Arama sonuçları: *

1. A

Laptop öneri itopya.

Gayet uygun. 5050 olması ekstradan çok fazla maliyet demek değildir. 4070 laptop daha fazla performans verebilir. Baktığınız bilgisayarı alabilirsiniz fiyatı normal.
  2. A

Öneri EKRAN KARTI ÖNERİSİ 30-35K

9070 xt gayet iyi bir kart. Şimdiye kadarki en iyi fiyat performanslardan biri. Yüzüstü bırakmaz.
  3. A

Asus Tuf mı Hp Victus mu

4050 laptobum var. 4060 kullanan arkadaşımla nerdeyse aynı fps aliyorum. Ama asıl önemli olan ekran kartının watt değeri. 75 watt 4060 kulağa köyü geliyor. Oyun oynuyorsan 140 watt 4050 daha iyi.
  4. A

Sistem Upgradei İçin Yardıma İhtiyacım Var

Anakart değişirsen fpsin fazla artmaz. Valorant işlemci oyunudur. İşlemci önbelleği büyük olan işlemciler fps i çok arttırır. Ama sadece valorant oyunu için ekstradan ddr5 ram almak fazla masraf yapabilir. Eğer bütçen çok yüksek değilse ryzen 5 5600 işlemciyi almanı, ramlere vereceğin parayada...
  5. A

180-240 hertz monitör önerisi

https://ty.gl/zrbapcsqzvlm6 Bu monitörü kullanmaktayım. 180 hz full hd. Gayet memnunum tavsiye ederim. Ölü piksel içermiyordu.
  6. A

F/p mekanik kablosuz klavye

Aula f75 kullanıyorum gayet memnunum. Reaper switch var. Creamy bir ses veriyor. Kablosuz kablolu bluetoth olarak kullanılıyor. Bakmanı tavsiye ederim
  7. A

RTX5090a karşı 4090 takas etmek !

5090 a karşılık 4090 takası saçma geldi. Üstüne para alsa tamamdır ama şaibeli bir şey olabilir. Ben satıcıyla bir konuş derim.
  8. A

Yardım Sesli sohbet açılınca gelen ses sorunu

Jbl 720 bt kullanıyorum. oyunlarda sesli sohbeti açınca tüm sesler boğuk ve kalitesiz gelmeye başladı. Hands free diye bir ayarı kapat dediler yaptım ama gene aynı kaldı. ne yapmam lazım
  9. A

Rx9070li bu sistem alınır mı? ?

16 gb ram az bence 32 yapmalısın
  10. A

Arkadaşlar bütce 35-40 bin oyun icin pc önerisi

Olay ram tabikide. Ddr4 ile ddr5 arasında kocaman fiyat farkı var. Am5 işlemci aldırıp bide ram giyatı için 10 15k vermek saçmalık. Ddr4 ram ve ona uygun güzel işlemci daha iyi bu bütçe için
  11. A

Arkadaşlar bütce 35-40 bin oyun icin pc önerisi

Hayır illaki ddr5 almanıza gerek yok. 32gb ddr4 rahatlıkla işinizi görecektir
  12. A

Ekran kartımı yükseltmek istiyorum

Alabiliyorsan min 5060 ti al. Diğer ikisini öneren kimseyi görmedim
  13. A

Valorant ses boğuklaşması

Bende aynısını yaşıyorum ama hala bir çözüm bulamadım
  14. A

Sistem toplayacağım 1080p 320 hz için en iyi ne yapabilirim

Ben anlamiom. Adam sadece cs oynuom demiş. Neden herkes 5090 ile kullanılan işlemcileri hemen söylüyor. Biri 9800x3d biri 7800x3d diyo. Ben laptop 4050 ekran kartı 12500h işlemci ile bile 60 fps üstü alıyorum. Forumda gerçekten öneri yapan kişi sayısı çok az. Parça öneriyo ama neden o parçayı...
  15. A

Çözüldü✓ Rust için işlemci - LÜTFEN GERÇEKTEN ANLAYAN ARKADAŞLAR

20-25k arası 9800x3d var
  16. A

Çözüldü✓ Rust için işlemci - LÜTFEN GERÇEKTEN ANLAYAN ARKADAŞLAR

Knk hayvan gibi iyi bir işemci zaten. Kimseye sormana gerek bile yok. Ha için rahat etmedi ben en dünyanın en iyi oyun işlemcisi kullancam dedin 9800x3d var. İkisini 5090 ile kullanabilirsin
  17. A

Api kodlama için kullanabileceğim en iyi yapay zeka

Gpt ve deepseek kullanıyorum. Her işimi görüyorlar
  18. A

Maksimum 45 bin liraya kadar laptop önerisi

Bulduğunuz laptoplarda ai işlemciler var. Bildiğim kadarıyla bunlar yapay zeka eğiyme gibi işlemlerde çok performanslı çalışıyor. Bilerek mi bu tarz işlemcili laptop seçtiniz. Oyun oynamaktan kastınız ne tarz oyunlar. Çünkü harici ekran kartları yok.
  19. A

3300 TL BÜTÇEYE KLAVYE ÖNERİSİ

Tam bugün aula f75 max klavyem geldi. İlk hissiyat olarak inanılmaz kaliteli hissettirdi. Köpük veya plastikten ziyade metal bir şey tuttuğumu ve kalitwli olduğunu hissettim. Tuş sesleri hissiyatı ve kalitesi çok iyi. Max olmasa bişe normal f75 tavsiye ederim
Geri