Yenilenmiş iphone 11 alınır mı??

Selamünaleyküm abilerim ablalarım uzun bir süredir yenilenmiş bir tane telefon almak istiyordum şu an kullandığım Redmi Note 12 Pro 4G telefonum artık yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor ve yeni bir telefon arayışı içine girdim. Kendime de Android telefon almama konusunda söz verdim çünkü şu ana kadar ne kadar Android kullanmışsam 2 sene sonra değiştirmek zorunda kaldım (sürekli Redmi telefon kullanıyorum redmiylede ilgili olabilir) ve artık Android'e kötü gözle bakar oldum o sebepten dolayı iPhone bir cihaz almak istiyorum ama malum bende öğrenciyim gidip sıfır bir IPhone'ye 40 50 bin TL basamıyorum 10 13 bin TL arası bütçe hesapladım kafamda ve bnunu taksitli bir şekilde ödeyebilirim bende yenilenmiş telefonlara yöneldim hem taksit imkanı hem de fiaytının ucuzluğu hoşuma gitti ama ne zaman Trendyol veya Hepsiburada'dan ürün değerlendirmelerine baksam 2 3 kişide sıkıntı olmazken bir kişide çok sorunlu bir cihaz gelmiş hani biraz cesaret edemedim ama durum şu an biraz farklı 1-2 yorumdada telefonum sıkıntılı geldi ve iade talebimde red edildi diyorlar yani ne yapabilirim aldığımda bir sorun çıkarsa ne yapabilirim veya siz nereden almamı tavsiye edersiniz daha önce böyle bir şey yaşayan var mı acaba beni bir aydınlatırsanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.
iPhone 11 de şu saatten sonra maks 2 sene daha gider zaten o konuda farkını görmezsin. Bence o bütçede Androidden devam da edilebilir ama Redmi denen çöp tenekelerinden uzak dur kimde hangi modelini görsem aşırı kasıyor cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,938
Üyeler
186,695
Son üye
anonim judge
Geri