Arama sonuçları: *

1. Bora Yağız

Fanı yerine takamıyorum

beyler dişleri yerine oturmuyorum napıcam
  2. Bora Yağız

FORMAT ATARKEN ALDIĞIM SİYAH EKRAN HATASI

dostlarım uzatmadan konuya geçiceğim çok acil çünkü finallerime bu bilgisayardan girmek zorundayım. fotokopi kırtasiyeden usb belleğime bulaşan musallat.exe virüsleri ve yandaş trojenleri dün bilgisayarıma sızdı. bir sürü antivirüs programlarını tek tek kurarak sildim hepsini. ama yeniden...
  3. Bora Yağız

xfx 5600 xt ultra mı asus dual rtx 2060 mı

uppss . doğru söylüyorsun yanlışımı düzeltiyorum..aklım biraz dağınık kusura bakma <3
  4. Bora Yağız

xfx 5600 xt ultra mı asus dual rtx 2060 mı

+30 fps için daha fazla para harcamana gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası kankam kalan parayla kendine birşeyler daha alabilirsin.bahsettiğin markanın kartlarıda çok kalitelidir soğutmasından ve tasarımından olsun.
  5. Bora Yağız

görünmeyen telefon ekranını nasıl görebilirim

tam olarak bu halde benim şuanda ve bana 500 istediler heralde şehir farkımı desek ? .d
  6. Bora Yağız

Güzel müzik önerileri

Yabancı ve hareketli tarzda arıyorsan bunun için bir listem var.Deneyebilirsin istersen.Takip edersen sevinirim :D https://open.spotify.com/playlist/4iRNOenEGuHr82VgJj33iS?si=o-O7sKVhSKSG7srTysFzbg
  7. Bora Yağız

görünmeyen telefon ekranını nasıl görebilirim

Başlıktan anlaşılmayacağı için anlatıyorum. J5 Pro Android bir telefonum var ama mürekkep dağılmasından dolayı ekran tamamen karanlık.Ekranı görememem dışında tüm fonksiyonları çalışıyor spotifydan müzik dinleyebiliyorum arama yapıp alabiliyorum Bunların hepsini uygulamaların yerlerini...
  8. Bora Yağız

Discord'u nerden kullanmak mantıklı ?

Bu ihtimale de bakıcağım teşekkür ederim. <3 1602878634 Kapalı olduğu halde bu şekilde ne yazıkki.Isınmadan kaynaklı yapıyor macunu değiştirmem lazım.İlgilendiğin için teşekkür ederim.. 1602878654 ey gidi günler ey..
  9. Bora Yağız

Dikkate alıcağım.Çok teşekkür ederim. 1602878570 Deneyeceğim.Baktığın için çok teşekkür ederim <3
  10. Bora Yağız

Telefonum kırık olduğundan dolayı o ihtimal de boşa çıkıyor. :(
  11. Bora Yağız

Gençler merhaba uzun zamandır oyunlarımda fps drop yaşıyorum.Bilgisayarımın ısınmasından dolayı olduğundan termal macunu değiştirmem gerek fakat şuanda el veremiyorum maddi olarak.Konuyu en baştan söylemek istedim çünkü içlerinizden biriniz e git macun al soğutucu al falan diyecektir oyüzden...
  12. Bora Yağız

İnternetten çalışarak ne yapabilirim ?

Merhabalar, sürekli evde oturuyorum, ara sıra inşaatlara gidip çalışıyorum ama şu sıralar baya bi iş olmayacak gibi.İnternetten nasıl bir şey yaparak çalışabilirim ? Bir önerisi olan varmı ?
  13. Bora Yağız

KIZ ARKADAŞ İLİŞKİLERİ HAKKINDA TAVSİYE

üzüldüm :(
  14. Bora Yağız

çok yardımcı oldun teşekkür ederim.. 1593375986 konuya girip okuman bile yeterli oldu teşekkür ederim. ^^
  15. Bora Yağız

rakip elemece #2022 diyorsun :D
  16. Bora Yağız

kızla ortaokuldan arkadaşlığımız dayanıyor ve arkadaşlarıyla kavga ettiğinde farkettim ki arkadaşlarının sırlarını ailelerine koz olarak kullanma olayı var bu yüzden endişeleniyorum
  17. Bora Yağız

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim dostum :)
  18. Bora Yağız

şöyle düşündüm aramızda yaşanılan şeyler olurda ayrılırsak bir koz olarak kullanılırmı ? mesela sırlar gibi.
  19. Bora Yağız

bugün oldu ama elinde sonunda yine konu bulunuyor bence
Top Bottom