gb55 isimli üyenin son içerikleri

1. gb55

CS2 SKİN ALMA SİTESİ

Csfloat iyidir
  2. gb55

Yardım Msi Servis Point Mağduriyeti

Kart var hocam da içim rahat değil kullanma konusunda bakalım artık.
  3. gb55

Direkt servisi arayıp tamir olduğunu öğrendiğim gün thh ye başvuru yaptım hocam. Aynı dediğiniz gibi benim beyanımı attım onların da işlem yaptığına dair yolladığı servis raporunu attım thh sistemine. Tamiri yapan teknisyen bile yüksek ihtimalle haklı çıkarsınız diyor 😅 ama yok illa uğraşıp...
  4. gb55

Servisi aradım tamir yapıldı biz başka işlem yapamayız. thh harici bir yol gözükmüyor sizin için dedi.
  5. gb55

Ya yapay zeka aklımı karıştırdı. Yok thh de kullandığın belli olursa sen tamiri kabul ettin gibi karar çıkabilir falan diye boş yaptı. Ondan kararsızlık yarattı bende.
  6. gb55

Thh kararı gelene kadar ikinci el idare edecek bir kart almak mantıklı mı sizce beyler? Kart elime ulaştı ama thh kararına kadar kullanmayı düşünmüyorum kutusunda bıraktım öyle.
  7. gb55

Yok hocam ben zaten talep kısmında detaylıca yazıp iade veya değişim raporu oluşturmanızı talep ediyorum dedim. Bunlar benim isteğim dışı tamir yapıp gönderdi cihazı.
  8. gb55

Eyvallah hocam sağolasın 1783660672 Tamamdır hocam dediğin gibi bir araştırma yapıp ulaşmaya çalışırım 1783660869 28 kasımda aldım ürünü ilk servise gönderdiğim tarih 21 ocak. İlk 6 ay içerisinde 4 kez servise gitti geldi sağlam dediler.
  9. gb55

Hocam kabul etmezdim haber verselerdi 😅adamlara test edilsin diye gönderdim tamir edip göndermişler. Bilgi almak için ben aradım da öğrendim tamir yapıldığını. Servisteki eleman bile thh başvuru yaptıysanız haklı çıkarsınız büyük ihtimalle dedi. 1783593874 Direkt servise attığım raporu ve...
  10. gb55

Çözüldü✓ 1.5k -2.5k Arası Klavye ve Max 1.5k Mouse Arıyorum (Çok Ürün Var Kafam Karışık)

Havit gamenote kb904L kullanıyorum ben baya memnunum hocam. Tavsiye ederim.
  11. gb55

Beyler selam, Vatan bilgisayardan msi rtx 5060ti 16gb bir ekran kartı almıştım aldığım ilk aydan itibaren sorunlar yaratan bir karttı. Bu kart yüzünden tam tamına üç kez sistem değiştirdim ancak sorunlarım çözülmedi. 4 kez servise gitti ama sağlam diyip gönderdiler ama 5. Kez gidince sorun...
  12. gb55

Mavi Ekran Nvlddmkm 153 Hatasından Kurtulamıyorum !

Eyvallah reis. En azından 7 ay sonra haklı çıkmanın verdiği gururu yaşıyor gibiyim 😅 çilelerim bitti...
  13. gb55

Mavi Ekran Nvlddmkm 153 Hatasından Kurtulamıyorum !

Teknik servis bugün yazı iletmiş. Gpu değişmiş kart bozukmuş. Tamir yapıp yollayalım gibi bir yol izlemeyi seçmişler. Ben de hakem heyetine başvuru yaptım. Yüksek ihtimalle bilirkişi istediğiniz kararı onaylar dedi servisteki eleman da.
  14. gb55

Yardım iPhone 17 İçin Ekran Koruyucu Önerisi.

Gördüm ben de ama kenarda siyah şerit gibi bir olay vardı benim baktığımda pek sarmadı gibi oldu ondan 1783289530 Kaliteli ürün olunca pek fark olmuyor bence kral ya. Durduk yere ekranı kırıp yaptırmakla uğraşmayalım bir de
  15. gb55

Yardım iPhone 17 İçin Ekran Koruyucu Önerisi.

Beyler selam, geçen baseus almıştım kötü çıktı direkt çöp oldu. Spigen alayım diyorum ama stok gelmedi bir türlü var mıdır öneriniz?
Geri