İş yerinden multinet üzerinden 15.000 Tl yemek kartı alıyorum extra yemek ücretimi de karşılıyorlar ben bu kartın içerisinde ki parayı nakite çevirebilir...
ilk fotoğraf %90 sahte içerik o fiyata o laptopu hem vermezler hemde " aşağıda ki laptop için geçerli olmayabilir" yazıyor eğer doğruysa kesinlikle ilk...
Km veya yaş takıntım yok ancak aracı alıp sanayi sanayi de gezmek istemem dediğiniz gibi sıkışmış birinden honda veya eski kasa corolla düşürebilirsem...
Bütçe olarak 200 - 250 bandı araç bakıyordum otomatik vites 350000'de honda civic 1.5 el aldım 180.000'e tavsiye ederim eski model ama sorunsuz bir araç...
Herkese selam, Motorumu satıp üzerine ekleyip araba almak istiyorum, ekleyeceğim parayla birlikte totalde max 350.000 civarı bir bütçem oluyor. İlk arabam...
Öncelikle senin adresin sslerde görünüyor güvenliğin için o kısmı buradan silebilirsin dolandırılma vakası için mahkemeye verebilirsin karakol bir şey...
Hocam cihazı aldım çalışmasında vs bir sorun yok biraz bakım istiyor. Ekran kartını hiç görmüyor İGPU ile çalışıyor vega8 kalan özelliklerde de bir problem...
Harbiden sağlam risk bu. Laptopu degeri icindeki ekran kartı kadardır neredeyse. Igpu da uzun sure kurtarmaz senide. Yaptirmaya kalksan ne kadar isterler...