Panel farkına çok hakim değilim vallahi. İps kullanıyorum şu an ışık sızması hariç herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tayfun reis kimdir bakayım bir yazısı...
https://ty.gl/sii05tmibot2j
Genel olarak cs 2 rocket league falan oynuyorum, yukarıdaki monitörü beğenmiştim ama hangisini almalıyım emin olamadım. Yardımcı...
Genelikle cs 2, rocket league oynuyorum harici bir beklentim yok. Acer 165hz 1ms 27inç full hd kullanıyorum ama görüntü kalitesi haliyle pek hoşuma gitmiyor...
Knk Enes özen diye bir adam var vantilatör karşılaştırma videosu var onun orada bu modelle xiaomi smart fan 2 lite modeli ve iki üç modeli daha kıyaslıyor...
Ben de İzmir kral vallahi bana yetiyor artıyor bile xiaomi smart fan 2. Tüketimi de baya az modları da güzel ve telefondan kontrol mümkün
1782152071
Baya...
Kral forumda kim ne derse yaptım vallahi. İşlemci testleri yaptım, saatlerce rame yaptım, sistemdeki çoğu parçayı hem test ettim hem de bazılarını 2...
Bu 5060ti a geçtiğimden beri sorunlar peşimi bırakmadı knk zaten bıktım vallahi. Amd sorunlu nvidia öyle böyle dediler aldım o günden beri uğraşıyorum :)...
Xiaomi smart fan 2 lite veya direkt düz 2 modelini alabilirsin bence kral. Ben düz iki modelini kullanıyorum baya memnunum ama lite modelini kullananlar da...
6 aydır kart bende bir kere dlss fg açmadım, kurcalamadım bile kral :d cs çok sık oynuyorum 5060ti ve rx 9060xt kullandım ve cs 2 performansı berbat geldi...