Arama sonuçları: *

1. Can Özdemir

Rehber Trendyol'da moto kurye olmak ve 40 günde 100.000₺ kazanma (Challenge)

Ben İstanbul dayım hocam bugün off gün dinleniyorum
  2. Can Özdemir

Rehber Trendyol'da moto kurye olmak ve 40 günde 100.000₺ kazanma (Challenge)

O Zaman bende seninle bu kervana katılayım çekişmeli olur 😀 bol kazançlar dilerim
  3. Can Özdemir

Ana Konu Steam Türkiye fiyatlandırma ve cüzdan bakiyeleri 20 Kasım itibariyle $ dönüşecek

100 attım 100usd oldu olmayacak maalesef fakat usd olarak kalacağını düşünürsek kısa dönemde kar elde edebilirsiniz TL bazında :) 110 degil 100 atarak almış olursunuz
  4. Can Özdemir

R7 5800x i soğutamıyorum

amazon türkiye satıcısından aldım yani zor bir ihtimal sahte olması
  5. Can Özdemir

R7 5800x i soğutamıyorum

4.8 boost frekansı kendi o.c. yapmadım
  6. Can Özdemir

R7 5800x i soğutamıyorum

Merhaba R7 5800x işlemcimde aşırı bir ısınma söz konusu çözemedim bir türlü 4.8ghz de çalıştırıyorum boşta 65 derecelerde çalışıyor yük altında 85 87 derecelere çıkıyor macunu yeni değiştirdim Thermal Grizzly - Kryonaut kullandım soğutucu Corsair H100RGB Kasa Corsair 4000x 1696251878 macun...
  7. Can Özdemir

Kablosuz mouse Önerisi

sora 4k iyidir hafif güzel elimdeki gpx i verip bende almayı planlıyorum
  8. Can Özdemir

YAPIKREDİ MÜŞTERİ OL 300TL KAZAN(HARCAMA YAPMADAN BONUS ALABİLİRSİNİZ)

47k ödeme yaptım 500 küsür lira verdi garanti amex kartım :S
  9. Can Özdemir

ping sorunu olmadan multiplayer minecraft nasıl oynanır ?

sunucu kiralayabilirsin
  10. Can Özdemir

ping sorunu olmadan multiplayer minecraft nasıl oynanır ?

aternos kullanılabilir forumda kubinin yazdığı bir konu vardı diye hatırlıyorum kendi bilgisayarında server kurmak için
  11. Can Özdemir

Upload hızları güncelleniyor mu?

1000/50 kullanıyorum ve en az 100 olması lazım.
  12. Can Özdemir

Steam takas aldıktan sonra bekleme süresi verdi ?

iki tarafında yanlış bir işlem yapmadığını fark etmesi için tanınan bir süre gibi düşünebilirsiniz fakat bu süre her zaman değil şüpheli hesaplara uygulanıyor büyük ihtimalle itemsatis botu veya kişi çok fazla takas yaptığı için olabilir tabii ki Steam guardla ilgilide
  13. Can Özdemir

Logitech G735 almalımıyım?

Merhabalar hem bilgisayarda FPS oyunlarında kullanacağım hemde dışarı çıktığımda da kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum ve G735'e karar verdim başka bir öneriniz var mı?
  14. Can Özdemir

Valorant ve genel FPS sorunu

144 sabitleyecek şuanda kullandığım monitör dolayısıyla ek olarak küçükte olsa gecikme yaratacak
  15. Can Özdemir

Valorant ve genel FPS sorunu

Merhabalar Valorant'ta maplere göre 250 550 arası FPS alıyorum ve bu canımı sıkıyor Şubat ayında 360hz monitöre geçeceğim ve sistemim de gayet güçlü fakat FPS çok dalgalanıyor bunu nasıl 360'ın üstünde tutabilirim? Lobide vs 1000 1400fps alıyorum. CS:GO'da 450 600 arası gidip geliyor. Evet...
  16. Can Özdemir

Mining ekran kartı alınır mı

Daha önce mining yapılmış kart kullandiniz yada test ettiniz mi? Öyle bir fark yok kendim rog 3080 kullanıyorum arkadaşıma tuf 3080 mining çıkması aldık aynı değerlere sahibiz işi olarak hatta daha serin çalışıyor belleklerde aynı şekilde...
  17. Can Özdemir

50 TL Burger King indirim kampanyası

Ne kadar önyargılısınız böyle inanılmaz.
  18. 3080 R7 5700X 16GB Ram 4 aylık sistem

3080 R7 5700X 16GB Ram 4 aylık sistem

keyfi satılıktır saçma tekliflerle gelmeyin Ekran kartı: Asus GeForce RTX 3080 Rog Strix İşlemci: AMD Ryzen 7 5700x Soğutucu: COOLER MASTER MasterLiquid ML240L v2 Anakart: Asus TUF X570-PLUS Gaming Ssd: MLD 500GB M300 3300/3100Mb Ram: Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO TUF Gaming Edition Psu...
  19. Can Özdemir

SS Apex 9 mini alınır mi?

2300tl Hepsiburada olmak şartıyla klavye önerilerine açığım.
Top Bottom