Arama sonuçları: *

1. seyfo-dayı

Kendi paramla bilgisayar alacağım ama babam izin vermiyor

Hocam dediklerini emin ol yapmıştır kardeşimiz bende ayni donemi yasadim aniden gittim aldım sonra sallayan olmadı zaten
  2. seyfo-dayı

PS3 nasıl oyun yüklenir?

Sürüm ne kırıkmi cihazın
  3. seyfo-dayı

Kendi paramla bilgisayar alacağım ama babam izin vermiyor

Dostum kimseye söylemeden git al baban sonuçta kızar falan sonra bir şey demez yalnız 10a aldiysan 3e aldim de
  4. seyfo-dayı

10k fiyata laptop önerisi

10 k bütćem var ikinci el bir cihaz almak istiyorum neler alabilirim ne tavsiye edersiniz hem oyun oynayacağım hemde okul işlerimi halledeceğim
  5. seyfo-dayı

2. elden iphone alacak varsa yardımcı olabirim

uzun süredir 2. el iphone piyasasında al sat yapıyorum sorusu olan sorabilir bildiğim kadarıyla cevaplarım maksad zaman geçsin
  6. seyfo-dayı

İPhone alırken nelere dikkat edilmeli

bütçe nedir 1729475348 11 gayet iş görür hatta büstüne dahi çıkar hocam
  7. seyfo-dayı

BİLGİSAYARA VİRÜS BULAŞTI YARDIM

Hocam eklenti vardı sildim sorum yok şuan
  8. seyfo-dayı

Nasıl yapabilirim bir video vs varmı
  9. seyfo-dayı

Evde kardesim pc ile oynarken boyle bildirimler gelmis bende kontrol ettim her dakka geliyor ne yapmaliyim
  10. seyfo-dayı

Yd İphone servis yok hatası

Vodafone 1721071230 Hocam elimde yd xiaomiler var ama onlar Wi-Fiye bağlıyken calışıyorlardı
  11. seyfo-dayı

Yd İphone servis yok hatası

Xsmax cihazımda fiziksel sim süresi bitti ben sim kartını taktım Wi-Fi ye bağlı şuan ama servis yok diyor bu hatayı nasıl düzeltirim (süresi bitti evet ama bildiğim kadarıyla internete bağlıyken servis olması gerekiyor)
  12. seyfo-dayı

Iphone se2.nesil ile xs max yd takas edilirmi

Elimde se 2020 yurtici var pil 82 Takas edecegim cihaz yd ekran degismis face id aktif true tone pasif olan xsmax sizce takas etmelimiyim
  13. seyfo-dayı

Ps 3 nasıl kırılıp oyun yüklenir

Hicam video vs varmi
  14. seyfo-dayı

Ps 3 nasıl kırılıp oyun yüklenir

Elimde ps3 süper slim var içine oyun nasıl yükleyebilirim bildiginiz yol vs varmidir
  15. seyfo-dayı

Garsonluk Yapılacak İş mi?

Kanka dm gel istersen sana gittiğim şirketi atim sende gel kazancı falan baya iyi bence işe gidiceğkn günleride sen ayarlıyosun hem
  16. seyfo-dayı

İstanbuldaysan aldieim seni yanima kanka istemezsen kalmazsın ama mesela 10 saat dedilerse 10 saat orda durman lzım
  17. seyfo-dayı

Hep ayaktasın kanka modern kölelik işte ama tavsiyem kurumsal yerlerde yap mahalle aralarinda sakın yapma
  18. seyfo-dayı

Aklına takılan herşeyi sorabilirsin dostum bayadır garsonluk yapıyorum
  19. seyfo-dayı

xbox one alıcam yardım

Valla yokki hocam
  20. seyfo-dayı

xbox one alıcam yardım

3600 TL'ye xbox one tek kol alıcam almaya giderken neye dikkat etmeliyim cihazla ilgili ilk defa konsol alıcam herseyi detaylıanlatirsaniz sevinirim dostlar
Top Bottom