Sir Cem T-oker
80+ Gold
14.600Fiyat ?
14.600Fiyat ?
18 yaş altı olduğumdan ve o yöntemle bir banka kartım olduğundan belki kapalı olabilir. Başka bir kart deneyeceğim. Çift doğrulamayı tam anlayamadım.Kartınız yurtdışı alışverişine kapalı olabilir. Önce ufak bir mebla çekip, iade edecek, ondan sonra aboneliği başlatacak. Bir de çift kimlik doğrulaması aktif edin.
Link?14.600
Hocam internet araştırdığımda Apple bataryaları sunwoda ve desay adlı iki fabrika tarafından üretiliyor muş yani bataryanın orjinal olabilir (kesin bilgi degil)Bilgisayar üzerinden kontrol ettiğimde bataryanın söylediğiniz gibi yan sanayi olduğunu ve SUNWODA markasına ait 2022 yılında üretilmiş bir batarya olduğunu görüyorum.
Cihaz ise 2020 Mayıs üretimiymiş. Henüz bir şarj döngüsü tamamlamadığı için şarj süresi olarak 0 kez olarak gösteriyor olsa gerek.
Umarım batarya tarafında bir sorun çıkmaz.
Bütçe 500-1000 daha artabiliyorsa 2. el bakmak daha mantıklı.14.600
18 yaş altı olduğumdan ve o yöntemle bir banka kartım olduğundan belki kapalı olabilir. Başka bir kart deneyeceğim. Çift doğrulamayı tam anlayamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link?
2. El satan yerlere sorduk ama 18/19 civarına satıyorlarBütçe 500-1000 daha artabiliyorsa 2. el bakmak daha mantıklı.
Sebepleri;
Yenilenmiş cihazların garantisi satan firma.
Mutlaka bir parça değişmiş oluyor.
Değişen parçayı aldıktan sonra öğrenebiliyorsun.
2. el alırsan Apple garantili bir cihaz alıyorsun, Parça değişimi olup olmadığını anlıyorsun.
Kart kredi kartı olmak ve yurt dışı alışverişe açık olmalı. Çift kimlikli doğrulama ile ilgili link bırakıyorum. Bakmanızda fayda var.18 yaş altı olduğumdan ve o yöntemle bir banka kartım olduğundan belki kapalı olabilir. Başka bir kart deneyeceğim. Çift doğrulamayı tam anlayamadım.
Link?
2. el almak daha mantıklı.15.400 müşYenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Yeşil Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Yeşil Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Yenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Yeşil Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Bütçe 500-1000 daha artabiliyorsa 2. el bakmak daha mantıklı.
Sebepleri;
Yenilenmiş cihazların garantisi satan firma.
Mutlaka bir parça değişmiş oluyor.
Değişen parçayı aldıktan sonra öğrenebiliyorsun.
2. el alırsan Apple garantili bir cihaz alıyorsun, Parça değişimi olup olmadığını anlıyorsun.
Sahibinden ?2. El satan yerlere sorduk ama 18/19 civarına satıyorlar
O zaman sıfır s21 daha mantıklı gibi ?2. el almak daha mantıklı.
Yakınımızda satıcı bulamadık2. el almak daha mantıklı.
Sahibinden ?
Param güvende ile alın derim. Hem kontrol süreniz vs olur.Yakınımızda satıcı bulamadık
Evet.O zaman sıfır s21 daha mantıklı gibi ?
yoğun olduğumuz için onla uğraşamıyorum maalesef. Destek için teşekkürlerParam güvende ile alın derim. Hem kontrol süreniz vs olur.
Evet.
Önemli değilyoğun olduğumuz için onla uğraşamıyorum maalesef. Destek için teşekkürler
Ben de birkaç sitede baktım da gerçekten öyleymiş. Belki de orijinaldir, bilemeyiz. İstanbul'a gittiğimde FPPRO'ya baktırasım ve bu sıvı-toz bantları kontrol ettiresim var.Hocam internet araştırdığımda Apple bataryaları sunwoda ve desay adlı iki fabrika tarafından üretiliyor muş yani bataryanın orjinal olabilir (kesin bilgi degil)
Bu mini gerçekten mini. Bir tanıdık ucuza kaliteli iphone alayım diye almış, elinde minnacık duruyor.15.400 müşYenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Yeşil Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Yeşil Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Yenilenmiş iPhone 12 Mini 64 GB Yeşil Cep Telefonu 1 Yıl Garantili B Kalite en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
2. El satan yerlere sorduk ama 18/19 civarına satıyorlar
Tamamdır, teşekkür ederim.Kart kredi kartı olmak ve yurt dışı alışverişe açık olmalı. Çift kimlikli doğrulama ile ilgili link bırakıyorum. Bakmanızda fayda var.
Apple Hesabı için iki faktörlü kimlik doğrulama - Apple Destek (TR)
İki faktörlü kimlik doğrulama, hesabınıza sizin dışınızda kimsenin erişememesini sağlamak için tasarlanmıştır. İki faktörlü kimlik doğrulamanın nasıl çalıştığını ve nasıl açacağınızı öğrenin.support.apple.com
Hocam kuzenimde özellikle taksitle alabilmek için easycepi kullanıcak cihazı iyice inceledikten sonra geridönüşünüzü bekliyorumBen de birkaç sitede baktım da gerçekten öyleymiş. Belki de orijinaldir, bilemeyiz. İstanbul'a gittiğimde FPPRO'ya baktırasım ve bu sıvı-toz bantları kontrol ettiresim var.
Bu mini gerçekten mini. Bir tanıdık ucuza kaliteli iphone alayım diye almış, elinde minnacık duruyor.
Tamamdır, teşekkür ederim.