https://furylevel.com/furylevel-z1?Renk=Beyaz alınır mı ? 18 cm el , her türlü tutuş şekli uygunum. Fps odaklı oynuyorum genelde. Batarya vs pek önemli değil benim için.
hocam bi tık geç dönmek zorunda kaldım(1haftacık) 98 100 klavye
https://mecmonkey.com/products/product öneririm rengi görüntüsü güzel
butce cok cıkarsa mchose g98 alın. Yani hocam aşırı şekilde numpad kullanıyor iseniz bunlar mantıklı ama numpadın yokluguna bi yerden sonra alışılıyor, illa...
Eski microsoft marka 2007 den kalma klavye, onca yıl sürekli kullandık ama hiç bozulmadı.
1764446161
manyetik zorunlu mu ? veya 75 68 60 gibi tercihler varmı
hayırlı olsun bende vardı malesef üzüle üzüle iade ettim. İade etme sebebim 6 adet tuşta rgb led sorunu çıkması ama hangi forumda sorarsam sorayım sadece bende olan bi sorun imiş.
%75 klavyelerde ses daha tok geliyor. stokta oldugu zamanı yakalarsa g75pro en iyisidir, yoksa epomaker he75tri. mix87 uzun süre kullanımdan sonra cotton oldugu için ses tutarsızlıgı veya çirkinleşme yapabilir haberiniz olsun.
he75 tri zaten mekanik ve kablosuz. bu fiyata manyetik sağlıklı olmaz ama illa isterim derseniz mchose ace 68 , jet75 gibi bakabilirsiniz. mix87 riskli tercih incelemesi falan yok bilinen model değil, üstelik apollo switchde aşırı ses şikayeti var diğer lightning switch ise cotton pad ile...
çok anlamam şu an bende mchose jet75 var rgb led sorunu gibi sorun çıkardı. iade ettim. sizce mchose mix87 mi almalıyım yoksa beast r75 he pro mu almalıyım bu forumdan sonra fikrim iyice değişti.
ortaya karışık her işi yapıyorum uzun ömrülü olması lazım. kendi sitesindeki özellikleri aşırı uçuk geldi lightning switch alacağım apollo çok pahalı geldi. Ve kullanan varsa 0.001 hassasiyet 0.08 ms falan gerçek mi yoksa kopla mı ?
Ağustos ayında jet75 aldım gayet güzeldi ama bu hafta içinde 5 farklı tuşta rgb led sorun çıkardı. İade edeceğim. Aynı fiyatta hall efect klavye bakarken mchosenin mix87 sini gördüm. 0.001 hassasiet ve 0.08ms olması uçuk geldi. Mix87 kullanan varsa anlatır mı hangi switchi daha iyi ?
Bu fiyata yok bulamazsın demeden önce var arkadaşlar. Tam 2000 olmak zorunda değil 2300 falan kabul. Genel olarak oyunda kullanacağım, hızlı ve uzun ömürlü olsun yeter, 68 tuş altı düşünmüyorum hiç kullanışlı değil...