Carrier 80+ Bronze Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 871 17 Şubat 2023 #1 arkadaşlarla multiplayer minecraft nasıl oynarız ping sorunu olmadan ücretli veya ücretsiz. (survival mod)
arkadaşlarla multiplayer minecraft nasıl oynarız ping sorunu olmadan ücretli veya ücretsiz. (survival mod)
Can Özdemir 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 408 Dahası Reaksiyon skoru 246 Yaş 23 Konum İstanbul İsim Can Instagram https://www.instagram.com/can.php/ Twitter cnzdmr 17 Şubat 2023 #2 aternos kullanılabilir forumda kubinin yazdığı bir konu vardı diye hatırlıyorum kendi bilgisayarında server kurmak için
aternos kullanılabilir forumda kubinin yazdığı bir konu vardı diye hatırlıyorum kendi bilgisayarında server kurmak için
Carrier 80+ Bronze Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 871 17 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Can Özdemir yazmış: aternos kullanılabilir forumda kubinin yazdığı bir konu vardı diye hatırlıyorum kendi bilgisayarında server kurmak için Devamı için tıklayın... ping sorunu oluyor onlarda. minecraft içeriği çekenler nasıl kuruyor bilginiz var mı
Can Özdemir yazmış: aternos kullanılabilir forumda kubinin yazdığı bir konu vardı diye hatırlıyorum kendi bilgisayarında server kurmak için Devamı için tıklayın... ping sorunu oluyor onlarda. minecraft içeriği çekenler nasıl kuruyor bilginiz var mı
YigitIsTaken 80+ Bronze Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 564 Dahası Reaksiyon skoru 162 Konum İstanbul İsim Tunahan Yiğit Demirtaş 17 Şubat 2023 #4 Ben bu işi biraz kendi çabam birazda aşağıdaki videolardan çözdüm sende deneyebilirsin...
Carrier 80+ Bronze Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 871 17 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 YigitIsTaken yazmış: Ben bu işi biraz kendi çabam birazda aşağıdaki videolardan çözdüm sende deneyebilirsin... Devamı için tıklayın... ping oluyor mu
YigitIsTaken yazmış: Ben bu işi biraz kendi çabam birazda aşağıdaki videolardan çözdüm sende deneyebilirsin... Devamı için tıklayın... ping oluyor mu
YigitIsTaken 80+ Bronze Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 564 Dahası Reaksiyon skoru 162 Konum İstanbul İsim Tunahan Yiğit Demirtaş 17 Şubat 2023 #6 Carrier yazmış: ping oluyor mu Devamı için tıklayın... İnternetine bağlı bende 8 mbps Upload var, benim ping 1 arkadaşımda 12 oluyor.
Carrier yazmış: ping oluyor mu Devamı için tıklayın... İnternetine bağlı bende 8 mbps Upload var, benim ping 1 arkadaşımda 12 oluyor.
Can Özdemir 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 408 Dahası Reaksiyon skoru 246 Yaş 23 Konum İstanbul İsim Can Instagram https://www.instagram.com/can.php/ Twitter cnzdmr 21 Şubat 2023 #7 Carrier yazmış: ping sorunu oluyor onlarda. minecraft içeriği çekenler nasıl kuruyor bilginiz var mı Devamı için tıklayın... sunucu kiralayabilirsin
Carrier yazmış: ping sorunu oluyor onlarda. minecraft içeriği çekenler nasıl kuruyor bilginiz var mı Devamı için tıklayın... sunucu kiralayabilirsin
Halsiz 80+ Silver Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 2,331 Dahası Reaksiyon skoru 5,558 Konum 🔞1️⃣8️⃣✅ İsim Efe Demir İlgilendiği Kategoriler Bende Bilm.... 21 Şubat 2023 #8 Minecraft çok pahalı die biliorum yada bilm server kiralamak ne kadar?