Neler Yeni

Kendi paramla bilgisayar alacağım ama babam izin vermiyor

Erdowoski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem
Merhaba iyi günler ilke efa bilgisayar alacağım ama babam bu konuları çok sevmiyor kendiside almıyor nasıl ikna edebilirim

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ege

ustam06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ustam
Merhaba iyi günler ilke efa bilgisayar alacağım ama babam bu konuları çok sevmiyor kendiside almıyor nasıl ikna edebilirim
Bende bi ara yaşamıştım bu sıkıntıyı param kendimin adam izin vermiyor nasıl iş anlamadım sonradan saklıdan aldım

Bı bahaneyle al hani şakalar olur ya evet baba PowerPoint sunumu yapacağım PC bu
Şaka Maka bı yana biseyler uydur olmadı söyle başta kızarsa kızsın sonra ısrar etmez alırsın

Ekler

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    14.1 KB · Hit: 67
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
...
Bir şekil eşref saatini bekleyin. Eşref saatinde söylerseniz belki kabul edebilir.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Dereli
Bana da izin vermiyorlardı. Çorapçıdada çalıştım, suda sattım. Millet okulda yerken onlarıda kumbaraya attım. Babamlara dedim ben pc almaya gidiyorum. Bunları yaptğımda 14 yaşımdaydım.

En sonunda gittim kuzenin arkadaşından derme çatma bir pc alıp onu baştan yaptım. Kucağımızda taşıya taşıya getirdik. Babamla annemde artık gelince bir şey demedi. 2 yıl onu kullandım. Sonra satıp yenisini aldım. Artık umurlarında değil evde pc olup olmaması. Onlardan kuruş talep etmedim. Gönüllerinden koptukça masamı internetimi falan aldılar işte.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten
Dostum kimseye söylemeden git al baban sonuçta kızar falan sonra bir şey demez yalnız 10a aldiysan 3e aldim de

Top Bottom