A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      Bu sistemi diyordum , gayet güzel
    • A
      alduin0, 60k Masaüstü toplama Pc önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1.html?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enuc...
    • A
      alduin0, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 60k Masaüstü toplama Pc önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşıma max 60k lık masaüstü pc toplayacağız. Kullanım amaçları : 1.yüksek microsoft ofice tarzı uygulama kullanımları 2.Matlab kullanımı (Tflops yüksek...
    • A
      alduin0, Laptop öneri itopya. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gayet uygun. 5050 olması ekstradan çok fazla maliyet demek değildir. 4070 laptop daha fazla performans verebilir. Baktığınız bilgisayarı alabilirsiniz...
    • A
      alduin0, Öneri EKRAN KARTI ÖNERİSİ 30-35K başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      9070 xt gayet iyi bir kart. Şimdiye kadarki en iyi fiyat performanslardan biri. Yüzüstü bırakmaz.
    • A
      alduin0, Asus Tuf mı Hp Victus mu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      4050 laptobum var. 4060 kullanan arkadaşımla nerdeyse aynı fps aliyorum. Ama asıl önemli olan ekran kartının watt değeri. 75 watt 4060 kulağa köyü geliyor...
    • A
      alduin0, Sistem Upgradei İçin Yardıma İhtiyacım Var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anakart değişirsen fpsin fazla artmaz. Valorant işlemci oyunudur. İşlemci önbelleği büyük olan işlemciler fps i çok arttırır. Ama sadece valorant oyunu için...
    • A
      alduin0, 180-240 hertz monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://ty.gl/zrbapcsqzvlm6 Bu monitörü kullanmaktayım. 180 hz full hd. Gayet memnunum tavsiye ederim. Ölü piksel içermiyordu.
    • A
      alduin0, F/p mekanik kablosuz klavye başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aula f75 kullanıyorum gayet memnunum. Reaper switch var. Creamy bir ses veriyor. Kablosuz kablolu bluetoth olarak kullanılıyor. Bakmanı tavsiye ederim
    • A
      alduin0, RTX5090a karşı 4090 takas etmek ! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5090 a karşılık 4090 takası saçma geldi. Üstüne para alsa tamamdır ama şaibeli bir şey olabilir. Ben satıcıyla bir konuş derim.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,660
Üyeler
193,106
Son üye
sude03
Geri