Arada +30fps felan yokki sadece rtx ve Nvidia olması var FPS değerleri aynı+30 fps için daha fazla para harcamana gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası kankam kalan parayla kendine birşeyler daha alabilirsin.bahsettiğin markanın kartlarıda çok kalitelidir soğutmasından ve tasarımından olsun.
uppss . doğru söylüyorsun yanlışımı düzeltiyorum..aklım biraz dağınık kusura bakma <3Arada +30fps felan yokki sadece rtx ve Nvidia olması var FPS değerleri aynı
Çok rahat besler.corsair spec delta 550 w kasa-psu su bunu besleyebilir değil mi hocam
Beşler ama 650olsun garanti olsun bencecorsair spec delta 550 w kasa-psu su bunu besleyebilir değil mi hocam
5700xt ile karıştırmış olabilirsin 5600xt, 2060 ile 5700xt arasında 30 FPS fark varuppss . doğru söylüyorsun yanlışımı düzeltiyorum..aklım biraz dağınık kusura bakma <3
hazır sistem de özelleştirme kısmında yok ne yazık ki olsa ekleyecektimBeşler ama 650olsun garanti olsun bence
7000tlye sistem başka bir sistem öneriniz var mıdır acabahazır sistem de özelleştirme kısmında yok ne yazık ki olsa ekleyecektim