bir batarya olduğunu görüyorum.
Cihaz ise 2020 Mayıs üretimiymiş. Henüz bir şarj döngüsü tamamlamadığı için şarj süresi olarak 0 kez olarak gösteriyor olsa gerek.
Umarım batarya tarafında bir sorun çıkmaz.
Hocam internet araştırdığımda Apple bataryaları sunwoda ve desay adlı iki fabrika tarafından üretiliyor muş yani bataryanın orjinal olabilir (kesin bilgi degil)

şahin doğan

80+ Platinum
Bütçe 500-1000 daha artabiliyorsa 2. el bakmak daha mantıklı.
Sebepleri;
Yenilenmiş cihazların garantisi satan firma.
Mutlaka bir parça değişmiş oluyor.
Değişen parçayı aldıktan sonra öğrenebiliyorsun.
2. el alırsan Apple garantili bir cihaz alıyorsun, Parça değişimi olup olmadığını anlıyorsun.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
18 yaş altı olduğumdan ve o yöntemle bir banka kartım olduğundan belki kapalı olabilir. Başka bir kart deneyeceğim. Çift doğrulamayı tam anlayamadım.

Link?
15.400 müş

Sebepleri;
2. el alırsan Apple garantili bir cihaz alıyorsun, Parça değişimi olup olmadığını anlıyorsun.
2. El satan yerlere sorduk ama 18/19 civarına satıyorlar

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.

Link?
Kart kredi kartı olmak ve yurt dışı alışverişe açık olmalı. Çift kimlikli doğrulama ile ilgili link bırakıyorum. Bakmanızda fayda var.

şahin doğan

80+ Platinum
15.400 müş
2. el almak daha mantıklı.
Sebepleri;

Sahibinden ?

Sir Cem T-oker

80+ Gold

şahin doğan

80+ Platinum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocam internet araştırdığımda Apple bataryaları sunwoda ve desay adlı iki fabrika tarafından üretiliyor muş yani bataryanın orjinal olabilir (kesin bilgi degil)
Ben de birkaç sitede baktım da gerçekten öyleymiş. Belki de orijinaldir, bilemeyiz. İstanbul'a gittiğimde FPPRO'ya baktırasım ve bu sıvı-toz bantları kontrol ettiresim var.
15.400 müş

Bu mini gerçekten mini. Bir tanıdık ucuza kaliteli iphone alayım diye almış, elinde minnacık duruyor.
Kart kredi kartı olmak ve yurt dışı alışverişe açık olmalı. Çift kimlikli doğrulama ile ilgili link bırakıyorum. Bakmanızda fayda var.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Furkanozr

80+ Silver
Ben de birkaç sitede baktım da gerçekten öyleymiş. Belki de orijinaldir, bilemeyiz. İstanbul'a gittiğimde FPPRO'ya baktırasım ve bu sıvı-toz bantları kontrol ettiresim var.

Bu mini gerçekten mini. Bir tanıdık ucuza kaliteli iphone alayım diye almış, elinde minnacık duruyor.

Tamamdır, teşekkür ederim.
Hocam kuzenimde özellikle taksitle alabilmek için easycepi kullanıcak cihazı iyice inceledikten sonra geridönüşünüzü bekliyorum

Top Bottom