Poco F7 arıyodum. Hep aldığım Facebookta stokta kalmamış dediler. Bende başka site bakarken rokans mobile i gördüm. Diğer forumlarda vs. baktım çoğu kişi...
Ben bir sorun görmedim şefim ama ben çok aktif oyun oynayan birisi değilim. Gaming kiti ile ben birlikte 13.300tl aldım ama benim tel 256gb ama geçen sene...
NOT : 16k diye belirttiğim ücret yurtdışı içindir.
Hem günlük hayat hem de evde oyun için karışık telefon lazım. Az çok araştırma ile İnfinix GT 30 Pro...
sizce alınır mı ? fan kiti 12+256 gb olan veriyon. 17.730 tl. 2 yıl kadar götürsün yeterli. zaten yedek telefonum var 2 tane biri redmi 10 diğerki redmi 13 pro.
2.el mümkün değil hocam.
bide ömür olarak uzun olması lazım, şuanki telefon (redmi 10) anlamadığım şekilde whatsapp a giriş olmuyor, her yolu denedim. SİM...
16k bütçe var. Kamerayı hiç açmam bile önemli bir faktör değil. İstediklerim yazılım olarak iyi ve uzun ömrülü olması, işlemcinin uzun süre götürmesi...
https://furylevel.com/furylevel-z1?Renk=Beyaz alınır mı ? 18 cm el , her türlü tutuş şekli uygunum. Fps odaklı oynuyorum genelde. Batarya vs pek önemli...