Pili baya iyi 16e nin, büyük ekranlı plus/ pro max serileri hariç en iyi pil sanırım 16e de şuan için.Hocam 16e pil konusunda s23 fe gibi değil mi? Pil konusunda zaten çile çekiyorum. 60hz istemiyorum açıkçası, bu yüzden düz 16 yd modelini bile seçeneklerim arasına almadım.
Fazla sıcak bakamıyorum ya nedense şu cihaza, her yerinden kırpmışlar, keşke tek kamera olmasa.Pili baya iyi 16e nin, büyük ekranlı plus/ pro max serileri hariç en iyi pil sanırım 16e de şuan için.
Yok artık onun bataryasına sorun vardır hocam. Günü çok rahat çıkarıyorum. Tam bir Ölçüm yapmadım ama 7-8 saat ekran süresi alıyorum s24u da. Poco x6 Pro da akşama ikinci şarjı takardım bunda takmıyorumHocam bende de s serisi var ama 3 saat ekran süresi alıyorum...
sıkıntılı değil, boyutuna göre.Çok mu sıkıntılı, 16 pro max biraz aşıyor gibi bütçemi.
Bende s23 fe var hocamYok artık onun bataryasına sorun vardır hocam. Günü çok rahat çıkarıyorum. Tam bir Ölçüm yapmadım ama 7-8 saat ekran süresi alıyorum s24u da. Poco x6 Pro da akşama ikinci şarjı takardım bunda takmıyorum
Peki pm ye çıkmazsa pro mu alayım sizce?sıkıntılı değil, boyutuna göre.
Pilin ne kadar önemli olduğuna bağlı. Pil 1. sıradaysa 25 Ultra.Peki pm ye çıkmazsa pro mu alayım sizce?
s23 fenin işlemcisi kötü o yüzden o kadar düşük pil süresi alıyor muhtemelenYok artık onun bataryasına sorun vardır hocam. Günü çok rahat çıkarıyorum. Tam bir Ölçüm yapmadım ama 7-8 saat ekran süresi alıyorum s24u da. Poco x6 Pro da akşama ikinci şarjı takardım bunda takmıyorum
s25 ultra al işteBende s23 fe var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki pm ye çıkmazsa pro mu alayım sizce?
Ya 1 günü çıkarsın bana yeter, telefona gün içinde ortalamadan fazla bakan biriyim.Pilin ne kadar önemli olduğuna bağlı. Pil 1. sıradaysa 25 Ultra.
Kararım o yönde gibi hocam, muhtemelen hangisini ucuza bulursam onu alırım ama şu an 25 ultra ağır basıyor. İleride satmaya kalksam iphone değer kaybetmiyor, benim için biraz zor bir tercih olacak ama bakalım hayırlısı.s23 fenin işlemcisi kötü o yüzden o kadar düşük pil süresi alıyor muhtemelen
s25 ultra al işte
2-3 sene içinde satıp üstüne geçmeyeceksen 25u yine iyi benceYa 1 günü çıkarsın bana yeter, telefona gün içinde ortalamadan fazla bakan biriyim.
Kararım o yönde gibi hocam, muhtemelen hangisini ucuza bulursam onu alırım ama şu an 25 ultra ağır basıyor. İleride satmaya kalksam iphone değer kaybetmiyor, benim için biraz zor bir tercih olacak ama bakalım hayırlısı.
Server kaydı çok pahalı. İkinci bir telefon alırım ya da ikinci el s24u falan alırım daha iyi. 300 dolar kayıt mı olur. Bir de kargoyla adama telefon yollayacaksın. Bi 600 tl de git gel kargosu tutar. Saçmalık resmen.Server kayıt açılmış hocam, fiyatları artıyor şu an KSWKWOEJEJEI demin baktığım ilan 38k olan fiyatı 40k yapmıs