BorMadeni2000 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Rokans Mobile güvenilir mi?

konu güncel.
  2. B

Rokans Mobile güvenilir mi?

Poco F7 arıyodum. Hep aldığım Facebookta stokta kalmamış dediler. Bende başka site bakarken rokans mobile i gördüm. Diğer forumlarda vs. baktım çoğu kişi güvenilir dedi. Ama birkaç kişi başka renk gönderdiler falan demiş. Sizce güvenilir mi? veya alışveriş yapan varmı?
  3. B

16k bandında telefon önerisi

NOT : 16k diye belirttiğim ücret yurtdışı içindir. Hem günlük hayat hem de evde oyun için karışık telefon lazım. Az çok araştırma ile İnfinix GT 30 Pro buldum. Fanlı olan 12 gb ve 256 gb hafızası olan model 17k küsür fiyata geliyor. Özellik olarak: kamerayı hiç kullanmam nerdeyse, telefon beni...
  4. B

Öneri İnfinix GT 30 Pro Alınır mı ?

hocam bazıları yazılımsal olarak kötü bug vs oluşabiliyor demiş. yaşadınız mı ? veya şu an fan kiti ile birlikte 17k ya alınır mı telefon YD.
  5. B

İnfinix gt30 pro alınır mı ?

sizce alınır mı ? fan kiti 12+256 gb olan veriyon. 17.730 tl. 2 yıl kadar götürsün yeterli. zaten yedek telefonum var 2 tane biri redmi 10 diğerki redmi 13 pro.
  6. B

2.el mümkün değil hocam. bide ömür olarak uzun olması lazım, şuanki telefon (redmi 10) anlamadığım şekilde whatsapp a giriş olmuyor, her yolu denedim. SİM kart takıp ana telefon olarak kullanacağım. Bankada max 200 tl oluyor onla uğraşacaklarını sanmıyorum.
  7. B

16k bütçe var. Kamerayı hiç açmam bile önemli bir faktör değil. İstediklerim yazılım olarak iyi ve uzun ömrülü olması, işlemcinin uzun süre götürmesi, performans olarak düşük olmaması. XOS yazılımı kötü vs biliyorum ama daha çok kurcalamalık ve özelleştirilebilir yazılım iyi olur. Telefonu YD...
  8. B

İnfinix gt20Pro alınır mı?

12 13 civarı bütçem var. Kamerayı hiç kullanmam desem yeridir. İşlemcisi vs çok güzel ama arkadaşım görünce hintli telefonu diye biraz dalga geçti görünüşüyle. İnceleme videolarında kutu dopdoluydu kılıftan soğutucu ya soğutucudan ekran korumasına. Kısasa gelelim, markasının bilinmemesinden ve...
  9. B

Fevell Z1 mouse 1700 tl ye alınır mı ?

https://furylevel.com/furylevel-z1?Renk=Beyaz alınır mı ? 18 cm el , her türlü tutuş şekli uygunum. Fps odaklı oynuyorum genelde. Batarya vs pek önemli değil benim için.
  10. B

Yardım KABLOSUZ MEKANİK VEYA MANYETİK KLAVYE LAZIM

hocam bi tık geç dönmek zorunda kaldım(1haftacık) 98 100 klavye https://mecmonkey.com/products/product öneririm rengi görüntüsü güzel butce cok cıkarsa mchose g98 alın. Yani hocam aşırı şekilde numpad kullanıyor iseniz bunlar mantıklı ama numpadın yokluguna bi yerden sonra alışılıyor, illa...
  11. B

Eski microsoft marka 2007 den kalma klavye, onca yıl sürekli kullandık ama hiç bozulmadı. 1764446161 manyetik zorunlu mu ? veya 75 68 60 gibi tercihler varmı
  12. B

hayırlı olsun bende vardı malesef üzüle üzüle iade ettim. İade etme sebebim 6 adet tuşta rgb led sorunu çıkması ama hangi forumda sorarsam sorayım sadece bende olan bi sorun imiş.
  13. B

%75 klavyelerde ses daha tok geliyor. stokta oldugu zamanı yakalarsa g75pro en iyisidir, yoksa epomaker he75tri. mix87 uzun süre kullanımdan sonra cotton oldugu için ses tutarsızlıgı veya çirkinleşme yapabilir haberiniz olsun.
  14. B

he75 tri zaten mekanik ve kablosuz. bu fiyata manyetik sağlıklı olmaz ama illa isterim derseniz mchose ace 68 , jet75 gibi bakabilirsiniz. mix87 riskli tercih incelemesi falan yok bilinen model değil, üstelik apollo switchde aşırı ses şikayeti var diğer lightning switch ise cotton pad ile...
  15. B

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

kablosuz çok zorunlu değil hiç kablosuz kullanmadım. sizce mchose mix87 mi beast r75 mi birinde kalite var birinde yerli marka güvencesi
Geri