Knk Enes özen diye bir adam var vantilatör karşılaştırma videosu var onun orada bu modelle xiaomi smart fan 2 lite modeli ve iki üç modeli daha kıyaslıyor...
Ben de İzmir kral vallahi bana yetiyor artıyor bile xiaomi smart fan 2. Tüketimi de baya az modları da güzel ve telefondan kontrol mümkün
1782152071
Baya...
Kral forumda kim ne derse yaptım vallahi. İşlemci testleri yaptım, saatlerce rame yaptım, sistemdeki çoğu parçayı hem test ettim hem de bazılarını 2...
Bu 5060ti a geçtiğimden beri sorunlar peşimi bırakmadı knk zaten bıktım vallahi. Amd sorunlu nvidia öyle böyle dediler aldım o günden beri uğraşıyorum :)...
Xiaomi smart fan 2 lite veya direkt düz 2 modelini alabilirsin bence kral. Ben düz iki modelini kullanıyorum baya memnunum ama lite modelini kullananlar da...
6 aydır kart bende bir kere dlss fg açmadım, kurcalamadım bile kral :d cs çok sık oynuyorum 5060ti ve rx 9060xt kullandım ve cs 2 performansı berbat geldi...
Beyler selam, msi shadow 2x 5060ti 16gb modeli var sistemde. Üç beş sorun yaşayınca karttan sebep sıkıntı var diye düşünmüştüm ama ürün normal diyor garanti...
Oyunda donup oyundan atma sorunları yaşıyorum bayadır. Ram sebepli mi diye düşünmeye başladım artık. Ekran kartı 4 kez servise gitti sistemi yeniledim...
Denedim hocam. Ddu ile silip tekrar da yükledim.
1779466235
Denedim hocam. Eski stabil sürümü de kurmayı denedim maalesef işe yaramıyor
1781434692
Ekran...