Arama sonuçları: zam

• Order by relevance
  1. SAGE

💲 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUCAK ? 💲 TOPLANTI BAŞLADI !

Maaşların değil alım gücünün artması lazım. Maaşa zam yapılınca diğer her şey de aynı oranda zamlandığı için sonsuz bir döngüye giriliyor. Memurlara zam yapılmamalı. Asgari ücret ile memur maaşı arasındaki makas azalmalı.
  2. B

Emeklerin Ve Memur Zam Oranları Belli Oldu

Neden asgari ücrete yapılan zam ile aynı yapmazlar ki emekliler o evladı m ?
  3. F

Yardım Gamers Arena Zam yapması

Neye göre zam yapıyor onu anlamadım akşam zam yaptı dedim de sepette duruyor 2800e parayı ayarlıyorum bankmatige atıyorum geliyorum 400 TL daha eksiğim oluşuyor 1735663789 Arkadaşlar anlamıyorsunuz neye göre zam yapıyor onu anlamadım maaş zammı oranında diyeceğim maaş zammı yok ortada ayın biri...
  4. 04umut76

Pasaport defter kayıt ücretine zam gelecek mi

tahminen,%40-50 arasında bir zam gelmesini tahmin ediyorum
  5. kad1RRR

(Çözüldü) Sizce nasıl bir telefon almalıyım? (Iphone mu Android mi)

120 hz takıntınız yoksa en mantıklı cihaz şuan için iPhone 16 olur. Şahsen S25 de beklenebilir fakat Apple döviz vs. bahane edip zam getirirse tatsız olur onun da bilincinde olun. (Son zam 1$=33₺'ken gelmişti)
  6. chevyzl11le

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

pek bişey değimiyecek doğru orantılı olarakta geri kalan tüm ürünlerede zam gelecek
  7. J

Sistem nasıl sizce? Fikirlerinizi bekliyorum

Pc hocası yarın 7700xt sistem çıkaracak ve ayrıca gaming gen gecesi de var yarın akşamı da bekle. Zaten 7700xt sistem olan pc hocası 9 sistemine 3k zam geldi dün. Diğer sistemlere de zam getirdi gaming gen tr.
  8. M

internete %66 zam dogrumumudur ve iss onerisi

...2 gun taahhüt kaldi genel müdürluge babam gitmiş 35 Mbps'ye 430 TL fiyat çekmişler oradaki demiş abi başka taahhütsuz geçecegine kal %66 zam gelecek 600 TL falan olur demiş 430 TL Türk Telekom'a vermek aklima yatmadi GIBIRNet vs 240-330 TL arasina 100 Mbps verirken 430 TL'ye 35 Mbps mantiksiz...
  9. -Annatar-

39.000 TL ' ye aldığım bilgisayar sizce nasıl ?

Bu seferki zam değil. Yeni bir vergi haberi var. Ocakta yürürlüğe giriyormuş.
  10. L

Rtx 5080 fiyatı ne kadar çıkar

Çıktığı gibi almakta iyi olabilir vergilere zam geliceği için
  11. F

Yardım Gamers Arena Zam yapması

Merhabalar sabah VG16AL(650w PSU olan) kasa alacktım işlemci alınca eksik oluştu akşam tamamladım sabah 2800 olan kasa şuan 3200 TL zamlı maaşı bırak daha ayın 1i olmadı ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim yardımcı olur musunuz @Abdullah Hacıgül
  12. Arif0

Öneri Anker q45 3500tl alınır mı ?

Sizce alınır mı ? Yoksa anker imdirmlerini mi bekliyim? Yılbaşında zam yermidir ?
  13. Gurkanpiro

Yardım Ocak ayında çıkacak olan 9950x3d işlemci için x870 mi yoksa b850 mi?

benim fikrimce yılbaşından sonra zam gelecek oyuzden x870 alın geçin derim
  14. Respiky

💲 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUCAK ? 💲 TOPLANTI BAŞLADI !

Geçen senenin zam oranıyla kıyasıya hesap yaptığımda önümüzde ki senenin kyk kredi bursu 3.500TL civarı olması gerekiyordu, enflasyon über tavan yapmış haldeyken dahi geçen senenin zam oranı baz alınmayıp 3000TL yaptılar. Bir şey diyemiyorum :)
  15. Oğuzhan'

Xbox gamepass yıllık uyguna alabileceğim yer var mı?

Evet hocam doğru diyorsun ama zam vs. geleceği zaman önceden bi duyumlar çıkıyor. Duyumlar çıkarsa birkaç ay daha uzatırım.
  16. H

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

evet direkt 3 k zam geldi ki ekipmanlarada zam geldi bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah istediğini alabilirsin
  17. J

Ryzen 5 7500F RTX4070 SUPER Sistem Toplama Konusunda Yardım

laptopu ne zaman satacaksanız ? 31 aralıktan sonraya bırakmayın :( kasım ayı bitince direkt 2-3k zam geldi. Dün asgari ücret açıklanınca da 3k zam geldi , daha bunlar ara zam yani..
  18. KaptanMC

Kazıklanıyormuyuz ❓❓❓

Sa bildiğiniz gibi dün GamingGenTR’deki sistemlere bir anda 3K zam yapıldı. İşin garip tarafı, bu zam PC Hocası’nın son sistem videosundan hemen sonra geldi. Ayrıca, Cuma günü yeni bir sistem paylaşacaklarını söylediler. Tam emin değilim ama GamingGenTR’deki zam sadece PC Hocası sistemlerine...
  19. Yavuz Sultan Selim

BENZİNE YİNE ZAM YAPMIŞLAR!

Gece zam gelmiş. Hükümetin sıcak paraya ihtiyacı var. EYT'de, Kur Korumalı Mevduatta ve Yolsuzlukta kullanılan paracıklar bitti ve artık daha neye zam yapacaklarını şaşırdılar. Benzinin fiyatında gece yarısı itibarıyla 1 lira 79 kuruşluk sürpriz artış oldu. İstanbul'da benzinin litresi 41 lira...
Top Bottom