BorMadeni2000 isimli üyenin son içerikleri

1. B

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

kablosuz çok zorunlu değil hiç kablosuz kullanmadım. sizce mchose mix87 mi beast r75 mi birinde kalite var birinde yerli marka güvencesi
  2. B

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

çok anlamam şu an bende mchose jet75 var rgb led sorunu gibi sorun çıkardı. iade ettim. sizce mchose mix87 mi almalıyım yoksa beast r75 he pro mu almalıyım bu forumdan sonra fikrim iyice değişti.
  3. B

MChose mix87 alınır mı ?

JET75 vardı iade edeceğim sıkıntılı geldi. İade sonrası Mix87 almalı mıyım ? kullanan varsa bilgilendirirse çok sevirinirim.
  4. B

Mchose mix87 alınır mı ?

ortaya karışık her işi yapıyorum uzun ömrülü olması lazım. kendi sitesindeki özellikleri aşırı uçuk geldi lightning switch alacağım apollo çok pahalı geldi. Ve kullanan varsa 0.001 hassasiyet 0.08 ms falan gerçek mi yoksa kopla mı ?
  5. B

MCHOSE jet75 iade edilip Mix87 alınır mı ?

Ağustos ayında jet75 aldım gayet güzeldi ama bu hafta içinde 5 farklı tuşta rgb led sorun çıkardı. İade edeceğim. Aynı fiyatta hall efect klavye bakarken mchosenin mix87 sini gördüm. 0.001 hassasiet ve 0.08ms olması uçuk geldi. Mix87 kullanan varsa anlatır mı hangi switchi daha iyi ?
  6. B

2000tl bandında manyetik klavye önerisi

Bu fiyata yok bulamazsın demeden önce var arkadaşlar. Tam 2000 olmak zorunda değil 2300 falan kabul. Genel olarak oyunda kullanacağım, hızlı ve uzun ömürlü olsun yeter, 68 tuş altı düşünmüyorum hiç kullanışlı değil...
  7. B

Minecraft optifine kuramıyorum

Gayet normal bir şekilde indirdim. Optifine dosyasını açma sırasında `Java ile birlikte çalıştır` seçeneği yok. İnternette çözümünü bulamadım.
Geri