Neler Yeni

Teknosa Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
Arkadaşlar diğer siteleri gezdim ve 128gb iPhone 11 Teknosada 18.000 civarı, diğer sitelerden daha ucuz. Hep giriş segmenti Android telefonlar kullandığım için artık güzel kameraya sahip bir telefona sahip olmak istiyorum ve bütçeme göre anca yenilenmiş iPhone 11 alabiliyorum. Emin olamadığım kısım Teknosadaki yaklaşık 5.000 TL'lik fark. Alınır mı, değer mi, bu fiyat farkı sadece serbest piyasa olduğu için mi böyle bu soruların yanıtını alırsam muazzam olur. Ayrıca küçük bir not Teknosa üzerinden başka işletmelerin satış yaptığının farkındayım.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Sercan SAYİT
İyi bir kameralı cihaz olarak Honor 200 alınabilir.

EsdeathSama

80+ Bronze
Ekranında ne problem vardı acaba? Açıkçası çok fazla düşünürsem alamam o yüzden daha az araştırma yaptım :')
Mesaj otomatik birleştirildi:

A kalite olarak görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sebep vermediğin sürece yorumunu göz önünde bulunduramam ki :(
Daha önce oled kullanmadıysanız IPS ekran sizin için sorun oluşturmaz hatta en iyi ips ekranlı telefonlardan biri ip11. Fakat dediğim gibi oled ekran kullanıcısıysanız size çok kötü gelebilir. Ekran gövde oranı biraz sıkıntı ama bir süre sonra alışırsınız.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
Şurayı iPhone 6 ile çeksem yine güzel çıkar ya :)
doğa harikası biryer gerçekten.
1728674227138.png

şöyle bir foto daha aldım kuzenden , yavaş hareket halindeki araçta çekilmiş.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Kanka piyasaya uzak olduğum için. Daha iyi alternatifleri nedenleri ile söyleyebilirsen neden düşünmeyeyim
Mesela yd sıfır 13 alabilirsin, 2. El 13 pro max / 14 pro alabilirsin, veya yd redmi not 13 pro plus 5g alabilirsin. Bunların hepsi seni yıllarca götürecek sağlam cihazlar. Hatta eğerki yurt dışı telefona bulaşmayayım diyorsan 19k ya sıfır not 13 pro plus 5g al. Veya dersen ki ben her yıl para ekleyip eskisini satıp model yükseltebilirim, en mantıklısı yurt dışı iphone olur.

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Umut
Yenilenmiş hiçbir cihaz alınmaz. Teknik serviste çalışırken bildiğiniz büyük markalar gelirdi, cihazları bize en adi malzemeden yenileterek 3e maal ettiğini 10a satardı. Kesinlikle tavsiye etmem o ürüne garantide verilmez muhtemelen.

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
Mesela yd sıfır 13 alabilirsin, 2. El 13 pro max / 14 pro alabilirsin, veya yd redmi not 13 pro plus 5g alabilirsin. Bunların hepsi seni yıllarca götürecek sağlam cihazlar. Hatta eğerki yurt dışı telefona bulaşmayayım diyorsan 19k ya sıfır not 13 pro plus 5g al. Veya dersen ki ben her yıl para ekleyip eskisini satıp model yükseltebilirim, en mantıklısı yurt dışı iphone olur.
Yd için bildiğiniz bir site vs var mı yoksa eskiden olduğu gibi akraba ziyaretini mi bekliyoruz hocam? Dediğim gibi çok çok uzağım telefon piyasasına mazur görün dostlar

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Yd için bildiğiniz bir site vs var mı yoksa eskiden olduğu gibi akraba ziyaretini mi bekliyoruz hocam? Dediğim gibi çok çok uzağım telefon piyasasına mazur görün dostlar
Mesela facebook marketplace kullanabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,440
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom