Yenilenmiş iphone 11 alınır mı??

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12500
Selamünaleyküm abilerim ablalarım uzun bir süredir yenilenmiş bir tane telefon almak istiyordum şu an kullandığım Redmi Note 12 Pro 4G telefonum artık yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor ve yeni bir telefon arayışı içine girdim. Kendime de Android telefon almama konusunda söz verdim çünkü şu ana kadar ne kadar Android kullanmışsam 2 sene sonra değiştirmek zorunda kaldım (sürekli Redmi telefon kullanıyorum redmiylede ilgili olabilir) ve artık Android'e kötü gözle bakar oldum o sebepten dolayı iPhone bir cihaz almak istiyorum ama malum bende öğrenciyim gidip sıfır bir IPhone'ye 40 50 bin TL basamıyorum 10 13 bin TL arası bütçe hesapladım kafamda ve bnunu taksitli bir şekilde ödeyebilirim bende yenilenmiş telefonlara yöneldim hem taksit imkanı hem de fiaytının ucuzluğu hoşuma gitti ama ne zaman Trendyol veya Hepsiburada'dan ürün değerlendirmelerine baksam 2 3 kişide sıkıntı olmazken bir kişide çok sorunlu bir cihaz gelmiş hani biraz cesaret edemedim ama durum şu an biraz farklı 1-2 yorumdada telefonum sıkıntılı geldi ve iade talebimde red edildi diyorlar yani ne yapabilirim aldığımda bir sorun çıkarsa ne yapabilirim veya siz nereden almamı tavsiye edersiniz daha önce böyle bir şey yaşayan var mı acaba beni bir aydınlatırsanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.

Selamünaleyküm abilerim ablalarım uzun bir süredir yenilenmiş bir tane telefon almak istiyordum şu an kullandığım Redmi Note 12 Pro 4G telefonum artık yavaş yavaş ömrünü tamamlıyor ve yeni bir telefon arayışı içine girdim. Kendime de Android telefon almama konusunda söz verdim çünkü şu ana kadar ne kadar Android kullanmışsam 2 sene sonra değiştirmek zorunda kaldım (sürekli Redmi telefon kullanıyorum redmiylede ilgili olabilir) ve artık Android'e kötü gözle bakar oldum o sebepten dolayı iPhone bir cihaz almak istiyorum ama malum bende öğrenciyim gidip sıfır bir IPhone'ye 40 50 bin TL basamıyorum 10 13 bin TL arası bütçe hesapladım kafamda ve bnunu taksitli bir şekilde ödeyebilirim bende yenilenmiş telefonlara yöneldim hem taksit imkanı hem de fiaytının ucuzluğu hoşuma gitti ama ne zaman Trendyol veya Hepsiburada'dan ürün değerlendirmelerine baksam 2 3 kişide sıkıntı olmazken bir kişide çok sorunlu bir cihaz gelmiş hani biraz cesaret edemedim ama durum şu an biraz farklı 1-2 yorumdada telefonum sıkıntılı geldi ve iade talebimde red edildi diyorlar yani ne yapabilirim aldığımda bir sorun çıkarsa ne yapabilirim veya siz nereden almamı tavsiye edersiniz daha önce böyle bir şey yaşayan var mı acaba beni bir aydınlatırsanız sevinirim şimdiden hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.
iphone 11 alırsan 1 sene anca dayanır bence awıofjawıojdaws

yani elimde 9 senedir elimde olan bitane 6s var babamdan bana benden kardeşime falan bütün aile kullandık halen sapasağlam ve benim telefonumdan daha seri diye ben iphone almak istiyorum bende isterdim gidip iphone 13 15 almak ama malum türkiye şartları

Bence şöyle bakalım
iphone 11 sadece işlemcide önde belki ios kullanması sizin için + olabilir
bir de ips ekranı var bence kesinlikle çok büyük bir eksi

cmf phone 1 de oled ekran var
parmak izi var
çok çok daha yeni bir telefon

kamera hakkında yorum yapamıyorum

tercih sizin bence

yani ben birazda kendi deneyimlerimden dolayı iphone almak istiyorum örneğin cmf phone 1 i aldığımı var sayalım ben ağrıda oturuyorum çok ıssız bir yer burda ne ekranı ne bataryası hiçbir parçası yok telefon elimden düştü diyelim ne yapıcam bide ben zaten iphone 6s 7 8 8plus x s max 11 13 gibi telefonların hepsini deneyimledim akrabalarda falan veya tanıdıklardan alıp kurcaladım şuanki telefonum da oled ama iphone 8 inki renkleri daha canlı daha güzel yani ben ips olmasına takılmıyorum sadece trendyoldan falan alsam bir sorun olurmu veya aksi bir durumda nasıl iade ederim iade talebimi red ederlerse ne yapabilirim

yağ gibi (fps dropun bol olsun)
reis zaten oyun oynamam ben telefondan eğer oyun oynayacak olsam şuanki telefonu biraz erteler ipad alırdım clash of clans oynuyorum aktif olarak ondada 200 fps alma niyetim yok sadece günlük kullanımda şarjı vs dayansın yeter

reis zaten oyun oynamam ben telefondan eğer oyun oynayacak olsam şuanki telefonu biraz erteler ipad alırdım clash of clans oynuyorum aktif olarak ondada 200 fps alma niyetim yok sadece günlük kullanımda şarjı vs dayansın yeter
günlük kullanımda 60 fps veremeyebiliyor forumda şikayetleri var ios 26 ile ilgili bakabilirsin istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri