Neler Yeni

Ailem motora izin vermiyor

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert Uzel
Bende 18 yaşındayken çok heves etmiştim sonra etrafımdaki motor kullanan arkadaşlarıma baktım da bir tane kaza yapmayıp sakatlanmayanı yok maalesef. Hepsinin en az bir kere bir yeri kırıldı
Adam akıllı ekipman şöyle bi minimum 12 bin TL gibi bir şey harcamak lazım. Toplam 12 bin TL lik ekipmanlarla 200 de fln çarpmadığın sürece hiç bir şey olmaz.

akagoblin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk
benimkilerde streoid kullanmama izin vermiyor kral ****** et takma bunları gizli gizli yürüt işlerini
kanka bende zorla ikna ettim cleane oxaya winstrole
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba dostlar 16 yasındayım bu aralar sınıfımda ve çevremde bazı arkadaşlarım motor aldı ve motorla baya iyi takılıyorlar üzerlerinde fazladan bir ilgi olduğunu görüyorum kızlar bile fazladan ilgi gösteriyor ailemin durumu var ama babam çok tehlikeli olduğunu vesaire söylüyor ailemi bu duruma nasıl ikna edebilirim
kanka şöyle yapabilirsin en iyi motorcu akraban varsa ikna etsin o

Kontfire

80+ Silver
Adam akıllı ekipman şöyle bi minimum 12 bin TL gibi bir şey harcamak lazım. Toplam 12 bin TL lik ekipmanlarla 200 de fln çarpmadığın sürece hiç bir şey olmaz.
Dostum nasıl bir şey olmaz? 100 ile giderken yandan araç önüne kırsın sen çarpınca fırla ağaca çarp ikiye bölünürsün. Ispartada yaşandı bu olay. Kafasıda karpuz gibi ayrılmıştı adamın

Ekipmanı sen demiradam zırhı zannediyorsun sanırım

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
18 olunca kendin alirsin

Top Bottom