Gayet uygun. 5050 olması ekstradan çok fazla maliyet demek değildir. 4070 laptop daha fazla performans verebilir. Baktığınız bilgisayarı alabilirsiniz fiyatı normal.
4050 laptobum var. 4060 kullanan arkadaşımla nerdeyse aynı fps aliyorum. Ama asıl önemli olan ekran kartının watt değeri. 75 watt 4060 kulağa köyü geliyor. Oyun oynuyorsan 140 watt 4050 daha iyi.
Anakart değişirsen fpsin fazla artmaz. Valorant işlemci oyunudur. İşlemci önbelleği büyük olan işlemciler fps i çok arttırır. Ama sadece valorant oyunu için ekstradan ddr5 ram almak fazla masraf yapabilir. Eğer bütçen çok yüksek değilse ryzen 5 5600 işlemciyi almanı, ramlere vereceğin parayada...
Jbl 720 bt kullanıyorum. oyunlarda sesli sohbeti açınca tüm sesler boğuk ve kalitesiz gelmeye başladı. Hands free diye bir ayarı kapat dediler yaptım ama gene aynı kaldı. ne yapmam lazım
Olay ram tabikide. Ddr4 ile ddr5 arasında kocaman fiyat farkı var. Am5 işlemci aldırıp bide ram giyatı için 10 15k vermek saçmalık. Ddr4 ram ve ona uygun güzel işlemci daha iyi bu bütçe için
Ben anlamiom. Adam sadece cs oynuom demiş. Neden herkes 5090 ile kullanılan işlemcileri hemen söylüyor. Biri 9800x3d biri 7800x3d diyo. Ben laptop 4050 ekran kartı 12500h işlemci ile bile 60 fps üstü alıyorum. Forumda gerçekten öneri yapan kişi sayısı çok az. Parça öneriyo ama neden o parçayı...