Neler Yeni

Ailem motora izin vermiyor

Kara*

80+ Silver
Boşver hocam 1-2 karı kız görüp ilgi gösterince ne oluyor sanki. Ha yok kendine alacaksan bile keyif için baban en büyük sınavın ve asla istemeyecekler, genel bir konuşma yaparak belki gaza getirebilirsin. İşte zararlı bağımlılıklar yerine kendimi dikkatli şekilde motor kullanımına vereceğim biraz duygu sömürüsü biraz isyan ayakları anlarsın ya, ama etkili olacağını sanmam.

KlausM

80+ Silver
Heveslenmişsin sen kanki, ben de motorsiklet alıcam ama ben çocukluktan beri istiyorum ne ağladım babama motosiklet al diye büyü al dedi şimdi bakıyoruz işimize nasipse yaz sonu alıcağım

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
motor apayrı tutku. isteyen bi şekilde alıyor buna eminim sende alırsın çok şahit oldum bunlara. çok dikkatli sürmen gerekiyor

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Ben kendi paramla alacaktim korktuğumdan almadım. Arabayla bile üstüme kırıyorlar saçma ***** bir trafiği var buranın. Motor sürsem herhalde çarpıp düşürüp kaçarlar. Hiç gerek yok canımdan olmaya diyip vazgeçtim ben

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Ailenin maddi durumu nasıl? 16 yaşında ailen sana motor almadı diye suçlaman bence o kadar da doğru değil.

Mert

80+ Silver
İkna edemezsin çünkü Türkiye koşullarında çok tehlikeli. Kaç kez ciddi anlamda araştırmış olsam da en son araba alıp geçtim. İstediğin kadar dikkatli ol, başka birinden gelecek zararlara karşı araba gibi bir koruman yok.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Burak
Arabayla kaza yapsan arabanın dış iskeleti yamulur kaportası zarar görür, motorla kaza yaparsan kaporta sensin
Ailen haklı motor kullanmak Tr şartlarında çok tehlikeli

Kontfire

80+ Silver
Bende 18 yaşındayken çok heves etmiştim sonra etrafımdaki motor kullanan arkadaşlarıma baktım da bir tane kaza yapmayıp sakatlanmayanı yok maalesef. Hepsinin en az bir kere bir yeri kırıldı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İlgi, kız vs. bunlar için mi gerçekten motor istiyorsun? 16 yaşındasın. Motorun şakası olmaz. Klişe gelecek ama motorun şakası gerçekten olmaz. Türkiye'de motorculara ikinci sınıf yayalara üçüncü sınıf gibi davranıyorlar. İlgi meraklısı olma.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
İsmi ismi.
Ailen kesinlikle haklı kaldı ki motoru alma isteğinden bile olayın ne kadar saçma olduğu belli. Üstelik bu kadar sokak köpeğinin olduğu bir zamanda insanlar değil motor, değil bisiklet, yürüyüş yapamıyorlar (Ben yürüyüş yaparken 2 3 kere yönümü fln değiştirmek zorunda kalıyorum'' .

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Türkiye'de motor kullanmak zaten zor kaza yaparsın geleceğin yanar geçici hayaller bunlar ailen gayet de haklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,180
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom