Arama sonuçları: *

1. H

Ps5 i mağazadan mı internetten mi alayim

Eurasia cihaz markasının yani sony'nin orijinal garantisidir. İthalatçı ise yurt dışından alıp getirmiş burada satan herhangi biri. Almak istersen sana https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BM7YNSKF/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1&tag=coa_row_g-20 tavsiye ederim. Bugün sipariş...
  2. H

Ders Ve Yazılım için Hangisini Almalıyım

U ibareli işlemci performanslı bir işlemci değil, işlemci ve ram önceliğiniz olmalı ve bence monsterdan uzak durun
  3. H

PS5 nereden alabilirim?

PS5 alacağım, mağazada stok bakmaya gideceğim fakat yoksa internetten nereden alabilirim? Eurasia garantili olması şart benim için. Hepsiburada'da bazı satıcılar ihthalatçı yolluyormuş eurasia ilanında.
  4. H

PS5 şu anki fiyatları ile alınır mı?

Mersin'de yaşıyorum da fiyatı neydi acaba? 1678389949 Alınır fakat eurasia varsa alınır o da biraz tuzlu oluyor, 18-19k gibi. Trendyol ve hepsiburada'da eurasia garantililer var, sadece ithalatçı yok dediğiniz gibi
  5. H

PS5 için monitör tavsiyesi

Merhabalar PS5 için bir monitör almak istiyorum ve daha çok hikayeli oyunları seviyorum bu yüzden 144hz almam gerekir mi? 75hz yeterli midir? bütçem 2500-3000 zorlarsam belki 3500
  6. H

350-800 bandında kulaklık önerisi

corsair hs50'den bahsetmişsiniz, ben kullanıyorum memnunum fakat mikrofonu tatmin etmeyebilir
  7. H

Yazılım için laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-s435ea-kc031t-intel-core-i5-1135g7-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00001D1C6O?magaza=teknosepetii&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.50.4 bu diğerlerinden daha...
  8. H

Matebook'un bu fiyat bandındaki laptopları 8 gb ram ve yükseltme yapılamıyor
  9. H

evet ondan dolayı biraz çekindim ama msi'da da tn panel yazıyor 1661171882 tn panel olması sorun biraz, ama o fiyat bandında bu parçalarla ips bulunmuyor sanırım zaten ama tn almak mantıklı mı?
  10. H

Oyun oynanmayacak bu yüzden alırken işlemci ve ram odaklı gitmek mantıklı geldi. Bütçe:10-11k https://www.hepsiburada.com/msi-modern-15-a5m-091xtr-amd-ryzen-5-5500u-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000ZAY8F?magaza=Ebrar%20Bilgisayar...
  11. H

Maximum 700 TL ayakkabı önerisi

Aldığım en değişik tepki buydu :D bu ayakkabının dışı bez mi file mi tam anlayamadım, sağlamlığı nasıldır yani 1657630279 tamamdır teşekkür ederim bu ay bi gidicektim zaten istanbul'a bakarım ayrı olarak
  12. H

outlet almak mantıklı mı ki? bir de hangi avmler önerebilir misiniz
  13. H

47 numara ayakkabı giyiyorum. Sanırım koşu veya sneakers tarzı daha iyi olur. Genel olarak sıcak bir bölgede yaşıyorum. Araştırırken soft foam terimine denk geldim ayakkabıda olmaması çok büyük bir eksi yaratır mı?
  14. H

Php dosyasının siteye entegre etmek ve Visual studio code

Merhabalar final projem olarak bir site tasarladım fakat web'e ilgim olmadığı için diğerlerine nazaran bu alana hiç vakit ayırmadım. bu videodaki login sistemini yaptığım web'e visual studio kullanarak entegre etmek istiyorum. Hazırladığım site css-js-html içeriyor. Ayrıca visual studioda php...
Top Bottom