İmzamdaki sisteme bakabilirsin hocam, sıfırı biraz daha bütçenin üzerine çıkıyor ama belki hazır sistemlerle ekonomik bulabilirsin.
4070Tİ Süper yerine...
Tavsiyem hazır sistemleri takip et. Bazen içindeki bir parça piyasa fiyatının yarısına denk gelebiliyor. Benim ekran kartı 24k gibi komik bir rakama denk...
İlk söylediklerine göre DDR4 sistem kuruyorsun. Yani eski nesil. Eski teknoloji. İ3 işlemci seni uzun vadede memnun etmeyecek. Günü kurtarır. Monitörün...
Dostum 100k para veriyorsun masada sabit kalacak diyorsun, 100k lık bir diz üstü 100k lık bir masaüstü bilgisayara göre maalesef daha kalitesiz oluyor. İlle...
Her ürünün mutlaka bir iyisi var. Yani onu alayım derken bir bakmışsın bir üst versiyonu sana göz kırpıyor. Sonra ona heves. Sonra bütçe açığı.
Tavsiyem...
ekran kartında olan problem düzelmez öyle beklemeyle monitörden sorun, panel kaynaklı pc yi yeni açtınğında yada ekranı kapatıp açtığında oluyor panel...
1-2 sene öyle kullandım panele parmağımla köşeden biraz bastırınca ekrana ekran direk düzeliyordu en son sinirle sert bastırıp paneli çatlatana kadar ama...