Neler Yeni

Maximum 700 TL ayakkabı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umutcan Özer
Bütçe
700
47 numara ayakkabı giyiyorum. Sanırım koşu veya sneakers tarzı daha iyi olur. Genel olarak sıcak bir bölgede yaşıyorum. Araştırırken soft foam terimine denk geldim ayakkabıda olmaması çok büyük bir eksi yaratır mı?

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Hocam maşallah fırıncı küreği gibi. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız outlet avmlere bakabilirsiniz. Genelde büyük numaralar fazla satılmadığı için fiyatları düşük oluyor.
Bu sene 790 TL'ye turuncu Jordan satıldı. Şansın varsa güzel bir ayakkabı yakalarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umutcan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam maşallah fırıncı küreği gibi. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız outlet avmlere bakabilirsiniz. Genelde büyük numaralar fazla satılmadığı için fiyatları düşük oluyor.
Bu sene 790 TL'ye turuncu Jordan satıldı. Şansın varsa güzel bir ayakkabı yakalarsın
outlet almak mantıklı mı ki? bir de hangi avmler önerebilir misiniz

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
outlet almak mantıklı mı ki? bir de hangi avmler önerebilir misiniz
İstanbul'da optimum, olivium, venezia, 212 adında avm'ler mevcut. Her zaman hepsinde güzel ayakkabı yok ve almak için gideceksen avm'nin açılış saatinde kapısında olmalısın. Çünkü çabuk tükeniyor.
Bazen outletlere de indirim geliyor. Çalışanlara sorup öğrenebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul'da optimum, olivium, venezia, 212 adında avm'ler mevcut. Her zaman hepsinde güzel ayakkabı yok ve almak için gideceksen avm'nin açılış saatinde kapısında olmalısın. Çünkü çabuk tükeniyor.
Ayriyeten reklama gitmiyorsa insta'dan hubbstyle ve bystylestman sayfalarının story'lerini takip et. Outletlerden boyuna paylaşım yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umutcan Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim peygamber misin o ne oyle.
Aldığım en değişik tepki buydu :D bu ayakkabının dışı bez mi file mi tam anlayamadım, sağlamlığı nasıldır yani

Ayriyeten reklama gitmiyorsa insta'dan hubbstyle ve bystylestman sayfalarının story'lerini takip et. Outletlerden boyuna paylaşım yapıyorlar.
tamamdır teşekkür ederim bu ay bi gidicektim zaten istanbul'a bakarım ayrı olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,294
Üyeler
166,187
Son üye
sezer19
Top Bottom