Neler Yeni

Teknosa Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
Arkadaşlar diğer siteleri gezdim ve 128gb iPhone 11 Teknosada 18.000 civarı, diğer sitelerden daha ucuz. Hep giriş segmenti Android telefonlar kullandığım için artık güzel kameraya sahip bir telefona sahip olmak istiyorum ve bütçeme göre anca yenilenmiş iPhone 11 alabiliyorum. Emin olamadığım kısım Teknosadaki yaklaşık 5.000 TL'lik fark. Alınır mı, değer mi, bu fiyat farkı sadece serbest piyasa olduğu için mi böyle bu soruların yanıtını alırsam muazzam olur. Ayrıca küçük bir not Teknosa üzerinden başka işletmelerin satış yaptığının farkındayım.

Reindi

80+ Silver
Açıkçası telefon piyasasını takip etmeyi bıraktığım zamanlarda Android telefonlar Instagram'a fotoğraf video yüklerken kaliteyi fazlasıyla bozuyordu. Bir de Instagram dışında da iPhone'da kullanılan lenslerin daha kaliteli olduğu aklımda kalmış. Bu arada tamamen güncel bilgilerden uzağım bunu da belirteyim
alacağım s23 ün kamerasının dengi hangi telefon bilgim yok ama gidip mediamarkt a baktım çok da güzel kamerası var cam gibi aynı bence iphone takıntınızı bırakmanız lazım sadece senin içinde demiyorum çevremde 12 taksitle iphone alanlar var

grasdiyas

80+ Silver
Açıkçası telefon piyasasını takip etmeyi bıraktığım zamanlarda Android telefonlar Instagram'a fotoğraf video yüklerken kaliteyi fazlasıyla bozuyordu. Bir de Instagram dışında da iPhone'da kullanılan lenslerin daha kaliteli olduğu aklımda kalmış. Bu arada tamamen güncel bilgilerden uzağım bunu da belirteyim
samusung s serisinde böyle bi durum yok bildiğim kadarıyla ancak dediğiniz doğru not 11 pro kamerası zaten çamur kıvamında instagrama video atınca dahada kötü oluyor

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berat Taşçı
O fiyata ip 11 alınmaz güncelleme getirmeyi kesebilirler yakında onun fiyatına samsung s23 veya a54 alabilirsin veya xiaominin birçok alternatif güzel telefonları var o fiyata illahada iphone istiyorsan 2. El olarak bakabilirsin

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
alacağım s23 ün kamerasının dengi hangi telefon bilgim yok ama gidip mediamarkt a baktım çok da güzel kamerası var cam gibi aynı bence iphone takıntınızı bırakmanız lazım sadece senin içinde demiyorum çevremde 12 taksitle iphone alanlar var
Mağazada ışıklandırma sayesinde kötü kameralar bile güzel gösterebiliyor kanka. S23 için konuşmuyorum tabi ki en nihayetinde amiral gemisi. Apple takıntısından ziyade hiç kullanmamış biri olarak daha kaliteli bir hissiyat vermesi cezbediyor şu an. Ama S serisinin fiyatlarına da bakicam teşekkür ederim

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Arkadaşlar diğer siteleri gezdim ve 128gb iPhone 11 Teknosada 18.000 civarı, diğer sitelerden daha ucuz. Hep giriş segmenti Android telefonlar kullandığım için artık güzel kameraya sahip bir telefona sahip olmak istiyorum ve bütçeme göre anca yenilenmiş iPhone 11 alabiliyorum. Emin olamadığım kısım Teknosadaki yaklaşık 5.000 TL'lik fark. Alınır mı, değer mi, bu fiyat farkı sadece serbest piyasa olduğu için mi böyle bu soruların yanıtını alırsam muazzam olur. Ayrıca küçük bir not Teknosa üzerinden başka işletmelerin satış yaptığının farkındayım.
Çok daha iyi şeyler alabilecekken neden iphone 11 ve neden 2. El

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
ip11 6 yıllık , güncelleme desteğinin kesilmesine az kalmış , kamera-performans gibi konularda artık orta-üst segment androidler bile daha güzel işler çıkarabiliyor. elimde oneplus 9 var ip11 ile birebir yan yana aynı yerde fotoğraf çektim kesinlikle oneplus 9 ile çok çok daha güzel çektim. kuzende s23 var bir başkasında ip14. fotoğraf çekerkenn s23 ü istiyor ip14 ü olan :D ayrıca ip11 de 828p ips lcd çağ dışı kalmış bir ekran var.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu
Ekranında ne problem vardı acaba? Açıkçası çok fazla düşünürsem alamam o yüzden daha az araştırma yaptım :')
Mesaj otomatik birleştirildi:

A kalite olarak görünüyor

Kanka sebep vermediğin sürece yorumunu göz önünde bulunduramam ki :(
Yenilenmis telefonlar genelde parça parça birlestirilmis oluyor. Onun yerine gidip 2. El orjinal bulabilirsiniz. Hemde daha uygun fiyata

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
S22 vs S21 FE karşılaştırması yapabilecek biri var mı peki? Sanırım gidişat oraya doğru gidiyor. FE takısı tam olarak ne anlatıyor bilmiyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Yenilenmiş telefon asla alınmaz dostum. 2. el net bir şekilde yenilenmişten daha mantıklı.

S22 vs S21 FE karşılaştırması yapabilecek biri var mı peki? Sanırım gidişat oraya doğru gidiyor. FE takısı tam olarak ne anlatıyor bilmiyorum.
S22 tabii ki ama bataryası gerçekten sorun.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
s22 kasa kalitesi , kamera , performans , ekran kalitesi olarak daha iyi iken s21 fe baatarya olarak daha iyi. ayrıcaa exynos olan s22 ler biraz fazla ısınıyor.

Reindi

80+ Silver
ip11 6 yıllık , güncelleme desteğinin kesilmesine az kalmış , kamera-performans gibi konularda artık orta-üst segment androidler bile daha güzel işler çıkarabiliyor. elimde oneplus 9 var ip11 ile birebir yan yana aynı yerde fotoğraf çektim kesinlikle oneplus 9 ile çok çok daha güzel çektim. kuzende s23 var bir başkasında ip14. fotoğraf çekerkenn s23 ü istiyor ip14 ü olan :D ayrıca ip11 de 828p ips lcd çağ dışı kalmış bir ekran var.
s23 ün kamerası iyi mi o kadar bende alacağım da

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Semi kaan Çakır
bayağı iyi , birazdan örnek 1-2 foto ister yüklerim.

1728660228453.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye