Klayjre isimli üyenin son içerikleri

1. Klayjre

Yardım Yemek kartlarını nasıl nakite çevirebilirim - Setcard -Multinet Vs

İş yerinden multinet üzerinden 15.000 Tl yemek kartı alıyorum extra yemek ücretimi de karşılıyorlar ben bu kartın içerisinde ki parayı nakite çevirebilir miyim böyle bir seçeneğim var mı ?
  2. Klayjre

Oyuncu Laptopu Önerisi

ilk fotoğraf %90 sahte içerik o fiyata o laptopu hem vermezler hemde " aşağıda ki laptop için geçerli olmayabilir" yazıyor eğer doğruysa kesinlikle ilk cihaz çok daha iyi 4070 olan
  3. Klayjre

Tanıdıktan alacağım sizce değer mi

değmez ekran kartı dışında para eden hiçbir şey yok orada
  4. Klayjre

Yardım Photoshop ve ilüstratörü crackli nerden nasıl indirebilirim

Crackli kullanmak riskli olabilir, itemsatış tarzı sitelerden süresiz üyelik satıyorlar çok uygun fiyatlara oradan alabilirsin
  5. Klayjre

Öneri 300.000 - 350.000 TL Arası alınabilecek ideal arabalar ?

Km veya yaş takıntım yok ancak aracı alıp sanayi sanayi de gezmek istemem dediğiniz gibi sıkışmış birinden honda veya eski kasa corolla düşürebilirsem bütçeme uydurabilirim o tarz araçları da
  6. Klayjre

Fiesta 1.4 veya 1.25 eklenebilir listeye hocam
  7. Klayjre

Herkese selam, Motorumu satıp üzerine ekleyip araba almak istiyorum, ekleyeceğim parayla birlikte totalde max 350.000 civarı bir bütçem oluyor. İlk arabam olacak (daha önce araç kullandım tabi) çok çakal işi bmw vs takıntım yok tipi ve motoru olabildiğince düzgün olabilecek genç işi bu fiyatta...
  8. Klayjre

Dolandırıldım, Ne Yapmalıyım?

Öncelikle senin adresin sslerde görünüyor güvenliğin için o kısmı buradan silebilirsin dolandırılma vakası için mahkemeye verebilirsin karakol bir şey yapamaz mahkeme işlemleri vs uzun sürer kendim çözeyim dersen isim soy isimden vs kişinin ailesini bulup (illegal yöntemle) babasıyla görüşerek...
  9. Klayjre

İphone 15 şarjı çok çabuk bitiyor.

fiyat olarak ne kadar ödedin
  10. Klayjre

İkinci elde bu sistem ne kadar eder

12 civarında alıcı bulabilir bence
  11. Klayjre

Yardım Kısmen arızalı Laptop alacağım mantıklı mı ?

Hocam cihazı aldım çalışmasında vs bir sorun yok biraz bakım istiyor. Ekran kartını hiç görmüyor İGPU ile çalışıyor vega8 kalan özelliklerde de bir problem yok gibi fiyat olarakta 10kya aldım ekranı falan düzgün minik bir ışık süzmesi var beyaz ekranda görünen
  12. Klayjre

bu seferlik fantezi olsun bakalım ne olacak risk almayı severim umarım pek sorun çıkartmaz
  13. Klayjre

baktırmadığını belirtiyor ama yüksek ihtimal bakıp ya olumsuz yada yüksek bir maliyet çıkartmışlardır. Ben oyun olarak lol vs anca oynarım igpu işimi görecektir düşüncesi ile alacağım yaptırabilirsem de yaptırmayı düşünüyorum ilerleyen süreçte sonuçta fiyatı belli 10kya eba canavarı veriyorlar...
  14. Klayjre

yani bence cihazın fiyatı uygun ekran kartı arızalı diyelim ki yaptırması 10k tuttu bu durumda bile mantıklı görünüyor gibi ama düzen tutar mı orası muamma tabi
  15. Klayjre

Cihaz Asus rog strix Cihazın özellikleri ryzen 9 5900hx - rx 6800m 12 gb (bozukmuş ama cihazın içerisinde) 1080p 300hz ips ekran - 256gb nvme m2 ssd - 16gb ddr4 ram Bir süre alıp ryzen 9 5900hxin içinde ki Vega 8 igpu ile idare etmeyi düşünüyorum sonrasında harici kartı yaptırırım diye...
Geri